Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15857 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
én elõre hátra a bling blinget ajánlanám. volt, az eygetlen maxxis, amit szerettem.
bitang mód tapad, viszont sajnos eléggé kopós fajta.
kis bringára nem érdemes nagyobb gumit tenni.

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
. . . és akkor végülis melyik a jobb elõre a highroller, v a bling-dual? (Highrollerem már volt, az tetszett...a másikat egy haverom mondta - neki volt olyan.)
Voks, érv, vmi? :)

kieg: he-he régen is valami ilyesmi problémám volt :D - de a végén highroller-noname(occsóér) páros lett
(most minimum maxxis vmi-holly páros lesz)
"Van visszajelzés, tehát vagyok!"

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Azért egy defektbõl ne vonjál le messzemenõ következtetést.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

singlspdzinga

singlspdzinga

vendég

• fórumtag
  • 99 posts
sziasztok.
Tud valaki infot mondani a Vittoria Zafffiro gumiköppeny 23x622-röl,például hogy valóban van-e kevlár benne antidefekt cucc?
kemény defekteket kaptam vele és azért furcsa mert ebbõl a fajtából volt nekem 3 évig egy másik bicón és 1szer se lett defektem.
mázli vagy Thaiföldön lustálkodnak a melósók..?
holnap lesz még 1 cangám és arra akarok gumit venni majd,csakhogy a Zaffiro most csalódás.Michelint vagy mit ajánlótok?
vagy esetleg más defektgátló trükköt aki ismer megoszthatná outis témában.

köszönöm elöre is.

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

szal semmi vélemény?

a larsen asszem kemény, döngölt utakra a legjobb. a kraken most nem jut eszembe, és lusta vagyok, hogy utánanézzek :D, de asszem az is vmi hasonló gumi. ha ilyen terepre szánod, akkor jó!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Mit gondoltok egy Larsen+Kraken párosításról???

Földút,terep,néha betonra kéne.

szal semmi vélemény?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Jah, csak mar nem lehet kapni ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
cc-re mavic x3.1. keményebb vonalra d3.1. nekem is az van, isten.

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

akkor nyilván az a gumitömítés engedi a levegõt. nézd át, hogy mindenhol a helyén van-e. mondjuk nekem a mavicon nincs is küllõlyuk alulról. biztos, hogy a küllõknél engedi a levegõt? nekem néha elõfordul, hogy a gumi nincs rendesen a helyén, és ott jön a levegõ.

Nos megoldódott a probléma!

A Sun forgalamzója visszaveszi, ugyanis nem mûködnek ezek a típusú felnik. A tömítés nincs jól megoldva rajtuk.
Szóval úgy néz ki új felni lesz, és szerintem Mavic. Már csak azt nem tudom milyen.

Bocs h. egy kicsit offtopic voltam.
Megyek is tubeless topic-ba

Kösz.

nzoli

nzoli

vendég

• fórumtag
  • 147 posts

"Elõre talán inkább Minion front, ha sok lejtõt látogatsz"
Nem túl gyakori mostanság a lejtõzés sajna...dirtre több a lehetõség, idõ, meg közel is van :)

Ez tényleg irrealisztikus volt, az idõt tekintve :) Pontositok: amennyiben gustusod támad rá, lejtõzni vegyél sárgumit :)

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
"Elõre talán inkább Minion front, ha sok lejtõt látogatsz"
Nem túl gyakori mostanság a lejtõzés sajna...dirtre több a lehetõség, idõ, meg közel is van :)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Sziasztok!

Keresek olyan embert akinek van empirikus tapasztalata a fenti párossal.
Én most vettem meg egy ilyen kombót, de az a gondom, hogy a felni valahogy elereszti a levegõt. A gumi szépen a helyére feszül, de a küllõknél kijön a levegõ. Ez esetenként 1-2 küllõnél észlelhetõ.

A sun felni egy singletrack és a tömítést egy gumicsík végzi ami a küllõanyák feletti vályúban található. Sajnos azt sem tudom (nem adtak a felnihez semmi infot) hogy a szelepet mekkora erõvel kell rögzíteni.
J.E.Z.S.O.

akkor nyilván az a gumitömítés engedi a levegõt. nézd át, hogy mindenhol a helyén van-e. mondjuk nekem a mavicon nincs is küllõlyuk alulról. biztos, hogy a küllõknél engedi a levegõt? nekem néha elõfordul, hogy a gumi nincs rendesen a helyén, és ott jön a levegõ.

nzoli

nzoli

vendég

• fórumtag
  • 147 posts
The durometer is a value on the Shore A Scale, an international standard used to measure the hardness of the compound (Maxxis homepage)

Szal tulajdonképp az A a mértékegység. A 60-as sztem nagyon jó, ha nem akarod, hogy gyorsan kopjon - pl sokat mész betonon - , de jobban tart, mint az alap (asszem 70a a Maxxisnál). Ha jobban tapad, akkor meg nem fog annyira csúszkálni hátul...

Elõre talán inkább Minion front, ha sok lejtõt látogatsz (mármint Maxxistól)

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
Lehet lejárt lemez, de mit jelent a gumiknál pl a 60A jelzés? (Valami keménységadat?) Meg mi a 60 és mi az A?
thnx

mod: közben megtaláltam, h keménység...
de attól még érdekel, h a szám és a betû külön jelent valamit?
és jó az a 60A? Vagy van olyan, ami keményebb? (Fõelg hátra lenne jó - mert úgyis csúszkál a fara, akkr meg legalább ne kopjon :) )

meg még1 kérdés: szerintetek elõre highroller, vagy bling-dual?
hátul egy holly van most, dirtölni jó, lejtõn lefelé meg nem zavar :D

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Sziasztok!

Keresek olyan embert akinek van empirikus tapasztalata a fenti párossal.
Én most vettem meg egy ilyen kombót, de az a gondom, hogy a felni valahogy elereszti a levegõt. A gumi szépen a helyére feszül, de a küllõknél kijön a levegõ. Ez esetenként 1-2 küllõnél észlelhetõ.

A sun felni egy singletrack és a tömítést egy gumicsík végzi ami a küllõanyák feletti vályúban található. Sajnos azt sem tudom (nem adtak a felnihez semmi infot) hogy a szelepet mekkora erõvel kell rögzíteni.

Minden infot szivesen fogadok.
Mielõtt vki. leb*sz hogy olvassak vissza az ne tegye. Azért nem olvasok vissza mert egysszerûen nincs most idõm rá sajnos.

Ja meg remélem jó topicot választottam.

J.E.Z.S.O.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Érdeklõdnék Nobby Nic tulajoktól,hogy vált be nekik a cucc,
Most vennék új külsõket és ezt találtam eddig a legjobb alternetívának.
Mennyire kopik gyorsan?

1enlõre úgy tûnik lényegesen tartósabb mint a racing ralph.....amúgy kiváló gumi, kicsi a gördülési ellenállása, viszont baromi jól tapad.....bár én elõl az ajánlott forgásirányhoz képest fordítva használom de igy is jó....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kezdo

kezdo

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
Érdeklõdnék Nobby Nic tulajoktól,hogy vált be nekik a cucc,
Most vennék új külsõket és ezt találtam eddig a legjobb alternetívának.
Mennyire kopik gyorsan?

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
még egy ilyen jellegû hozzászólás, és 10 nap ban, remélem világosan fogalmazok.
minden óhaj, sóhaj, kérés, kérdés privátban.
idézzek a fórumszabáylzatból? ha problémád van a moderátor döntésével kapcsolatban, beszéld meg vele privátban. és használd a keresõt

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Mit gondoltok egy Larsen+Kraken párosításról???

Földút,terep,néha betonra kéne.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Meg éri-e

Igen, határozottan megéri használni a keresõt...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda