Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15890 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

2.35" ignitor? súly?

650 ha jól emléxem ...

edit : rosszul emléxem 790 de az ust 785.....csak arra emlékeztem hogy könnyebb mint az ust nobby nic....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
2.35" ignitor? súly?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

Rob : szerintem nincs....setleg maxxis ignitor ? - bár nem próbáltam csak izgassa a fantáziámat....

A nobby nem tudom, hogy milyen, de viszont én Ignitort használok. Egyeztessünk!:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

még egy kérdés : hol lehet ilyet kapni ? pl ebikén néztem ott csak ust-s van 2,25ös . Paul lange oldalán meg nem is volt még noby nic:S

pedig van ....csak a 2,4-est nem hozza a velotrade.../de lehet még azt is, csak a lánckatalógban nincs benne...mindenestre én szerzek belõle 2,4-est is.../..szal elvileg bármelyik lánchálózatos bolt tud hozni....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás
még egy kérdés : hol lehet ilyet kapni ? pl ebikén néztem ott csak ust-s van 2,25ös . Paul lange oldalán meg nem is volt még noby nic:S

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

és a noby nic-et mennyire eszi az aszfalt? ( általában h ha lejtõzni akarok ki is kell tekernem a magasba..:( )

nem olyan nagyon.......vegyes használatban olyan 4-5000 km-re saccolom, az élettartamát /de lehet több/ .....a mereven elõl van abban olyan 1000 kilcsi van, nem látszik rajta számottevõ kopás....

Rob : szerintem nincs....setleg maxxis ignitor ? - bár nem próbáltam csak izgassa a fantáziámat....

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás
és a noby nic-et mennyire eszi az aszfalt? ( általában h ha lejtõzni akarok ki is kell tekernem a magasba..:( )

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
2.25" nobby nic tulajdonságokkal van valami 5000 huf alatt is? :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

tudna nekem vki ajánlani olyan gumit ami 2,2-2,25 jól tapad kanyarban és aszfalton sem kopik annyira, és kb all mountain enduro felhasználásra kellene és nem nehezebb 750 g-nál. nos?

Svábli Nobby Nic....../2,25 570 g/
IRC Trail Bear...2,25 700 valamennyi
Nokian NBX 2,3..../bár az brutál kopik/

specko enduronak brutál nagy a gördülési ellenállása, szal az sztem inkább csak ha többet mész lefelé, vagy tuskónyi combizmokat akarsz :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Specialized Enduro.....:)....azt mondják hogy jó

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás
tudna nekem vki ajánlani olyan gumit ami 2,2-2,25 jól tapad kanyarban és aszfalton sem kopik annyira, és kb all mountain enduro felhasználásra kellene és nem nehezebb 750 g-nál. nos?

tib01

tib01

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
sziasztok!
érdekelne,hogy milyen tapasztalataitok vannak Holly Rollerrõl vagy Table Topról?
úgy tûnik ez a két fajta jobb dirt gumi van,vagy Kenda is jó?a maxxis és Svalbi között elég nagy a súlykülönbség,svalbi csak jobban csinálta,vagy nem annyira strapabíró,mint maxxis holly?szerintetek melyik lenen a jobb választás,árban kb egyformák ahogy néztem,elõre is köszi.jah még annyi,hogy betonon,döngölt földön használnám.sziasztok!

pappi

pappi

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Nekem egy ilyen Maxxis Wet Scream a vágyam: http://ebike.hu/term...22-tol-mtb/2894
United Merida Freerider<------------>Live Free for Freeride
Mit jelent az, hogy trekking?

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.703 hozzászólás
Continantal Cityride:
http://ebike.hu/term...y/622-700c/2525

http://ebike.hu/term...y/622-700c/2518

TravelContact:
http://ebike.hu/term...y/622-700c/2520

A következõ gumik között hezitálok.
a Contactnak van több defektvédõs verziója, most ez kevésbé érdekel, inkább a mintázat.

A trekking bicómra kellene, mert amit adtak hozzá, kicsit túl terepes, és én aszfalton használom, nagyobb távolságokra.
slicket nem vennék, mert az utakon, ahol járok, gyakori a rámosott sóder, por, stb. szóval nem szeretnék egy tempósabb kanyarban kicsusszanni.

Fontos, hogy legyen összefüggõ futócsík középen, az oldala viszont nemtom milyen legyen. A legszimpibb a Travelcontact, de abban 42mm-es a max :(
én meg a jelenlegi 38-as helyett szeretnék 47-est, hogy jobban tompítson.
attól félek, a 38->42 váltást nem nagyon venném észre.
vagy jelentõs az is kényelemben? az gyakoribb is, lehet hogy itteni boltokban is van, nem kell rendelnem...

köszi elõre is!

Racer D.

Racer D.

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
hali
26x210 es méretben kb 4000 Ft ér mijen slick vagy intermediet gumit lehet találni, mijet érdemes?
és amúgy mi a véleményetek a schvalbi albert rõl?
kösz

PTR

PTR

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás

annak ráadásul van egy kenda-kopi változata is, 1290-ért :D

:no: na na azért annyira nem szorultam meg.. akkor inkább marad a régi gumi! ;)

viszont ez az IRC Mythos XC II jó ötlet... tetszik! kössz!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
annak ráadásul van egy kenda-kopi változata is, 1290-ért :D

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ugyanezt akartam én is kérdezni.

RoGeR

RoGeR

vendég

• fórumtag
  • 236 hozzászólás

kössz, de egyre szorul a költségvetés... most biztosan kedvezõbb árú gumi lesz csak 1enlõre, meg még talán 2,1 széles sem kell.. (XC)

IRC Mythos XC II?

PTR

PTR

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
kössz, de egyre szorul a költségvetés... most biztosan kedvezõbb árú gumi lesz csak 1enlõre, meg még talán 2,1 széles sem kell.. (XC)

mostmár csak Ricsi Z-Max Comp, MAxxis Ranchero, Conti Edge közül kéne eldöntenem mi legyen.. (talán ez a sorrendem)
(ha tudnám hogy a conti száraz terepenen is megállja a helyét akkor azt venném.. addig ricsi a nyerõ)

..valakinek van véleménye az ne titkolja... :D