Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15898 hozzászólás a témában

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
szerinted jó külsõ??? ha igen, és nem zavar, hogy 2.7-es, akkor tartsd meg. ha meg zavar a szélesssége, esetleg nem jön be a gumi úgy alapból, akkor pedig cseréld el. ennyire egyszerû az egész..

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Na nekem van egy vadi új(2napos) Maxxis HighRoller-em szerintem nagyon jó teccik meg minden csak egy a baj:2.7es:scared:
és ezt nem szereti az altrix airborne-m bár még elfér sárnak viszont már nem sok a hely.
Az lenne a kérdésem:Megtartsam-e?Mert én igazábol elcserélném egy 2.5 elsõ vagy hátsó minionra (akinek van jó állapotú irjon privit) vagy eladnám
Tehát szerintetek jó külsõ?mert ha jó akkor biszont megtartom

McPherson

McPherson

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás
Az a ballonosságon múlik, hogy mennyire tudod csillapításra használni, nem? Amúgy Pike mellé minek?
Na nem is ez, a high roller hány km alatt kopott el?
...And Justice For All

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Szal a nagyobb gumival úthengeresebben tudok menni. Sztem :chin:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Van 2,4-s is az enduro-ból. Az elsõ indokot még megértem, de a másodikat...:chin:

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Azért kell nagyobb mert akkor nem kell nagy nyomáson használnom a kerekeket, és akkor az is csillapít valamennyire, meg a nagyköveken könnyebben el tudok menni. A px meg asszem 2.5ig bírja a gumikat.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Minek kell szélesebb gumi? Fõleg a PolarX-be? Egyébként elég ballonos. Árat nézd meg a Velo-nál. 4körül van/db

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Hmmm. Nekem a 2.2es vékony lesz sztem. Honnan tudok Speckó gumikat beszerezni? Mennyibe kerül az a gumi VéVé?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Nincs sok pénzem most és valami már kéne. Télleg olyan nehéz? :S

Speci Enduro 2,2. jó és olcsó.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
nekem jópár éve Mythos XC van, most épp 1.9-es kevláros. 495gr, aszfalton elég nagy a tapadása, terepen viszont király. Defektet én nem is tudom mikor kaptam vele utoljára... Sárban sem volt olyan gáz, 50m-el többet tudtam vele menni, mint a többiek, mielõtt elakadt :D
Jól mászik, lefele biztonságos (bár a 2.1-es jobb volt...), csak ebben a méretben asszem már nem lehet kapni.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Nincs sok pénzem most és valami már kéne. Télleg olyan nehéz? :S

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
nem tudom, nekem nem váltak le ;) de biztos hogy kell a px-be 1200 grammos gumi?

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Azt hallottam h szakadnak a bütykök, de nem naon hittem el, mert egy olyan hawerom mondta.
És hogy van ez? Komplet levállik a bütyök?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
minionhoz képest szvsz. jobb, csak ne a kertben próbálgasd mert ott letörnek a bütykök :D

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Schwalbe Space 26x2.35

Errõl mi a véleményetek? Jó is, vagy csak olcsó? High rollerem van ahhoz képest rosszabb v. jobb?

Feltöltött kép

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.883 hozzászólás
IRC Mythos XC

A régi gépemen volt fenn. Jókis gumi volt, igaz nekem túl keskeny. Másfél év alatt egyszer kaptam vele defektet (Kõszegen), de azt is kihordta lábon.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

IRC Mythos XC-rõl kérnék egy kis véleményezést! Mennyire defekttûrõ?

Keresd Nitr-o kollégát, õ használ/használt ilyet, bztos mond neked véleményt....

isi

isi

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás

Szia!

Szinte bármilyen körülmények között felmegy a hegy-re. XC-re és Maratonra jó. Elég hamar kopik. Puha a gumi összetétele, könnyen defektet kapsz. Az árához képest jó kis gumi.

Üdv: isi

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
az 1.5ös gumit felraktam (nagy nehezen), felnyomta 60psire. de meghalok rajta, ugy szétrázza az agyam. Mennyire kéne belõni a nyomást ?? vagyok 70 kila. Nem akarom nagyon leereszteni, de így szétesek rajta :)
a black jack pöpec vont, de aszfalton ragad mintha mézben mennék.