Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Posted 2006. June 06. - 23:55
bitang mód tapad, viszont sajnos eléggé kopós fajta.
kis bringára nem érdemes nagyobb gumit tenni.
Posted 2006. June 06. - 23:38
Voks, érv, vmi?
kieg: he-he régen is valami ilyesmi problémám volt - de a végén highroller-noname(occsóér) páros lett
(most minimum maxxis vmi-holly páros lesz)
Posted 2006. June 06. - 23:36
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2006. June 06. - 19:16
Tud valaki infot mondani a Vittoria Zafffiro gumiköppeny 23x622-röl,például hogy valóban van-e kevlár benne antidefekt cucc?
kemény defekteket kaptam vele és azért furcsa mert ebbõl a fajtából volt nekem 3 évig egy másik bicón és 1szer se lett defektem.
mázli vagy Thaiföldön lustálkodnak a melósók..?
holnap lesz még 1 cangám és arra akarok gumit venni majd,csakhogy a Zaffiro most csalódás.Michelint vagy mit ajánlótok?
vagy esetleg más defektgátló trükköt aki ismer megoszthatná outis témában.
köszönöm elöre is.
Posted 2006. June 06. - 18:27
szal semmi vélemény?
a larsen asszem kemény, döngölt utakra a legjobb. a kraken most nem jut eszembe, és lusta vagyok, hogy utánanézzek , de asszem az is vmi hasonló gumi. ha ilyen terepre szánod, akkor jó!
Posted 2006. June 06. - 18:11
Mit gondoltok egy Larsen+Kraken párosításról???
Földút,terep,néha betonra kéne.
szal semmi vélemény?
Posted 2006. June 06. - 13:27
Posted 2006. June 06. - 13:23
Posted 2006. June 06. - 13:15
akkor nyilván az a gumitömítés engedi a levegõt. nézd át, hogy mindenhol a helyén van-e. mondjuk nekem a mavicon nincs is küllõlyuk alulról. biztos, hogy a küllõknél engedi a levegõt? nekem néha elõfordul, hogy a gumi nincs rendesen a helyén, és ott jön a levegõ.
Nos megoldódott a probléma!
A Sun forgalamzója visszaveszi, ugyanis nem mûködnek ezek a típusú felnik. A tömítés nincs jól megoldva rajtuk.
Szóval úgy néz ki új felni lesz, és szerintem Mavic. Már csak azt nem tudom milyen.
Bocs h. egy kicsit offtopic voltam.
Megyek is tubeless topic-ba
Kösz.
Posted 2006. June 06. - 12:58
"Elõre talán inkább Minion front, ha sok lejtõt látogatsz"
Nem túl gyakori mostanság a lejtõzés sajna...dirtre több a lehetõség, idõ, meg közel is van
Ez tényleg irrealisztikus volt, az idõt tekintve Pontositok: amennyiben gustusod támad rá, lejtõzni vegyél sárgumit
Posted 2006. June 06. - 12:47
Nem túl gyakori mostanság a lejtõzés sajna...dirtre több a lehetõség, idõ, meg közel is van
Posted 2006. June 06. - 12:47
Sziasztok!
Keresek olyan embert akinek van empirikus tapasztalata a fenti párossal.
Én most vettem meg egy ilyen kombót, de az a gondom, hogy a felni valahogy elereszti a levegõt. A gumi szépen a helyére feszül, de a küllõknél kijön a levegõ. Ez esetenként 1-2 küllõnél észlelhetõ.
A sun felni egy singletrack és a tömítést egy gumicsík végzi ami a küllõanyák feletti vályúban található. Sajnos azt sem tudom (nem adtak a felnihez semmi infot) hogy a szelepet mekkora erõvel kell rögzíteni.
J.E.Z.S.O.
akkor nyilván az a gumitömítés engedi a levegõt. nézd át, hogy mindenhol a helyén van-e. mondjuk nekem a mavicon nincs is küllõlyuk alulról. biztos, hogy a küllõknél engedi a levegõt? nekem néha elõfordul, hogy a gumi nincs rendesen a helyén, és ott jön a levegõ.
Posted 2006. June 06. - 12:35
Szal tulajdonképp az A a mértékegység. A 60-as sztem nagyon jó, ha nem akarod, hogy gyorsan kopjon - pl sokat mész betonon - , de jobban tart, mint az alap (asszem 70a a Maxxisnál). Ha jobban tapad, akkor meg nem fog annyira csúszkálni hátul...
Elõre talán inkább Minion front, ha sok lejtõt látogatsz (mármint Maxxistól)
Posted 2006. June 06. - 11:32
thnx
mod: közben megtaláltam, h keménység...
de attól még érdekel, h a szám és a betû külön jelent valamit?
és jó az a 60A? Vagy van olyan, ami keményebb? (Fõelg hátra lenne jó - mert úgyis csúszkál a fara, akkr meg legalább ne kopjon )
meg még1 kérdés: szerintetek elõre highroller, vagy bling-dual?
hátul egy holly van most, dirtölni jó, lejtõn lefelé meg nem zavar
Posted 2006. June 05. - 21:43
Keresek olyan embert akinek van empirikus tapasztalata a fenti párossal.
Én most vettem meg egy ilyen kombót, de az a gondom, hogy a felni valahogy elereszti a levegõt. A gumi szépen a helyére feszül, de a küllõknél kijön a levegõ. Ez esetenként 1-2 küllõnél észlelhetõ.
A sun felni egy singletrack és a tömítést egy gumicsík végzi ami a küllõanyák feletti vályúban található. Sajnos azt sem tudom (nem adtak a felnihez semmi infot) hogy a szelepet mekkora erõvel kell rögzíteni.
Minden infot szivesen fogadok.
Mielõtt vki. leb*sz hogy olvassak vissza az ne tegye. Azért nem olvasok vissza mert egysszerûen nincs most idõm rá sajnos.
Ja meg remélem jó topicot választottam.
J.E.Z.S.O.
Posted 2006. June 04. - 14:24
1enlõre úgy tûnik lényegesen tartósabb mint a racing ralph.....amúgy kiváló gumi, kicsi a gördülési ellenállása, viszont baromi jól tapad.....bár én elõl az ajánlott forgásirányhoz képest fordítva használom de igy is jó....Érdeklõdnék Nobby Nic tulajoktól,hogy vált be nekik a cucc,
Most vennék új külsõket és ezt találtam eddig a legjobb alternetívának.
Mennyire kopik gyorsan?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. June 04. - 11:34
Most vennék új külsõket és ezt találtam eddig a legjobb alternetívának.
Mennyire kopik gyorsan?
Posted 2006. June 03. - 09:53
minden óhaj, sóhaj, kérés, kérdés privátban.
idézzek a fórumszabáylzatból? ha problémád van a moderátor döntésével kapcsolatban, beszéld meg vele privátban. és használd a keresõt
Posted 2006. June 02. - 19:16
Posted 2006. June 02. - 18:45
Meg éri-e
Igen, határozottan megéri használni a keresõt...
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda