Ajaj, félrevezettem mindenkit

az országútimmal sosem jövök be Pestre és ritkán kapok vele defektet, van egy montim azzal viszont igen. A kérdés is errõl szólt volna csak kifelejtettem odaírni, bocsesz! Most egy papírvékony Schwalbe van rajta, asszem valamelyik Hurricane (talán a Light Race?) ezzel 4,5baron nyomom és hihetetlen jól gurul meg könnyû is. Felütéses defekthez még 2-3 embert rá kellene ültetnem és akkor sem biztos

. Volt viszont egy napon négy defektem a Vágány u.-i bringaút mellett lenyírt gaz tüskéitõl és tegnap kettõ az éjszakai eseményekbõl visszamaradt üvegszilánkoktól, de rendszeresen kapok defektet vele máskor is. A belsõ már úgy néz ki mint a túrórudi csomagolása. Nehezebb külsõt ami defektállóbb nem szeretnék venni, már próbáltam de a gördülési ellenállása borzalmas volt, ezért gondoltam a szalagra esetleg valami defektállóbb de ugyanilyen könnyû gumira.
Michelin XCR-rõl valakinek vélemény??? Ez legalább keskenyebb, azt megfigyeltem, hogy 80%-ban nem a középsõ 2cm-es futófelületbe kapom hanem a szélébe.