Jelentkezz be Regisztrálj

Gumitopik
Írta 2006. június 21. - 22:57

Írta 2006. június 21. - 22:54

pl a jimmyt elõre is.....A panaracerbõl van tajvani és japán is. És a japán jobb:) és 560g
persze a honlapjukon nem lehet megtalálni...:no:
Nekem egy jó elsõ kerék kell ami sárban is rullez és ez tetszik.
Túrázgatni,maratonozni használom a gépem.
Vagy te mit ajánlanál?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. június 21. - 22:00

A régi az kissé már kopott, Harang gépen figyelt anno, és 500gr. körül van, könnyebb is meg jobban is kopik talán,
az új az meg 800gr környékén, de kevésbé kopik, és sokkal olcsóbb elméletileg (meg kapható

Írta 2006. június 21. - 21:45

Szilváson egyébként hol volt sár? Nekem latyaknak és víznek tûnt inkább.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

vendég_fac€_*
Írta 2006. június 21. - 19:18

Egész jól boldogul sárban. Igaz nagyonragadóssárróról nincs tapasztalatom:(
De a Szilvásváradmaratonon jól szerepelt mindkét ismerõsöm gépén:)
szóval link: http://mtbr.com/revi...uct_23296.shtml
ezt találtam a neten
Írta 2006. június 21. - 19:02

A panaracerbõl van tajvani és japán is. És a japán jobb:) és 560g
persze a honlapjukon nem lehet megtalálni...:no:
Nekem egy jó elsõ kerék kell ami sárban is rullez és ez tetszik.
Túrázgatni,maratonozni használom a gépem.
Vagy te mit ajánlanál?
Sárba nem ajánlanám. SAját mérés az 560g?
Írta 2006. június 21. - 17:59

off
EBIKEBAN NE BÍZZ, HA SZÁMÍT MIKORRA JÖJJÖN MEG!!!
on
Hát én azért ezt így nem jelenteném ki. Ha meghatározott idõpontba kell a cucc, akkor fel kell õket hívni, egyeztetni, megadják a szállító mobilját is ha kell, vagyis a GLS-en keresztül csomagkód alapján, szóval megoldható. Nekem mindig így volt, nincs velük gond.
fac€: Nem lesz szélesebb a 2,1es Jimmy, max. 2-3mm-vel, de ez csak a kilógóbb szélsõ minták miatt. A Dart 50mm, most mértem le öcsém gépén.
Nem tudom, hogy mire használod a géped, de a Dart mocskosul nehéz a méretéhez képest. Pontos tömegre nem emléxem, de 800g felett volt. Ennyiért könnyebbet is kaphatsz.
vendég_fac€_*
Írta 2006. június 21. - 14:05

Egyszer rendeltem tõlük sisakot és az jött 48órán belül.
Igaz az olyan termék volt ami vlt nekik raktáron, de ez a külsõ nincs, de occsó

on
Írta 2006. június 21. - 14:02

Meg tudná mondani valaki, hogy a Schwalbe Jimmy Light 2.1 milyen széles?
Nem találtam adatot erre:( Panaracer Dart-ot raknék elõre és nem akaron, hogy hátul sokkal szélesebb legyen a gumi. És láttam már két 2.1 -es gumi között nagy különbséget.
Megrendelném ebikeon, hogy vizsgák végére megjöjjön és tekerhessem:)
De így nem merem.
off
EBIKEBAN NE BÍZZ, HA SZÁMÍT MIKORRA JÖJJÖN MEG!!!
on
vendég_fac€_*
Írta 2006. június 21. - 13:04

Nem találtam adatot erre:( Panaracer Dart-ot raknék elõre és nem akaron, hogy hátul sokkal szélesebb legyen a gumi. És láttam már két 2.1 -es gumi között nagy különbséget.

Megrendelném ebikeon, hogy vizsgák végére megjöjjön és tekerhessem:)
De így nem merem.
Írta 2006. június 21. - 10:30

350gr-os Scwalbe Fast Fred-et keresek!
Kérdéseim:
- hol lehet itthon jelenleg kapni? (ahol azonnal el is vihetõ)
- ha több helyen is van hol a legolcsóbb? (Németo-ból ~5500 Ft/db, ha kicsit több csak itthon, akkor nem szívok a rendeléssel)
- használt valaki 350gr-osat? vélemények? nyilván száraz pályára kéne... (bár erre idén egyre kisebb esély látok)
Szintén csak vélemény: elsõ utamon defektet kaptam vele... nagyon keményre kell fújni. Fura módon nem éreztem, hogy a könnyü súlya okán könnyebb lenne hajtani (azé' hosszabb távon biztos kevésbé fáradtam volna el). Csak szolid utakra, és semmi keménykedés

Írta 2006. június 21. - 08:53

350gr-os Scwalbe Fast Fred-et keresek!
Kérdéseim:
- ha több helyen is van hol a legolcsóbb? (Németo-ból ~5500 Ft/db, ha kicsit több csak itthon, akkor nem szívok a rendeléssel)
- használt valaki 350gr-osat? vélemények? nyilván száraz pályára kéne... (bár erre idén egyre kisebb esély látok)
Szia!
Az elsõ két kérdésedre nem tudok válaszolni. Lássuk a többit:
Régen - mikor még csak grammokban gondolkodtam - vettem ilyen külsõt. Száraz kemény talajon tök jó szerintem. viszont nagyon Könnyû vele defektet kapni. Szerencsére a versneyeken mindig megúsztam. pl duna/bükk/mátra marci.
Meg is van még a szekrény mélyén pihen, ha kell, neked adom jelképes összegért, de ezt majd magánban jelezd nekem, ha érdekel :-)
Amúgy most Nobby Nic-et használok, eddig nekem nagyon bejön. Sajna mély sárban szívtam vele nagykovácsin, de hát nincs sárgumim, e van. piszkos anyagiak.
Írta 2006. június 20. - 19:05

a conti féle sportcontacthoz képest talán nem annyira tartós, és nincs benne olyan jó defektvédelem se, de jobban tapad és könnyebb is azt hiszem
ha városban akarsz vele inkább szaladgálni akkor a Conti, az kicsit nagyobb is, meg nehezebben szúrja ki akármi (illetve sztem semmi nem szúrja ki)
ha meg tényleg edzeni kell és csapatni, akkor Xenith
Írta 2006. június 20. - 17:04

Írta 2006. június 19. - 21:59

Kérdéseim:
- használt valaki 350gr-osat? vélemények? nyilván száraz pályára kéne... (bár erre idén egyre kisebb esély látok

Írta 2006. június 19. - 15:23

meg amúgyis gondoltam, az ignitor 500g a dynomite meg 650 szal így volt logikusabb:)
Írta 2006. június 19. - 12:53

köszi:-)
ááááá, hülye vagyok, a képen rossz oldalról van a bringa, így csak a két maxxis feliratod látod, a túloldalon van a dynomite ill. ignitor felirat

Írta 2006. június 19. - 12:25

Írta 2006. június 19. - 11:27

Ignitor elõre, Dynomite hátra....asszem...:glaszcze:
igen biztos, nézd meg az én bringámat, azon is ez az összeállítás szerepel