Speci Enduro 2,2. jó és olcsó.Nincs sok pénzem most és valami már kéne. Télleg olyan nehéz? :S
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Gumitopik
Indította
Darton
, 2002. január 18. 20:07
Írta 2006. augusztus 17. - 11:20

Írta 2006. augusztus 17. - 11:05

nekem jópár éve Mythos XC van, most épp 1.9-es kevláros. 495gr, aszfalton elég nagy a tapadása, terepen viszont király. Defektet én nem is tudom mikor kaptam vele utoljára... Sárban sem volt olyan gáz, 50m-el többet tudtam vele menni, mint a többiek, mielõtt elakadt 
Jól mászik, lefele biztonságos (bár a 2.1-es jobb volt...), csak ebben a méretben asszem már nem lehet kapni.

Jól mászik, lefele biztonságos (bár a 2.1-es jobb volt...), csak ebben a méretben asszem már nem lehet kapni.
Írta 2006. augusztus 17. - 10:53

Nincs sok pénzem most és valami már kéne. Télleg olyan nehéz? :S
Írta 2006. augusztus 17. - 10:46

nem tudom, nekem nem váltak le
de biztos hogy kell a px-be 1200 grammos gumi?

Írta 2006. augusztus 17. - 10:33

Azt hallottam h szakadnak a bütykök, de nem naon hittem el, mert egy olyan hawerom mondta.
És hogy van ez? Komplet levállik a bütyök?
És hogy van ez? Komplet levállik a bütyök?
Írta 2006. augusztus 17. - 07:10

minionhoz képest szvsz. jobb, csak ne a kertben próbálgasd mert ott letörnek a bütykök

Írta 2006. augusztus 17. - 01:20

Schwalbe Space 26x2.35
Errõl mi a véleményetek? Jó is, vagy csak olcsó? High rollerem van ahhoz képest rosszabb v. jobb?
Errõl mi a véleményetek? Jó is, vagy csak olcsó? High rollerem van ahhoz képest rosszabb v. jobb?
Írta 2006. augusztus 10. - 13:30

IRC Mythos XC
A régi gépemen volt fenn. Jókis gumi volt, igaz nekem túl keskeny. Másfél év alatt egyszer kaptam vele defektet (Kõszegen), de azt is kihordta lábon.
A régi gépemen volt fenn. Jókis gumi volt, igaz nekem túl keskeny. Másfél év alatt egyszer kaptam vele defektet (Kõszegen), de azt is kihordta lábon.
Írta 2006. augusztus 10. - 12:13

IRC Mythos XC-rõl kérnék egy kis véleményezést! Mennyire defekttûrõ?
Keresd Nitr-o kollégát, õ használ/használt ilyet, bztos mond neked véleményt....
Írta 2006. augusztus 10. - 10:38

Szia!
Szinte bármilyen körülmények között felmegy a hegy-re. XC-re és Maratonra jó. Elég hamar kopik. Puha a gumi összetétele, könnyen defektet kapsz. Az árához képest jó kis gumi.
Üdv: isi
Írta 2006. augusztus 10. - 09:02

White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!

Írta 2006. augusztus 09. - 23:27

az 1.5ös gumit felraktam (nagy nehezen), felnyomta 60psire. de meghalok rajta, ugy szétrázza az agyam. Mennyire kéne belõni a nyomást ?? vagyok 70 kila. Nem akarom nagyon leereszteni, de így szétesek rajta 
a black jack pöpec vont, de aszfalton ragad mintha mézben mennék.

a black jack pöpec vont, de aszfalton ragad mintha mézben mennék.
Írta 2006. augusztus 08. - 18:54

Én a belsõt szoktam hintõporozni, de csak módjával.
Én a seggemet szoktam, de csak módjával.

Írta 2006. augusztus 08. - 18:43

Az 1.35-ös marathon slick-et segédeszköz nélkül sikerült feltenni. Feszült rendesen, de a jó technika a kulcsa!
Legugolsz, a kerék elõtted.Amikor a fele már fent van, alulról indulva mindkét oldalon kis fogásokkal fölfelé haladva kicsit magad felé és fölfelé húzod a gumit. A végén, amikor fönt már csak egy 10-15 centis rész van hátra, egyre inkább magad felé gyûröd a gumit, de mint az állat. Ha jól fogsz rá, akkor adja magát, és szerszám se kell hozzá.

Írta 2006. augusztus 07. - 23:51

Megrendeltem. Tejelni fogok.
Utanna a " Video`s ra kattincs!
http://www.tubelesskit.com/2005/Tubelesskit's.html
Videok
http://www.tubelesskit.com/2005/Video's.html
Rendelni Rebell-78 lehet
Utanna a " Video`s ra kattincs!
http://www.tubelesskit.com/2005/Tubelesskit's.html
Videok
http://www.tubelesskit.com/2005/Video's.html
Rendelni Rebell-78 lehet
Írta 2006. augusztus 07. - 16:17

Írta 2006. augusztus 06. - 11:42

forgásirány maradjon hátul is a nyíl szerint
amúgy nekem volt, nem jött be annyira, de ha már megvan akkor el kell koptatni:)
amúgy nekem volt, nem jött be annyira, de ha már megvan akkor el kell koptatni:)
Autist Team:)
Írta 2006. augusztus 06. - 11:38

Makkszis háj roller 1,9 hátra? /CCre/
Óccsóé vettem /3 papír/, forgásiránnyal szemben rakjam hátra?
Óccsóé vettem /3 papír/, forgásiránnyal szemben rakjam hátra?
Írta 2006. augusztus 05. - 23:53

Természetesen gyári Shimano XT kerekekrõl van szó. Felni natív UST-s.
Gumit simán felraktam rá, nem volt gondom vele. Fel is fújtam úgy 4 bar nyomásig, helyére is ugrott a külsõ, minden faszán nézett ki. Csak kb 2-3 perc alatt csontig leereszt. Végén beleraktam egy fazék vízbe is, semmi buborék nem jött. Na, mondom most a jó. Leraktam, 3 perc múlva ugyanúgy tök lapos. Na ha gyárilag selejtesek a külsõk akkor elmehet a **szba a Scwalbe. Ha belerakok egy belsõt akkor meg már DH súlyba lesznek a gumik.
Gumit simán felraktam rá, nem volt gondom vele. Fel is fújtam úgy 4 bar nyomásig, helyére is ugrott a külsõ, minden faszán nézett ki. Csak kb 2-3 perc alatt csontig leereszt. Végén beleraktam egy fazék vízbe is, semmi buborék nem jött. Na, mondom most a jó. Leraktam, 3 perc múlva ugyanúgy tök lapos. Na ha gyárilag selejtesek a külsõk akkor elmehet a **szba a Scwalbe. Ha belerakok egy belsõt akkor meg már DH súlyba lesznek a gumik.
Írta 2006. augusztus 05. - 23:26

nálam tökéletesen mûxik az ust-s nobby, a másik bringán meg a tömlõs is gond nélkül......
Zuzu ha ez hasonló cucc mint a mavic /mellesleg én 150 körül azt vettem volna/ sza ha a felni középtáján van egy "vájatféle" felrakásnál oda beigazgatod a gumi peremeit, /ha jól csinálod egész können felmegy/ mûhelypumpával megnyomod és fél perc alatt felfújod...../ha a sh felni nem ilyen akkor nem tudom/
Zuzu ha ez hasonló cucc mint a mavic /mellesleg én 150 körül azt vettem volna/ sza ha a felni középtáján van egy "vájatféle" felrakásnál oda beigazgatod a gumi peremeit, /ha jól csinálod egész können felmegy/ mûhelypumpával megnyomod és fél perc alatt felfújod...../ha a sh felni nem ilyen akkor nem tudom/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való