Még egy szavazat a Z-max-nek. Baromi gyors, jól kanyarodik, felfelé kapaszkodik, jól fékezhetõ. Gyorsan kopik, de hát ez a jó gumik átka. Comp verzióban van csak ésszerû áron, de az meg nagyon nehéz.
Cserébe viszont a Comp nagyon lassan kopik.
Még egy szavazat a Z-max-nek. Baromi gyors, jól kanyarodik, felfelé kapaszkodik, jól fékezhetõ. Gyorsan kopik, de hát ez a jó gumik átka. Comp verzióban van csak ésszerû áron, de az meg nagyon nehéz.
Dante; miért nem szereted az IRC-t?
Nálam épp barátnõm Serac-ja van fenn, arra igaz is, amit elmondtál, de a Mythos más téma.Én speciel nem sajnálom, h mindenhova jó
Csak a Conti veri ár/érték viszonyban. (és igen, volt/van mindkettõ [mind a 4], Serac (XC kevlár) 1.95 /Mythos, Explorer (Pro) 2.1 /Vertical (tubeless) 2.3 )
Ritchey nincs, mert irreális árnak tartom amit kérnek érte, de persze nem mondom, h aki megengedheti, ne vegyen...
AMugy egy gumirol beszelunk?
Nem is rád céloztam.
![]()
Z-max Pro 520 gramm (1.95) és 6 rugó körül van. A WCS 437/444 gramm (az enyémek legalábbis) s nagykerben 8 ezer az ára. (boltban ez kábé egy 10-11-et is jelenthet sajnos...)
RAUH-Welt
B E G R I F F
de azért arról mondhatok véleményt, amit próbáltam, igaz?
de azért arról mondhatok véleményt, amit próbáltam, igaz?Megjegyzem, hogy megkérdõjelezhetõ azon vélemények sokasága, amiket úgy mondtok, hogy nem próbáltátok mindhármat.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ha jól válogatod hogy mit teszel fel akkor nem.....pl száraz idõben egy 2,4-es racing ralph, minimális gördülési ellnállása van, 590 gramm, viszont ad 2 centi rúgóutat....nobby nic detto, /egész picit nehezebb/ az jó gyakorlatilag bármilyen terepre......de nagyon jó volt a 2,3-as nokian nbx is.....de pl az irc trailbeart már nem raknám fel hátra, a kicsit több mint 700 grammjával, elõl viszont istenkirály .....de a specko revolutiont se, /ami ugye gyakorlatban 2,2-es/ a durva gördülési ellenállása miatt.....IRC ha kicsit több lóvéd van,
Conti, ha kicsit kevesebb.
Tigger, te mindig ilyen DH közeli gumimérettel tekersz? Nem rossz ez felfelé?
nekem az irc szimpibb ezek közül, ha lenne belõle legalább 2,25ös ki is próbálnám.../jó elfogult vagyok a contikat zsigerbõl útálom/ , zmaxot próbáltam de nem volt igazán meggyözõ??? MIT VEGYEK ???
Jelöltek: Z-Max Pro, IRC Mythos II (párban), Conti Explorer Pro
Várnék és tisztelettel megköszönnék: véleményeket, tapasztalatokat, érveket, javaslatokat, súly- és ár adatokat.
Felhasználás: XCM maraton, hobby, kb. 20%-ban aszfalt, sár csak ritkán...
Mindkét keréken cserére szorul a gumi. Univerzális (tudom, hogy ilyen nincs) gomma kellene, nem vagyok cserélgetõs fajta.
Jelöltek: Z-Max Pro, IRC Mythos II (párban), Conti Explorer Pro