szerintem elõbb próbálj ki egy jó sárgumit, ehy kellemes dagonyában és utána írd le a véleményt újra.....szerintetek van értelme egyáltalán sárgumit venni magyarországon? szerintem nincs, szerintem tök mindegy a minta,a szélesség, sárférõhely a vázban,elõbbutóbb összeszedsz annyit h a kerékpározás értelmét veszítse, mert vinned kell mert tolni se lehet.én egyszer vettem nem márkás de 1,5ös ritka mintájú gumit,de szart se ért. jó, van olyan állag amikor számíthat de olyanis ami nem kegyelmez semmilyen guminak és kiméletlenûl összegyûlik akármilyen a gumid/vázad.
a sárgumit azoknak találták ki akik a világ két "montis centrumában" (alpok,sziklás-hg) bringáznak. a nagy hegyekben a rendszeres esõzés, már több millió éve eltávolította azt a szemcsenagyságú földréteget ami kishazánk hegyeit borítja. a lánchegységek kõmálladékának sara pedig inkább csak koszos víz. jártam már párszor az alpokban, bringával is, 2napig tartó esõben is, de nem lógtak sárcsimbókok a bringáról.
naez
de költsetek sárgumira ha szerintetek van értelme
köves sziklás talajon meg pont nem jó a sárgumi, mert csúszkál rajta, sza pont nem oda találták ki.......

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére