Maxxis Initor eXCeption Series:)
az az ignitor xc vagy valami új gumma?
schwalbe big jim 2.25 két éve bírja(hátul) és még van rajta minta. meg elég grátisz (ebike-on 2700 per darab)
schwalbe big jim 2.25 két éve bírja(hátul) és még van rajta minta. meg elég grátisz (ebike-on 2700 per darab)Sziasztok!
Jelenleg egy kevláros Maxxis High rollerem van(1.9), terepen megvagyok vele elégedeve, de aszfalton iszonyatosan kopik(akár 5-10km-en is), és mivel még a CC versenyeken is kell használni aszfalton, igen gyorsan elkopik. Szóval,ha tud valaki jó gumikat amik nem kopnak aszfalton és terepen felfelé nem pörögnek ki, az kérem írjon.
Elõre is köszönöm.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
nálam serracxc van fenn, kevláros.Van.Faszák.Viszont sztem Seracot ne vegyél, egyszerûen kevés benne az anyag, túl sok tüskét beenged, és nagyon könnyû felütni.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Bejött, azt kaptam, amit vártam.Nem csak a fogdosás során tûnt radírszerûnek, hanem a pályán is, elõl a V minta lövi be neked a helyes irányt, hátul a keresztcsíkok pedig a gyorsításban/fékezésben segítenek, a bütykök pedig marják a talajt.Kicsit nehezebb, mint a hétköznapokra szánt IRC Kujo XC 2.25, de nagyobb nála (végre egy 2.3-as, amirõl ez elmondható) és minden tekintetben DH-sabb, de szintén uolyan olcsó.Két defekt azért volt, 1 felütés és 1 tüske, de ez lehet, betudható a Conti CC belsõknek.
Nézegettem közben az IRC Mythos XC-t (meg a II-t) [nem tud valaki árat mondani rá?], meg a Michelineket. Valamiért ettõl a "túl olcsó" külsõtõl idegenkedek. Van ezekrõl valami vélemény?
Aztán kérek gyakorlati tapasztalatot!
Én is vettem, de kb. még egy hónapig nem tekerhetek, és kíváncsi vagyok, másnak hogy válik be.
Nekem van szürke közepû és undorító sárga is, szerintem totál ugyanaz a kettõ, csak más a festék benne.
Nézegettem közben az IRC Mythos XC-t (meg a II-t) [nem tud valaki árat mondani rá?], meg a Michelineket. Valamiért ettõl a "túl olcsó" külsõtõl idegenkedek. Van ezekrõl valami vélemény?
vki használt conti prot sárga csíkkal középen?
Nekem szürke közepû volt anno,teljesen rendben, bár kicsit murván fura volt néha. most gondolkodom ára/súlya miatt a contin. De csak sárga van??s kiváncsi vok, milyen. jobban bírja az aszfaltot, vagy pont fordítva.
Ezt én is néztem, de mivel nem találtam rajta XC II feliratot, ezért azt gondoltam, az nincs rajta
vki használt conti prot sárga csíkkal középen?
Nekem szürke közepû volt anno,teljesen rendben, bár kicsit murván fura volt néha. most gondolkodom ára/súlya miatt a contin. De csak sárga van??s kiváncsi vok, milyen. jobban bírja az aszfaltot, vagy pont fordítva.
basszusConti Speed King 2,3", szélesség 53 fölött van, ár 1650Ft, hajtogatható, mérve nem volt, de lehet h. pont 580g az átlagos tömege. A 2,1-es átlagban 540g.
http://www.neuzer.hu...arlista-irc.xlsNézegettem közben az IRC Mythos XC-t (meg a II-t) [nem tud valaki árat mondani rá?], meg a Michelineket. Valamiért ettõl a "túl olcsó" külsõtõl idegenkedek. Van ezekrõl valami vélemény?