Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Started by
Darton
, 2002. January 18. 20:07
Posted 2006. June 02. - 18:34
Meg éri-e belsõ nélküli gumit venni?
Mert ha kiszúrja valami akkor oda lett a pénzem... vagy hogy is van ez??
Mert ha kiszúrja valami akkor oda lett a pénzem... vagy hogy is van ez??
Posted 2006. May 25. - 16:44
Palmatex jó lesz, ha igényeset akarsz vegyél speckó ragasztót. oszt várd meg a száradás idõt kb fél évet.
Posted 2006. May 25. - 09:12
Szasztok!
Technikai tanácsra van szükségem!!
Hogyan és milyen ragasztóval kell a singós országúti gumit a felnire felteremteni??
Technikai tanácsra van szükségem!!
Hogyan és milyen ragasztóval kell a singós országúti gumit a felnire felteremteni??
Posted 2006. May 25. - 00:17
Szerintem meg pöpec. A felütéses defektért mindig a bringás amatõrizmusa felelõs, akár a kevéske guminyomás miatt, akár a helytelen irányválasztás miatt - namost ez nagy részben önkritika is, mert hát fel szoktam ütni, de hát mindeig én is vagyok a hibás. Tüske ellen hatásos, ha ki se húzod, fõleg. Sokszor lehet menni 5-6 tüskével hetekig még.
Tudtam, hogy vki be fogja küldeni ezt a "te vagy a hibás " dumát!! Szerintem csak akkor nem kaphat az ember felütéses defektet, ha nem bicajozik, vagy ha maga a filmbéli Legolas és még csak nyomot sem hagy a hóban:)....
Posted 2006. May 24. - 15:44
Köszi a segítséget. Szerintem viszem magammal a habot és a biztonság kedvéért viszek tartalék belsõt is.
Lenne még egy kérdésem ha Szilváson sár lesz mi lenne a jobb választás a Maxxis Ranchero (jelenleg ez van fenn de még sárban nem használtam) vagy
Richey Vader 2.1 elõre és Zmax 2.1 hátra?
Lenne még egy kérdésem ha Szilváson sár lesz mi lenne a jobb választás a Maxxis Ranchero (jelenleg ez van fenn de még sárban nem használtam) vagy
Richey Vader 2.1 elõre és Zmax 2.1 hátra?
Posted 2006. May 24. - 15:06
...esetleg valamilyen wtb márkájú jó lenne erre a célra. nézz körbe az ebike.hu -n szoktak lenni akciók
jaja... weirwolf vagy mi a fene a neve...
Posted 2006. May 24. - 14:54
Használtam defekt elleni habot. Az egészet a gumiba fújtam, de valahogy nem akart eltömni semmit sem. Még 2nap múlva se száradt meg az anyag, szóval semmit sem ért. A feltöltés után kell még pumpálni? mert nekem nem adott semmi nyomást a flakon. Még most sem értem miért nem történt semmi. Pedig én csodát vártam.
Posted 2006. May 24. - 14:53
így mindjárt könyebb a helyzet
ez nem igazán az én asztalom, de sztem egy ritchey z max, esetleg valamilyen wtb márkájú jó lenne erre a célra. nézz körbe az ebike.hu -n szoktak lenni akciók
ez nem igazán az én asztalom, de sztem egy ritchey z max, esetleg valamilyen wtb márkájú jó lenne erre a célra. nézz körbe az ebike.hu -n szoktak lenni akciók
Posted 2006. May 24. - 14:44
Bocsi h itt töltöttem ki a dühöm de elég ideges vok mert cseszeget az exem és baromira nem érti meg h nincs igaza!
Akkor most megpróbálok ésszerûen gondolkodni!
Akkor száraz körülmények közé, erdei ás murvás talaj és ezek keverékére használnám! Maratonokon is szeretnék vele indulni! Az én 76 kgos súlyomhoz és a bicó 12 kgos súlyához kéne! Viszonylag olcsó legyen! Csak ne explorert mondjatok mert abból elegem lett!
Sáros terepen az én súlyommmal az 1.8 ös külsõ bírni fogja?
Akkor most megpróbálok ésszerûen gondolkodni!
Akkor száraz körülmények közé, erdei ás murvás talaj és ezek keverékére használnám! Maratonokon is szeretnék vele indulni! Az én 76 kgos súlyomhoz és a bicó 12 kgos súlyához kéne! Viszonylag olcsó legyen! Csak ne explorert mondjatok mert abból elegem lett!
Sáros terepen az én súlyommmal az 1.8 ös külsõ bírni fogja?
Posted 2006. May 24. - 14:35
ejj, nem kell ezen megsértõdni...
egyrészt ilyen gumi nem létezik, ami minden terepviszonyra jó szárazon meg vizesen is, pláne nem 3500 as darabáron
mert õszintén szólva nem hiszem, hogy meredek sziklás ösvényeken és betonon ugyan azt a gumit (biciklit) akarod használni
gondold végig, hogy mi a legfontosabb, mit lehet feláldozni...
mire kellene (milyen biciklire, milyen utakon szoktál menni..) egész pontosan?
egyrészt ilyen gumi nem létezik, ami minden terepviszonyra jó szárazon meg vizesen is, pláne nem 3500 as darabáron
mert õszintén szólva nem hiszem, hogy meredek sziklás ösvényeken és betonon ugyan azt a gumit (biciklit) akarod használni
gondold végig, hogy mi a legfontosabb, mit lehet feláldozni...
mire kellene (milyen biciklire, milyen utakon szoktál menni..) egész pontosan?
Posted 2006. May 24. - 14:31
Szasztok!
narancs csikos (dual compound) 2,1" Explorer szerintetek megfelel a Szilvi maratonra? Hülyén fog kinézni a Coileren, de ez van...
Biztos elég nagy truknya lesz, még jó, hogy relative sok beton meg sóderes szakasz van...
narancs csikos (dual compound) 2,1" Explorer szerintetek megfelel a Szilvi maratonra? Hülyén fog kinézni a Coileren, de ez van...
Biztos elég nagy truknya lesz, még jó, hogy relative sok beton meg sóderes szakasz van...
Posted 2006. May 24. - 14:20
Posted 2006. May 24. - 14:12
És menjen fel magától a hegyre...
Picit nem akarsz sokat?
Picit nem akarsz sokat?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2006. May 24. - 14:03
Ajanlanátok nekem egy olyan gumiösszeállítást, ami minden terepviszonyra és kicsit nedves körülmények közé is alkalmas! 7000 Ft-ból kikerüljön és kettõ súlya ne legyen több mint 1kg!
Posted 2006. May 24. - 13:44
Szerintem meg pöpec. A felütéses defektért mindig a bringás amatõrizmusa felelõs, akár a kevéske guminyomás miatt, akár a helytelen irányválasztás miatt - namost ez nagy részben önkritika is, mert hát fel szoktam ütni, de hát mindeig én is vagyok a hibás. Tüske ellen hatásos, ha ki se húzod, fõleg. Sokszor lehet menni 5-6 tüskével hetekig még.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Posted 2006. May 24. - 13:40
Hát én a tapasztalataim alapján egyáltalán nem ajánlom!!! Lehet, hogy esetleg egy kisebb szúrásos defekt esetén hatásos, de köves terepen szerzett felütéses vagy becsípõdeses esetben semmit sem ér. Emellett borzasztó könnyû vele túlfújni a gumit ami szintén nem túl egészséges. Én kétszer próbálkkoztam ilyen anyaggal és mindkétszer pár kilóméter után felrobbant a kerekem és mindent beterített a nyúlós, ragadós trutyi, amit nem egy leányálom letakarítani a bicjról meg magadról, sõt utána már megragasztani sem lehet rendesen a belsõt.
Szóval pótbelsõ + ragasztó. Azoknál jobb nincs!
Szóval pótbelsõ + ragasztó. Azoknál jobb nincs!
Posted 2006. May 24. - 10:11
Azután szeretnék érdeklõdni, hogy hogyan kell használni azt a sprayt amit
a gumiba kell fújni defekt esetén.
Az érdekelne hogy milyen sérülésnél hatásos, egy flakon mennyi defekthez elegendõ, valamint érdemes e vinni a szilvásváradi maratonra?
Boccs ha a kérdés elég amatõr de még soha nem használtam csak nincs kedvem a hegyen defektet szerelni!
Elõre is köszi a segítséget!
a gumiba kell fújni defekt esetén.
Az érdekelne hogy milyen sérülésnél hatásos, egy flakon mennyi defekthez elegendõ, valamint érdemes e vinni a szilvásváradi maratonra?
Boccs ha a kérdés elég amatõr de még soha nem használtam csak nincs kedvem a hegyen defektet szerelni!
Elõre is köszi a segítséget!
Posted 2006. May 24. - 07:18
ssssssssssimán!
úgy, h nem vesznek neki új gumit, amikor szétfarolta már teljesen a kontrás BMX-én a hátsót (tapasztalat... és még messze nem voltam 10 )
úgy, h nem vesznek neki új gumit, amikor szétfarolta már teljesen a kontrás BMX-én a hátsót (tapasztalat... és még messze nem voltam 10 )
Posted 2006. May 24. - 01:52
megoldás: farolni egy külsõvel nem szabad.
kivéve ha ezzel a farolással elkerülsz egy betonoszlopot
nadepersze kivétel erõsíti a szabályt
(off: ezt a ne-farolgass szitut hogy lehet egy 10éves gyerek fejébe "beleverni"?)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. May 23. - 21:46
van defivédõ szalag is
mint a conti protkója, csak nincs benne a külsõben
mint a conti protkója, csak nincs benne a külsõben