Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

schwalbe big jim 2.25 két éve bírja(hátul) és még van rajta minta. meg elég grátisz (ebike-on 2700 per darab)

Bocs ,de a Schwalbe Big Jim itt nem " Szalonos".

A Maxxis Ignitor eXCeption series esküszöm föleg akkor, ha a "kolbaszrol" van szo.
Joval Keskesnyebnek esik ki mind a pl. Schwalbe " Schw. 2,35 = 2,25 Maxxis) es ha 1,9 körül van szo akkor könyü es keven NM vesztesz vele.
A tartosaga is szupper (Bike test szerint) es en is valami 3000km gyötörten vele (Big Jim utan)

Szoval
Maxxis Initor eXCeption Series:)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Sziasztok!
Jelenleg egy kevláros Maxxis High rollerem van(1.9), terepen megvagyok vele elégedeve, de aszfalton iszonyatosan kopik(akár 5-10km-en is), és mivel még a CC versenyeken is kell használni aszfalton, igen gyorsan elkopik. Szóval,ha tud valaki jó gumikat amik nem kopnak aszfalton és terepen felfelé nem pörögnek ki, az kérem írjon.

Elõre is köszönöm.

schwalbe big jim 2.25 két éve bírja(hátul) és még van rajta minta. meg elég grátisz (ebike-on 2700 per darab)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
hali egy kérdésem lenne: hol lehet olyan gumit kapni,ami brutál fékezéstõl sem mászik ki alólad betonon és terepen is megállja a helyét. Elõlre kéne és max 2.1 szélességig,azért inkább betonon használom mint retekben, lehetõleg ésszerû árban. most bontrager connection van,naon jó,csak már kezd slick lenni:p

és bocs h itt kérdezem csak sürgõs

loati

loati

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Sziasztok!
Jelenleg egy kevláros Maxxis High rollerem van(1.9), terepen megvagyok vele elégedeve, de aszfalton iszonyatosan kopik(akár 5-10km-en is), és mivel még a CC versenyeken is kell használni aszfalton, igen gyorsan elkopik. Szóval,ha tud valaki jó gumikat amik nem kopnak aszfalton és terepen felfelé nem pörögnek ki, az kérem írjon.

Elõre is köszönöm.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
de Róbert Úr biztos nehezebb az asszonykánál, aki egy Trófeás est után sem üti meg a 60 kilót :) no meg nem is pattogtatni szeretném az ösvényen :)
azért fura, mert pl. az oldalfalvédelem nélküli K. XC másfél évig futott defekt nélkül, néha unalmamban fújtam csak belé
akárhogy is, bepróbálunk vmi konkrétabbat... (2.3 Conti Tubeless csak gyõzze hajtani :P )

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
2bar-t én kevesellek egy ilyen keskeny gumiba, szóval nálam 2.8-3 bar körül van.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
nálunk ez oldalborda gépén fut, szintén a kevláros.
volt egy olyan nap, h 3x javítottunk defektet, tüskéket...
ill. hogy felütõdik 2 bar nyomással az 55 kilós user alatt a turistaúton... :P
szal nekünk nem jött be, pedig amúgy a mintával, tapadással nincs gond (csere Mythosra, az már OK)
ja és gyárilag contik vannak/voltak benne :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Van.Faszák.Viszont sztem Seracot ne vegyél, egyszerûen kevés benne az anyag, túl sok tüskét beenged, és nagyon könnyû felütni.

nálam serracxc van fenn, kevláros.
kell bele a vastag conti belsõ, mert az ultralight-ot ami gyárilag benne volt, öcsém egy padkánál odaverte :)
azért jó gumi, csak vigyázni kell vele.
mondjuk 580g/2.1" mellett lehetne anyag ott is, ahol tényleg szükséges.....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Csasztok:) lenne egy nagy nagy kérdésem.Én fõleg dirt ben nyomulok de kezdõ szinten és most szeretnék valamilyen könnyû dirt/street gumit venni.2 õ között vacinálok az 1ik:maxxis holy roller a másik kenda k rad.tapaszalatokat pls irjatok

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Bejött, azt kaptam, amit vártam.Nem csak a fogdosás során tûnt radírszerûnek, hanem a pályán is, elõl a V minta lövi be neked a helyes irányt, hátul a keresztcsíkok pedig a gyorsításban/fékezésben segítenek, a bütykök pedig marják a talajt.Kicsit nehezebb, mint a hétköznapokra szánt IRC Kujo XC 2.25, de nagyobb nála (végre egy 2.3-as, amirõl ez elmondható) és minden tekintetben DH-sabb, de szintén uolyan olcsó.Két defekt azért volt, 1 felütés és 1 tüske, de ez lehet, betudható a Conti CC belsõknek.

Köszke, akkor jó lesz. Endroo is jókat mondott róla.:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Nézegettem közben az IRC Mythos XC-t (meg a II-t) [nem tud valaki árat mondani rá?], meg a Michelineket. Valamiért ettõl a "túl olcsó" külsõtõl idegenkedek. Van ezekrõl valami vélemény?

Van.Faszák.Viszont sztem Seracot ne vegyél, egyszerûen kevés benne az anyag, túl sok tüskét beenged, és nagyon könnyû felütni.

Aztán kérek gyakorlati tapasztalatot!:) Én is vettem, de kb. még egy hónapig nem tekerhetek, és kíváncsi vagyok, másnak hogy válik be.

Bejött, azt kaptam, amit vártam.Nem csak a fogdosás során tûnt radírszerûnek, hanem a pályán is, elõl a V minta lövi be neked a helyes irányt, hátul a keresztcsíkok pedig a gyorsításban/fékezésben segítenek, a bütykök pedig marják a talajt.Kicsit nehezebb, mint a hétköznapokra szánt IRC Kujo XC 2.25, de nagyobb nála (végre egy 2.3-as, amirõl ez elmondható) és minden tekintetben DH-sabb, de szintén uolyan olcsó.Két defekt azért volt, 1 felütés és 1 tüske, de ez lehet, betudható a Conti CC belsõknek.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Nekem van szürke közepû és undorító sárga is, szerintem totál ugyanaz a kettõ, csak más a festék benne.

szerintem is valami ilyesmirõl van szó, más színû a festék, ennyi. nem tetszik, hazaviszed, átfested:D:D de a szürke tényleg szebb.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Nézegettem közben az IRC Mythos XC-t (meg a II-t) [nem tud valaki árat mondani rá?], meg a Michelineket. Valamiért ettõl a "túl olcsó" külsõtõl idegenkedek. Van ezekrõl valami vélemény?

Nagy sárban nem használtam, de sztem qvajó gumma, ennyi pénzért meg fõleg. Hátul, a keresztbordák segítik a trakciót, és kanyarban is jól tart. Igaz, em sokat használtam (kb. 1000 km), de nagyrészt versenyeken.
A Schwalbe Jimmyhez hasonló. Többféle talajon is használható.Nem kopik túl gyorsan, nálam kb. 2000 km alatt fog elkopni.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

vki használt conti prot sárga csíkkal középen?
Nekem szürke közepû volt anno,teljesen rendben, bár kicsit murván fura volt néha. most gondolkodom ára/súlya miatt a contin. De csak sárga van??s kiváncsi vok, milyen. jobban bírja az aszfaltot, vagy pont fordítva.

Nekem van szürke közepû és undorító sárga is, szerintem totál ugyanaz a kettõ, csak más a festék benne.

Rob, ami 1650ért van, az a bringabutikos, szerintem a legalapabb kevláros, de kevláros, én is nézegettem, de nekem az sok hátul a vázamba, ezért maradtam a 2,1esnél. Nem egy aszfalt gumi, eddig laza, homokos utakon bevált, a relatíve szellõs mintázat miatt a sarat sem gyûjti be.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

http://www.neuzer.hu...arlista-irc.xls

Ezt én is néztem, de mivel nem találtam rajta XC II feliratot, ezért azt gondoltam, az nincs rajta :) De kielemeztem. Ezek szerint az a második adag XC...
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.354 hozzászólás

Nekem szürke közepû volt anno,teljesen rendben, bár kicsit murván fura volt néha. most gondolkodom ára/súlya miatt a contin. De csak sárga van??s kiváncsi vok, milyen. jobban bírja az aszfaltot, vagy pont fordítva.

Nekem sárga van. Az occsó vót. Nem kopik vészesen aszfalton sem. Nekem murván is jól muzsikál. Sztem jó kis gumi.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Conti Speed King 2,3", szélesség 53 fölött van, ár 1650Ft, hajtogatható, mérve nem volt, de lehet h. pont 580g az átlagos tömege. A 2,1-es átlagban 540g.

basszus :)
köszi szépen. :prosze:
bár nem hiszem, hogy 1650-ért kevlárosat lehet kapni. az valószzinüleg a 3ply-84tpi lesz, de nekem ebbõl már ha lud legyen kövér alapon a 3ply-180tpi + duraskin verzió kellene, a contik sose az erõs oldalfalukról voltak hiresek...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

http://www.neuzer.hu...arlista-irc.xls

Gaben

Gaben

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
mit tudtok a Michelin hots-ról?