Autószelepes belsõhoz (Schrader) hányas fúróval kell megfúrni a felni? Nem jut eszembe.
8,5
Autószelepes belsõhoz (Schrader) hányas fúróval kell megfúrni a felni? Nem jut eszembe.
azért kaptál annyi defektet.....ezeket a virsli gumikat szokás jobban felfújni....3 bar-t nyomtam bele, de az elõzõ az 2-3 között váltakozott, bár annál elég jelentõs változás volt, amikor 3-ra fújtam... a Schwalbe -ra azt írták, hogy 4 bar a max. érdemes addig elmenni, vagy annyira nem tesz jót neki? én eddig mindig 2 - 2,5 bar köztivel közlekedtem.
én eddig mindig 2 - 2,5 bar köztivel közlekedtem.
Használtam Conti Flow-ot, nekem csak 515g-os volt darabja, és 55mm szélesnek mértem.
Megtettem, kösz, csak eléggé rendetlenkedik nekem ez a keresõ, nem jelenik meg mindig, nem a témában keres, ...az explorer ki lett már tárgyalva az elõzõkben. keress rá szerintem itt a topikon belül.....
Felrakom a gépre, és csak nézem, hogy csak hajszálnyival vastagabb az 1,95-ös Michelinnél!
Sziasztok,
A conti explorer pro-ról érdeklõdnék. Mennyire használható városban-terepen, vizes leveleken, most h közeleg az õsz. Mennyire kopik, defektekállóság?
Apróban kínálgatják elég olcsón így fontolgatom a vásárlást.
köszi
ab
Nekünk az egyik vadiúj Conti explorer ilyen. Van benne egy kis tojás gyárilag.
szerintem nem az állva tárolással van a baj (az se tesz jót, de nekem kb 4-5 pár gumi tárolódik állva, egyenlõre kör alakúak) inkább az idõjárás....
felnire téve és a belsõt felfujva nem áll vissza az eredeti állapot?