már késõ , Tioga lett, Factory DH 2.3 FnR , mert fele annyiba kerültek mint a Maxxisok, ötvözik a kockabütyök és a nyíl-keresztcsík mintatipust no meg puhának is tûnnek
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Indította
Darton
, 2002. január 18. 20:07
Írta 2006. szeptember 29. - 18:28
Írta 2006. szeptember 29. - 01:21
maxxis minion 2.35 super tacky
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. szeptember 28. - 20:10
Lejtõsök, vki tudna esetleg mondani DH gummát, 2.3 és 2.5 között, ami jól tapad (nem baj, ha kopós) és a mintája is aggresszív, korrekt, és 5e környékén van?Nem baj az sem, ha nem dög nehéz.
Írta 2006. szeptember 28. - 19:23
Az Intense gumijairól van vkinek érdemleges infója (azon kívül, hogy dög nehezek)- tapasztalat, külhoni tesztek?
Írta 2006. szeptember 17. - 13:29
nemtom milyen ez a maxxis outi, de sztem inkabb michelin pro race, vagy conti gp4000
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. szeptember 17. - 10:24
Srácok, érdekelne hogy valakinek volt e már tapasztalata Maxxis
Detonator 23-622 kevlár fajta külsõvel. Megköszönném ha tudna róla mondani valamit. Defektek, tapadás, gurulás, stb. Köszönöm!
Detonator 23-622 kevlár fajta külsõvel. Megköszönném ha tudna róla mondani valamit. Defektek, tapadás, gurulás, stb. Köszönöm!
Írta 2006. szeptember 16. - 19:40
Nekem 3"os belsõ volt benne, nagyon vastag meg minded, de én is felütöm hátul folyamatosan. Bár mondjuk elöl a michelint is, igaz csak 1.5bárra van fújva, de az mégse defektel egy gagyi gumival sem.
Írta 2006. szeptember 16. - 15:34
Basszus vettem egy Continental Dieselt a hátsó kerékre és állandóan felütöm....
Legutoljára már full keményre felfújtam de akkor is. Lehet valami erõs belsõt kapni ami estleg tovább bírná? Eddig 2.5-ös külsõhöz való continental belsõ(ket) használtam hozzá, de max egy hétig bírták.
Legutoljára már full keményre felfújtam de akkor is. Lehet valami erõs belsõt kapni ami estleg tovább bírná? Eddig 2.5-ös külsõhöz való continental belsõ(ket) használtam hozzá, de max egy hétig bírták.
Írta 2006. szeptember 16. - 08:45
a tabletop kopássállóság kitünõ, de nyomással kell használni a kereket, mert a súlya miatt felüthetõ . dehát ez street guminál alap, keményre kell fújni.
de amúgy etalon gumi!
de amúgy etalon gumi!
Írta 2006. szeptember 16. - 08:43
Sziasztok,valaki kérem segítsen!!!!!!!
swalbe table top,vagy maxxis holly roller a jobb?van valakinek tapasztalata a két gumival kapcsolatban?a table top lényegesen könnyeb,ez azért van,mert spóroltak rajta,vagy annak is ugyanolyan jó a felütésvédelme,kopásállósága stb????szóval ha valaki tud segíteni választásban elõre is köszönöm
swalbe table top,vagy maxxis holly roller a jobb?van valakinek tapasztalata a két gumival kapcsolatban?a table top lényegesen könnyeb,ez azért van,mert spóroltak rajta,vagy annak is ugyanolyan jó a felütésvédelme,kopásállósága stb????szóval ha valaki tud segíteni választásban elõre is köszönöm
Írta 2006. szeptember 13. - 22:17
itthon meg asszem a 2,35 ust nincs,,,,pedig nekem meg az kénehat ezt mondom en is
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. szeptember 13. - 22:13
elvileg...
hat ezt mondom en is
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. szeptember 13. - 21:53
ignitor ust 1,95, 2,1.......2,35 elvileg...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Írta 2006. szeptember 13. - 21:16
nalam is ez a ketto volt a vegso befuto, de az dontott a conti mellett, hogy egyreszt konnyebben be tudom szerezni, masreszt hogy aszzem ignitorbol csak 2.35-os UST-s van. [itt legalabbis] es az mar nehez. Felutes nem gond, nalam olyan ugye nem lesz
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. szeptember 13. - 15:15
Írta 2006. szeptember 13. - 15:05
[quote name='ggx']explorer-t és explorer pro-t használok én is, tényleg jó gumi, nem sodródik kanyarban, aszfalton is elmegy, és 500g elég jó súly, viszont sajna a felütés ellen elég nagy nyomás kell neki, az oldalfala lehet talán vékony?
én is nézegettem a maxxis ignitor xc gumit, és arra jutottam, hogy a súlya és a mintája is teljesen megegyezik a conti explorerrel, ezért valószínûleg azzal sem leszek beljebb
szerintem vicces a hasonlóság:
én is nézegettem a maxxis ignitor xc gumit, és arra jutottam, hogy a súlya és a mintája is teljesen megegyezik a conti explorerrel, ezért valószínûleg azzal sem leszek beljebb
szerintem vicces a hasonlóság:
Írta 2006. szeptember 13. - 14:56
explorer-t és explorer pro-t használok én is, tényleg jó gumi, nem sodródik kanyarban, aszfalton is elmegy, és 500g elég jó súly, viszont sajna a felütés ellen elég nagy nyomás kell neki, az oldalfala lehet talán vékony?
http://www.maxxis.co...tail.asp?id=240
http://www.maxxis.co...tail.asp?id=240
Írta 2006. szeptember 12. - 22:32
ha aszfalton akarnek menni, akkor allez expertet vettem volna
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. szeptember 12. - 17:56
tam, az a conti gumi nagyon jó vétel, én már a 2. szettet nyúzom a kevláros verzióból és nagyon pöpec...igaz, az aszfaltot ez sem szereti...
Írta 2006. szeptember 12. - 06:51
nem vagy 1edül, tán a lexarabb gumi /árához lépest legalábbis/ amivel eddig dolgom volt.....de VV nek sem tetszik a 2.0-ás változata.
a misi AM 2.2 az nekem nagyon nem jon be kategorias.
drága, nem jó, de legalább nagyon hamar elkopik