Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15880 hozzászólás a témában

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

Na nekem van egy vadi új(2napos) Maxxis HighRoller-em szerintem nagyon jó teccik meg minden csak egy a baj:2.7es:scared:
és ezt nem szereti az altrix airborne-m bár még elfér sárnak viszont már nem sok a hely.
Az lenne a kérdésem:Megtartsam-e?Mert én igazábol elcserélném egy 2.5 elsõ vagy hátsó minionra (akinek van jó állapotú irjon privit) vagy eladnám
Tehát szerintetek jó külsõ?mert ha jó akkor biszont megtartom

Szerintem ne cseréld minonra, inkább 2.5ös high rollerra.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

Az a ballonosságon múlik, hogy mennyire tudod csillapításra használni, nem? Amúgy Pike mellé minek?
Na nem is ez, a high roller hány km alatt kopott el?

Hátul nincs pike. :) Nem tudom h hány kmet mentem. Kb egy év volt nekem, amíg le kopott. Nekem nagyon bejön a high roller, csak betonon ha mész nagyon hamar lekopik. Nekem a felütésvédelmes van hátul és amióta megvan egyszer ütöttem fel és kaptam defektet, de akkor a felni is horpadt. Még egy hátrány, hogy a felütésvédelmeshez 3ember kell hogy levegye a külsõt. :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
szerinted jó külsõ??? ha igen, és nem zavar, hogy 2.7-es, akkor tartsd meg. ha meg zavar a szélesssége, esetleg nem jön be a gumi úgy alapból, akkor pedig cseréld el. ennyire egyszerû az egész..

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Na nekem van egy vadi új(2napos) Maxxis HighRoller-em szerintem nagyon jó teccik meg minden csak egy a baj:2.7es:scared:
és ezt nem szereti az altrix airborne-m bár még elfér sárnak viszont már nem sok a hely.
Az lenne a kérdésem:Megtartsam-e?Mert én igazábol elcserélném egy 2.5 elsõ vagy hátsó minionra (akinek van jó állapotú irjon privit) vagy eladnám
Tehát szerintetek jó külsõ?mert ha jó akkor biszont megtartom

McPherson

McPherson

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás
Az a ballonosságon múlik, hogy mennyire tudod csillapításra használni, nem? Amúgy Pike mellé minek?
Na nem is ez, a high roller hány km alatt kopott el?
...And Justice For All

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Szal a nagyobb gumival úthengeresebben tudok menni. Sztem :chin:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Van 2,4-s is az enduro-ból. Az elsõ indokot még megértem, de a másodikat...:chin:

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Azért kell nagyobb mert akkor nem kell nagy nyomáson használnom a kerekeket, és akkor az is csillapít valamennyire, meg a nagyköveken könnyebben el tudok menni. A px meg asszem 2.5ig bírja a gumikat.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Minek kell szélesebb gumi? Fõleg a PolarX-be? Egyébként elég ballonos. Árat nézd meg a Velo-nál. 4körül van/db

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Hmmm. Nekem a 2.2es vékony lesz sztem. Honnan tudok Speckó gumikat beszerezni? Mennyibe kerül az a gumi VéVé?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Nincs sok pénzem most és valami már kéne. Télleg olyan nehéz? :S

Speci Enduro 2,2. jó és olcsó.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
nekem jópár éve Mythos XC van, most épp 1.9-es kevláros. 495gr, aszfalton elég nagy a tapadása, terepen viszont király. Defektet én nem is tudom mikor kaptam vele utoljára... Sárban sem volt olyan gáz, 50m-el többet tudtam vele menni, mint a többiek, mielõtt elakadt :D
Jól mászik, lefele biztonságos (bár a 2.1-es jobb volt...), csak ebben a méretben asszem már nem lehet kapni.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Nincs sok pénzem most és valami már kéne. Télleg olyan nehéz? :S

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
nem tudom, nekem nem váltak le ;) de biztos hogy kell a px-be 1200 grammos gumi?

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Azt hallottam h szakadnak a bütykök, de nem naon hittem el, mert egy olyan hawerom mondta.
És hogy van ez? Komplet levállik a bütyök?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
minionhoz képest szvsz. jobb, csak ne a kertben próbálgasd mert ott letörnek a bütykök :D

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Schwalbe Space 26x2.35

Errõl mi a véleményetek? Jó is, vagy csak olcsó? High rollerem van ahhoz képest rosszabb v. jobb?

Feltöltött kép

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.883 hozzászólás
IRC Mythos XC

A régi gépemen volt fenn. Jókis gumi volt, igaz nekem túl keskeny. Másfél év alatt egyszer kaptam vele defektet (Kõszegen), de azt is kihordta lábon.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

IRC Mythos XC-rõl kérnék egy kis véleményezést! Mennyire defekttûrõ?

Keresd Nitr-o kollégát, õ használ/használt ilyet, bztos mond neked véleményt....

isi

isi

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás

IRC Mythos XC-rõl kérnék egy kis véleményezést! Mennyire defekttûrõ?

Szia!

Szinte bármilyen körülmények között felmegy a hegy-re. XC-re és Maratonra jó. Elég hamar kopik. Puha a gumi összetétele, könnyen defektet kapsz. Az árához képest jó kis gumi.

Üdv: isi