nem vagy 1edül, tán a lexarabb gumi /árához lépest legalábbis/ amivel eddig dolgom volt.....de VV nek sem tetszik a 2.0-ás változata.
a misi AM 2.2 az nekem nagyon nem jon be kategorias.
drága, nem jó, de legalább nagyon hamar elkopik
nem vagy 1edül, tán a lexarabb gumi /árához lépest legalábbis/ amivel eddig dolgom volt.....de VV nek sem tetszik a 2.0-ás változata.
a misi AM 2.2 az nekem nagyon nem jon be kategorias.
RAUH-Welt
B E G R I F F
tudna nekem vki ajánlani olyan gumit ami 2,2-2,25 jól tapad kanyarban és aszfalton sem kopik annyira, és kb all mountain enduro felhasználásra kellene és nem nehezebb 750 g-nál. nos?
tudna nekem vki ajánlani olyan gumit ami 2,2-2,25 jól tapad kanyarban és aszfalton sem kopik annyira, és kb all mountain enduro felhasználásra kellene és nem nehezebb 750 g-nál. nos?
az igen de erõsen rémlik hogy a múltkor még 3 féle volt fent belõle a maxxis site-on és volt belõle 650 körüli.....közbe javították úgy látszik790 az kavics
edit: http://www.irctire.c...s/serac_xc.html - nekem ez van. 580g és csak 2.1"
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
650 ha jól emléxem ...2.35" ignitor? súly?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Rob : szerintem nincs....setleg maxxis ignitor ? - bár nem próbáltam csak izgassa a fantáziámat....
pedig van ....csak a 2,4-est nem hozza a velotrade.../de lehet még azt is, csak a lánckatalógban nincs benne...mindenestre én szerzek belõle 2,4-est is.../..szal elvileg bármelyik lánchálózatos bolt tud hozni....még egy kérdés : hol lehet ilyet kapni ? pl ebikén néztem ott csak ust-s van 2,25ös . Paul lange oldalán meg nem is volt még noby nic:S
nem olyan nagyon.......vegyes használatban olyan 4-5000 km-re saccolom, az élettartamát /de lehet több/ .....a mereven elõl van abban olyan 1000 kilcsi van, nem látszik rajta számottevõ kopás....és a noby nic-et mennyire eszi az aszfalt? ( általában h ha lejtõzni akarok ki is kell tekernem a magasba..
)
Svábli Nobby Nic....../2,25 570 g/tudna nekem vki ajánlani olyan gumit ami 2,2-2,25 jól tapad kanyarban és aszfalton sem kopik annyira, és kb all mountain enduro felhasználásra kellene és nem nehezebb 750 g-nál. nos?