Def Jam lehet kapni a bringás boltokben gumi leszedõ felrakó bigyuszt:D 100 ft per darab veszel 2 õt utánna nagyon könnyü lesz fel meg levenni:Dezt tapasztatlaból mondom ja és még a belsõt se szúrod ki
inkább gyártó és tipusfüggõ....amúgy van valami tendencia abban, hogy melyik gumit milyen nehéz felrakni?
pl. kevlárost könnyebb, vagy ugyanolyan, ilyesmire gondolok.
a régi drótos gumimat igen szenvedõs volt felpakolni, az új hutchit meg (ami mintha kevláros lenne, de igazából nem nagyon hangsúlyozták.. lehet hogy nem is az, csak vékonyabb drótos) kézzel simán felraktam.
gondolom a vastagabb gumik könnyebben fel/lemászkálnak gumicsere közben.
vagy ez is teljesen gyártó és típusfüggõ dolog?
elõzõre: amúgy én úgy csinálom, hogy a belsõt hurkára fújom (tehát épphogy legyen formája), és belerakom a külsõbe, majd a szelepnél beillesztem egyik felét, és az egyik peremet körbe berakom.
majd vigyázva, nehogy odacsípjem a belsõt (lehet hogy ereszteni kell belõle, hogy sikerüljön a mûvelet), befeszegetem a szeleptõl indulva a másik peremet is.
ha a külsõ a helyén, akkor némi nyomáson körbeforgatva ránehezkedek, hogy beigazodjon, meg ellenõrzöm jó helyen van-e a perem, és felfújom.
de én még felsetudom tenni rendesen a gumit!
![]()
A gumi könyü igen.
A Bike aszthiszem mult honapi kiadasaban (nemetorszagban) teszteltek 10? "All-Mountain" cajglit es a Giant Trance2 levonast kapott a Hutshi gumi es a Hayes HFX 9 veget.
hi!
ilyen gumit vettem:
http://www.hutchinso...?id_modele=486#
2,1-es méretben, 505g.
valaki ismeri?
elég korrektnek tûnt, és ilyesmi mintázatot kerestem, ebben a méretben. elég puhának tûnik az anyaga.
ha elb*sztam, akkor tapintatosan közöljétek, ha meg mondjuk óvakodnom kell a tüskéktõl az átlagnál is jobban, vagy ilyesmi, akkor azt jó tudnom.
a komolyabb dekatlonyos bringák némelyikén ilyen volt.
remélem beválik.
és élõben sokkal meggyõzõbb