Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

Fredo

Fredo

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás

Slick guminak mit ajánlotok montira?

Lényeg, hogy ne legyen túl drága (2000 Ft/db), és méret korlát az, hogy egy széles (Rhyno Lite) felnire kell rárakni...

Nekem "Continental Zeta 1.75" van, ebikeon 2e Ft/db. Teljesen korrekt, jó gumi, tapad, nem kopik. Azt nem tudom rámegy-e az említett felnire.

RoGeR

RoGeR

vendég

• fórumtag
  • 236 hozzászólás
Slick guminak mit ajánlotok montira?

Lényeg, hogy ne legyen túl drága (2000 Ft/db), és méret korlát az, hogy egy széles (Rhyno Lite) felnire kell rárakni...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
lcs-ek anno odakat zengtek rola [spacerol] de aztan meg hirtelen mar nem lehetett kapni vagymi. Ha jol tevedek, az volt az elso ilyen nagyon puha gumi, jol tapadt, gyorsan kopott. most mar mindenki a Michelinre eszkuszik.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
hm, nálam jó.
de ha a link nemjó, akkor támad meg te magad a keresõt;)
~20 használható hszet talált, így hirtelen ránézésre.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

http://forum.bikemag...searchid=129769

nem igazán vált be a link

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Van még vkinek vmilyen tapasztalata ezzel a gumival?

http://forum.bikemag...searchid=129769

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

Schwalbe Space 26x2.35

Errõl mi a véleményetek? Jó is, vagy csak olcsó? High rollerem van ahhoz képest rosszabb v. jobb?

Feltöltött kép

Van még vkinek vmilyen tapasztalata ezzel a gumival?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

na ha minden ugy lesz ahogy szeretnem, akkor oroklom teso ust kerekeit, es nem nagyon akarom majd oket belsovel hasznalni

adott a kerdes

milyen UST gumit vegyek?

cc-zni kell, turazgatni, meg ilyenek. olyan 2.0-2.2 korulre gondoltam. Maxxis ignitor? crossmark? highroller 2.1? nem kene hogy nagyon nehez legyen.

nobby nic ?....nekem bevált, szeretem
mondjuk a 2,35-ös ignitort kipróbálnám, csak sztem nem fér be a dawg-ba (bár jövöre gyárilag azzal szerelik, de hogy hova fér el ?)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
na ha minden ugy lesz ahogy szeretnem, akkor oroklom teso ust kerekeit, es nem nagyon akarom majd oket belsovel hasznalni

adott a kerdes

milyen UST gumit vegyek?

cc-zni kell, turazgatni, meg ilyenek. olyan 2.0-2.2 korulre gondoltam. Maxxis ignitor? crossmark? highroller 2.1? nem kene hogy nagyon nehez legyen.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Szerintem ne cseréld minonra, inkább 2.5ös high rollerra.

Balint: elõre hátra 2.35-ös minion,larsen, esetleg hasonló gumik! merevgépbe ne végy nagyobbat;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
van itthon 2db minion dh, egyik 60a és van csikja, másik 42a supertacky, és nincs csíkja. mindeki azt szûr le ebbõl, amit akar ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaspc

tamaspc

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
Nekem a larsenre rá volt írva h 60a és csík nélküli volt. Én is ebikeról vettem.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

ha az van ráírva, hogy
- 60a és/vagy Maxxpro az a közepesen kemény, de inkább kemény alapanyag.
- a 42a és/vagy Supertacky az a puha alapanyag

felütéssel kapcsolatban csak az számít, hogy rá van e írva, hogy 2Ply, ha igen az a duplafalú.

csík nemtom melyiken van/nincs

Supertackyn nincs elvileg csík.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
ha az van ráírva, hogy
- 60a és/vagy Maxxpro az a közepesen kemény, de inkább kemény alapanyag.
- a 42a és/vagy Supertacky az a puha alapanyag

felütéssel kapcsolatban csak az számít, hogy rá van e írva, hogy 2Ply, ha igen az a duplafalú.

csík nemtom melyiken van/nincs

McPherson

McPherson

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás
A maxxis honlapján a legtöbb guminál 60a és 420 keverék is szerepel, haverom aszonta, az a puhább, amelyiken nincs az a narancssárga csík az oldalán. Ti errõl hallottatok már?
Vettem egy hard drive-ot ebike-on, nincs az oldalán csík, csak szólok, hogy tudjátok, hátha ez jelent vmit. Ez amúgy talán magyarázhatja, hogy egyesek miért kaptak vele felütést oly gyakran...
...And Justice For All

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Hátul nincs pike. :) Nem tudom h hány kmet mentem. Kb egy év volt nekem, amíg le kopott. Nekem nagyon bejön a high roller, csak betonon ha mész nagyon hamar lekopik. Nekem a felütésvédelmes van hátul és amióta megvan egyszer ütöttem fel és kaptam defektet, de akkor a felni is horpadt. Még egy hátrány, hogy a felütésvédelmeshez 3ember kell hogy levegye a külsõt. :D

én javarészt betonon megyek vele (sajnos?), vannak rajta kopásnyomok, de egyáltalán nem vészes.
sokkal lágyíbb mint a conti vertical, egyértelmû hogy hamarabb el is kopik.

2.35-ös 2ply-al Vuelta, és Remerx felninél nem különösebben megerõltetõ, le-fel rakni.

RoGeR

RoGeR

vendég

• fórumtag
  • 236 hozzászólás

nekem jópár éve Mythos XC van, most épp 1.9-es kevláros. 495gr, aszfalton elég nagy a tapadása, terepen viszont király. Defektet én nem is tudom mikor kaptam vele utoljára... Sárban sem volt olyan gáz, 50m-el többet tudtam vele menni, mint a többiek, mielõtt elakadt :D
Jól mászik, lefele biztonságos (bár a 2.1-es jobb volt...), csak ebben a méretben asszem már nem lehet kapni.

Lehet azt. Sajna nekem (tévedésbõl) is csak 1.95-ös van belõle, de ha elkopnak, akkor megy fel rájuk a 2.10...

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

Na nekem van egy vadi új(2napos) Maxxis HighRoller-em szerintem nagyon jó teccik meg minden csak egy a baj:2.7es:scared:
és ezt nem szereti az altrix airborne-m bár még elfér sárnak viszont már nem sok a hely.
Az lenne a kérdésem:Megtartsam-e?Mert én igazábol elcserélném egy 2.5 elsõ vagy hátsó minionra (akinek van jó állapotú irjon privit) vagy eladnám
Tehát szerintetek jó külsõ?mert ha jó akkor biszont megtartom

Szerintem ne cseréld minonra, inkább 2.5ös high rollerra.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

Az a ballonosságon múlik, hogy mennyire tudod csillapításra használni, nem? Amúgy Pike mellé minek?
Na nem is ez, a high roller hány km alatt kopott el?

Hátul nincs pike. :) Nem tudom h hány kmet mentem. Kb egy év volt nekem, amíg le kopott. Nekem nagyon bejön a high roller, csak betonon ha mész nagyon hamar lekopik. Nekem a felütésvédelmes van hátul és amióta megvan egyszer ütöttem fel és kaptam defektet, de akkor a felni is horpadt. Még egy hátrány, hogy a felütésvédelmeshez 3ember kell hogy levegye a külsõt. :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
szerinted jó külsõ??? ha igen, és nem zavar, hogy 2.7-es, akkor tartsd meg. ha meg zavar a szélesssége, esetleg nem jön be a gumi úgy alapból, akkor pedig cseréld el. ennyire egyszerû az egész..