Egyszer rendeltem tõlük sisakot és az jött 48órán belül.
Igaz az olyan termék volt ami vlt nekik raktáron, de ez a külsõ nincs, de occsó
on
vendég_fac€_*
Meg tudná mondani valaki, hogy a Schwalbe Jimmy Light 2.1 milyen széles?
Nem találtam adatot erre:( Panaracer Dart-ot raknék elõre és nem akaron, hogy hátul sokkal szélesebb legyen a gumi. És láttam már két 2.1 -es gumi között nagy különbséget.
Megrendelném ebikeon, hogy vizsgák végére megjöjjön és tekerhessem:)
De így nem merem.
vendég_fac€_*
350gr-os Scwalbe Fast Fred-et keresek!
Kérdéseim:
- hol lehet itthon jelenleg kapni? (ahol azonnal el is vihetõ)
- ha több helyen is van hol a legolcsóbb? (Németo-ból ~5500 Ft/db, ha kicsit több csak itthon, akkor nem szívok a rendeléssel)
- használt valaki 350gr-osat? vélemények? nyilván száraz pályára kéne... (bár erre idén egyre kisebb esély látok)
350gr-os Scwalbe Fast Fred-et keresek!
Kérdéseim:
- hol lehet itthon jelenleg kapni? (ahol azonnal el is vihetõ)
- ha több helyen is van hol a legolcsóbb? (Németo-ból ~5500 Ft/db, ha kicsit több csak itthon, akkor nem szívok a rendeléssel)
- használt valaki 350gr-osat? vélemények? nyilván száraz pályára kéne... (bár erre idén egyre kisebb esély látok)
köszi:-)
Ignitor elõre, Dynomite hátra....asszem...:glaszcze:
akkor jimmy elõre hátra de csak ha van még kevlár peremes ........egész nagy dágványon kívl mindenhol kiváló, igaz van neki gördülési ellenállása../mondjuk én big és king jimet használtam, de mivel a mintázat ua, igy vszinû a virsli verzió is ugyanazt tudja....Akkor konkrétabban:)
2variáción gondolkodom:
Elõre-hátra Continental Vapor
Vagy
Elõre Panaracer Dart hátra Schwalbe Jimmy Light
Mindegyik 2.1-es
A Vaport nagyon dicsérte a BikkMakk.
Nemtudom, hogy a Jimmy megyire tartós és hogy bírja a köveket és a sarat:)
Szerintetek melyik a jobb összeállítás, köves-gyökerse utakra valamint sima földes ösvényekre? Az elõbbi gyakoribb:chin:
A kisebb gördülési ellenállás nem számít
vendég_fac€_*
vendég_fac€_*