650 ha jól emléxem ...2.35" ignitor? súly?
edit : rosszul emléxem 790 de az ust 785.....csak arra emlékeztem hogy könnyebb mint az ust nobby nic....
650 ha jól emléxem ...2.35" ignitor? súly?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Rob : szerintem nincs....setleg maxxis ignitor ? - bár nem próbáltam csak izgassa a fantáziámat....
pedig van ....csak a 2,4-est nem hozza a velotrade.../de lehet még azt is, csak a lánckatalógban nincs benne...mindenestre én szerzek belõle 2,4-est is.../..szal elvileg bármelyik lánchálózatos bolt tud hozni....még egy kérdés : hol lehet ilyet kapni ? pl ebikén néztem ott csak ust-s van 2,25ös . Paul lange oldalán meg nem is volt még noby nic:S
nem olyan nagyon.......vegyes használatban olyan 4-5000 km-re saccolom, az élettartamát /de lehet több/ .....a mereven elõl van abban olyan 1000 kilcsi van, nem látszik rajta számottevõ kopás....és a noby nic-et mennyire eszi az aszfalt? ( általában h ha lejtõzni akarok ki is kell tekernem a magasba..
)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Svábli Nobby Nic....../2,25 570 g/tudna nekem vki ajánlani olyan gumit ami 2,2-2,25 jól tapad kanyarban és aszfalton sem kopik annyira, és kb all mountain enduro felhasználásra kellene és nem nehezebb 750 g-nál. nos?
annak ráadásul van egy kenda-kopi változata is, 1290-ért
kössz, de egyre szorul a költségvetés... most biztosan kedvezõbb árú gumi lesz csak 1enlõre, meg még talán 2,1 széles sem kell.. (XC)