Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15880 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

ha ultra könnyût akarsz akkor svábli vagy maxxis de ezek ütik a 2 rongyot, és nem feltétlen a tartósság bajnokai, amúgy sztem bármi aminek "neve van", az emlitetteken kivûl még conti, geax, irc stb,,,,5-600 ftól...arra figyelj hogy autószelepes-e a felnid .....ja és bármelyik normálisabb bringaboltban...

Én a helyi gazdaboltban vettem nemrég Continental-t...:D
És jó, egy becsíptem a DS2XC-be az elszakadt, de a másik jó, ez van...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

Hát én egy nagyon amatõr kérdést teszek föl: Milyen belsõt érdemes venni és hol? (XC, túrázgatás és explorer pro külsõm van)
Köszi

ha ultra könnyût akarsz akkor svábli vagy maxxis de ezek ütik a 2 rongyot, és nem feltétlen a tartósság bajnokai, amúgy sztem bármi aminek "neve van", az emlitetteken kivûl még conti, geax, irc stb,,,,5-600 ftól...arra figyelj hogy autószelepes-e a felnid .....ja és bármelyik normálisabb bringaboltban...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
Hát én egy nagyon amatõr kérdést teszek föl: Milyen belsõt érdemes venni és hol? (XC, túrázgatás és explorer pro külsõm van)
Köszi

Fredo

Fredo

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás

Slick guminak mit ajánlotok montira?

Lényeg, hogy ne legyen túl drága (2000 Ft/db), és méret korlát az, hogy egy széles (Rhyno Lite) felnire kell rárakni...

Nekem "Continental Zeta 1.75" van, ebikeon 2e Ft/db. Teljesen korrekt, jó gumi, tapad, nem kopik. Azt nem tudom rámegy-e az említett felnire.

RoGeR

RoGeR

vendég

• fórumtag
  • 236 hozzászólás
Slick guminak mit ajánlotok montira?

Lényeg, hogy ne legyen túl drága (2000 Ft/db), és méret korlát az, hogy egy széles (Rhyno Lite) felnire kell rárakni...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
lcs-ek anno odakat zengtek rola [spacerol] de aztan meg hirtelen mar nem lehetett kapni vagymi. Ha jol tevedek, az volt az elso ilyen nagyon puha gumi, jol tapadt, gyorsan kopott. most mar mindenki a Michelinre eszkuszik.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
hm, nálam jó.
de ha a link nemjó, akkor támad meg te magad a keresõt;)
~20 használható hszet talált, így hirtelen ránézésre.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

http://forum.bikemag...searchid=129769

nem igazán vált be a link

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Van még vkinek vmilyen tapasztalata ezzel a gumival?

http://forum.bikemag...searchid=129769

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

Schwalbe Space 26x2.35

Errõl mi a véleményetek? Jó is, vagy csak olcsó? High rollerem van ahhoz képest rosszabb v. jobb?

Feltöltött kép

Van még vkinek vmilyen tapasztalata ezzel a gumival?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

na ha minden ugy lesz ahogy szeretnem, akkor oroklom teso ust kerekeit, es nem nagyon akarom majd oket belsovel hasznalni

adott a kerdes

milyen UST gumit vegyek?

cc-zni kell, turazgatni, meg ilyenek. olyan 2.0-2.2 korulre gondoltam. Maxxis ignitor? crossmark? highroller 2.1? nem kene hogy nagyon nehez legyen.

nobby nic ?....nekem bevált, szeretem
mondjuk a 2,35-ös ignitort kipróbálnám, csak sztem nem fér be a dawg-ba (bár jövöre gyárilag azzal szerelik, de hogy hova fér el ?)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
na ha minden ugy lesz ahogy szeretnem, akkor oroklom teso ust kerekeit, es nem nagyon akarom majd oket belsovel hasznalni

adott a kerdes

milyen UST gumit vegyek?

cc-zni kell, turazgatni, meg ilyenek. olyan 2.0-2.2 korulre gondoltam. Maxxis ignitor? crossmark? highroller 2.1? nem kene hogy nagyon nehez legyen.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Szerintem ne cseréld minonra, inkább 2.5ös high rollerra.

Balint: elõre hátra 2.35-ös minion,larsen, esetleg hasonló gumik! merevgépbe ne végy nagyobbat;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
van itthon 2db minion dh, egyik 60a és van csikja, másik 42a supertacky, és nincs csíkja. mindeki azt szûr le ebbõl, amit akar ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaspc

tamaspc

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
Nekem a larsenre rá volt írva h 60a és csík nélküli volt. Én is ebikeról vettem.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

ha az van ráírva, hogy
- 60a és/vagy Maxxpro az a közepesen kemény, de inkább kemény alapanyag.
- a 42a és/vagy Supertacky az a puha alapanyag

felütéssel kapcsolatban csak az számít, hogy rá van e írva, hogy 2Ply, ha igen az a duplafalú.

csík nemtom melyiken van/nincs

Supertackyn nincs elvileg csík.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
ha az van ráírva, hogy
- 60a és/vagy Maxxpro az a közepesen kemény, de inkább kemény alapanyag.
- a 42a és/vagy Supertacky az a puha alapanyag

felütéssel kapcsolatban csak az számít, hogy rá van e írva, hogy 2Ply, ha igen az a duplafalú.

csík nemtom melyiken van/nincs

McPherson

McPherson

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás
A maxxis honlapján a legtöbb guminál 60a és 420 keverék is szerepel, haverom aszonta, az a puhább, amelyiken nincs az a narancssárga csík az oldalán. Ti errõl hallottatok már?
Vettem egy hard drive-ot ebike-on, nincs az oldalán csík, csak szólok, hogy tudjátok, hátha ez jelent vmit. Ez amúgy talán magyarázhatja, hogy egyesek miért kaptak vele felütést oly gyakran...
...And Justice For All

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Hátul nincs pike. :) Nem tudom h hány kmet mentem. Kb egy év volt nekem, amíg le kopott. Nekem nagyon bejön a high roller, csak betonon ha mész nagyon hamar lekopik. Nekem a felütésvédelmes van hátul és amióta megvan egyszer ütöttem fel és kaptam defektet, de akkor a felni is horpadt. Még egy hátrány, hogy a felütésvédelmeshez 3ember kell hogy levegye a külsõt. :D

én javarészt betonon megyek vele (sajnos?), vannak rajta kopásnyomok, de egyáltalán nem vészes.
sokkal lágyíbb mint a conti vertical, egyértelmû hogy hamarabb el is kopik.

2.35-ös 2ply-al Vuelta, és Remerx felninél nem különösebben megerõltetõ, le-fel rakni.

RoGeR

RoGeR

vendég

• fórumtag
  • 236 hozzászólás

nekem jópár éve Mythos XC van, most épp 1.9-es kevláros. 495gr, aszfalton elég nagy a tapadása, terepen viszont király. Defektet én nem is tudom mikor kaptam vele utoljára... Sárban sem volt olyan gáz, 50m-el többet tudtam vele menni, mint a többiek, mielõtt elakadt :D
Jól mászik, lefele biztonságos (bár a 2.1-es jobb volt...), csak ebben a méretben asszem már nem lehet kapni.

Lehet azt. Sajna nekem (tévedésbõl) is csak 1.95-ös van belõle, de ha elkopnak, akkor megy fel rájuk a 2.10...