Hö? Téligumi NEMEGYENLÕ sárgumi. Csak ha sár van télen, jóember.
télre slickgumi
Hö? Téligumi NEMEGYENLÕ sárgumi. Csak ha sár van télen, jóember.
Üdv!
Nekem téli gumi kéne,de a szöges gumik drágák. Milyen sárgumit javasoltok? Én miért jó a keskenyebb, a szélessel(2.1 pl.) szemben??
a befecskendezhetõ trutyi miatt ne aggódj, nekem olyanhoz volt szerencsém, ami habként indította az életét, aztán ragasztóvá cseperedett, majd elfolyt kb. 2 hét múlva. Akkor kaptam egy újabb defektet, és akkor már folyt ki az új lyukon. Egyébként a szelepet egyáltalán nem tömítette el. Amúgy ezt a cuccot autóhoz és motorhoz gyártották...a defektrõl jut eszembe, a belsõbe fecskendezhetõ lötyik után le lehet ereszteni még a belsõt?
vagy a szelepet is összeragasztja?
Elfelejtetted beszorozni a szélességével, pedig minnél keskenyebb annál kevesebb szemétbe mész beleVan egy "elméletem": a defektek száma fordítottan arányos a külsõgumik tömegével osztva a gumi menetidejének arányszámával, hozzáadva a sötétedési tényezõt.
lehet.....nekem eddigi pályafutásom alatt össz vissz 4 defektem volt, gyakorlatilag mindegyik aszfalton.....elsõ szúrt 1,95 zöld mislen külsõ....2. padkázós felütés 2,2-es mislen all mountain, 3. ugyanez a gumi csak szúrt, és most a 4. ami ugyan az erdõben engedett le de rajzszög volt,,,sza gyakorlatilag az is aszfaltosnak tekinthetõ.....Õrizkedj a Detonátortól! :-) Monti gumival is lehet defektet kapni aszfalton??
.