Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
kihúztam a tüskét defekt után
a másikba meg nem volt mert azt felütés tette tönkre, megnéztem

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás
lehet, hogy valami tüske maradt a külsõben, vagy a defektvédõnek használt köztes belsõben, és az kibökte.
ezeket kézzel végigsimítva mindig ellenõrizd, ha gumit cserész!

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
milyen gyûrû? az nem az országútis szelepeknél van?
azon volt olyan..
vagy passz
majd megnézem h lyukas-e..
másik belsõvel nem mert nincs másik

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
rakd bele egy lavor vízbe jól fefújva, aztán ahol bugyborékol, ott lyukas...igen, azt a kis izét, ami közvetlen a felni felett van, ilyen gyûrû vagy mi. másik belsõvel próbáltad már?

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
háát majd megnézem
a hagyományos szelep van rajta (amit autópumpával is lehet fújni)
azt a kis izét kéne benne jobban rácsavarni? úgy emlékszem az nagyjából ok..
de majd megnézem mégeccer
nem hiszem h lyukas lenne
amugy azt se hiszem h kidurrant volna becsípõdés miatt, akkor nem lenne benne semennyi levegõ, meg fújás után ygorsan eresztene, de lassan ereszt csak

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
a szelepet megnézted? lehet, hogy ott valami kis gyûrû épphogy ki van csavarodva. esetleg egy egészen pici lyuk van a belsõkön, bár ez hülyeség, ha új belsõkrõl van szó (habár minden megeshet)...

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
help
ma vettem egy új belsõt, 2,24es külsõkhöz, 2,6os gumihoz jó belsõt (hogy tavasszal ha cserés lesz a gumi jó legyen majd késõbb egy szélesebbhez is)

beraktam, a külsõ és belsõ közt van egy elhasznált belsõ is a defektvédelem miatt

a probléma, hogy felfújás után leereszt a gumi, de nem teljesen.
mi ennek az oka? lehet h nem kéne betenni mégse a külsõ és a belsõ közé a rossz belsõt? mért ereszt le? remélem nem ment tönkre az új belsõ... mit lehet csinálni ilyenkor?

amugy a másik kerékben is cseréltem belsõt még júliusban, ott valamivel jobban tartja a nyomást de kb 2 hetente újre kell pumppálni mert az is eléggé leereszt, de ezt még ki lehet bírni
mi ennek az oka???

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Elsõ gumi, michelin c24, 2.5 mikor tart jobban kanyarban, alacsony ( <2bár) vagy nagyobb nyomáson ( >2bár)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

ez kevláros és 2.3"?
mért súly van?

igen kevlár, 2.35 és az enyém, általam mérve 704.
szeptemberi számban a gumitesztben is benne van.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Én is Z-Max Milleniumot használok, compot és saját mért adatom 700-720 gramm. 2.1-es. Jó gumma, de legközelebb én valószínû,hogy nem fogok ilyet venni, mert nehéz, a WCS meg a PRo drága. De lehet, hogy az lesz, hogy valami Conti edzõgumi, aztán Z-Max Pro, mert tényleg jó gumi. Nemtudom még.

Szerintem nincs értelme a Pro-nak. Akkor már WCS, nincs akkora árkülönbözet, mint amennyivel pöpecebb. Kicsit az összes Ritchey cuccosra igaz ez, nem nagyon van értelme a középsõ vonalnak - ahhoz nagyon is drága, hogy "gazdaságos" megoldás legyen, de messze van a csúcskategóriától, amit meg a nehezen összerakott pénzünkért elvárnánk.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
velotrades októberi akció 2,35-ös z-max pro 3900

http://www.velotrade...oberi_akcioink/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Z-max pro-t nem régen láttam vhol leakciózva, kb 4ezerre. Ha vki tudja hol láttam, szóljon.:)

ilyesmire emléxem én az, az a fura. megnéztem ebike-ot, de nem ott van...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Én is Z-Max Milleniumot használok, compot és saját mért adatom 700-720 gramm. 2.1-es. Jó gumma, de legközelebb én valószínû,hogy nem fogok ilyet venni, mert nehéz, a WCS meg a PRo drága. De lehet, hogy az lesz, hogy valami Conti edzõgumi, aztán Z-Max Pro, mert tényleg jó gumi. Nemtudom még.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
weightweeniesen 2001-es mert adat

2.35 zmax millenium pro 734g
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.354 hozzászólás
Z-max pro-t nem régen láttam vhol leakciózva, kb 4ezerre. Ha vki tudja hol láttam, szóljon.:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Z-max Millenium Pro: 6.900 Ft

ez kevláros és 2.3"?
mért súly van?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás

Még egy szavazat a Z-max-nek. Baromi gyors, jól kanyarodik, felfelé kapaszkodik, jól fékezhetõ. Gyorsan kopik, de hát ez a jó gumik átka. Comp verzióban van csak ésszerû áron, de az meg nagyon nehéz.:(

Cserébe viszont a Comp nagyon lassan kopik.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Dante; miért nem szereted az IRC-t?
Nálam épp barátnõm Serac-ja van fenn, arra igaz is, amit elmondtál, de a Mythos más téma.Én speciel nem sajnálom, h mindenhova jó :D
Csak a Conti veri ár/érték viszonyban. (és igen, volt/van mindkettõ [mind a 4], Serac (XC kevlár) 1.95 /Mythos, Explorer (Pro) 2.1 /Vertical (tubeless) 2.3 )
Ritchey nincs, mert irreális árnak tartom amit kérnek érte, de persze nem mondom, h aki megengedheti, ne vegyen...

Szerintem az IRC nehéz (viszonylag), s ahhoz képest meg nagyon rosszul tart. Kicsit olyan, mint ami mindenre jó kellene, hogy legyen - és persze semmiben sem jó. Nekem hihetetlenül lassú is volt.

A Conti sokmindent ver ár/érték arányban, csak hát nem egy csúcsszuper gumi - s ha megteheted, hogy versenyre lecseréled, akkor nagyon jól fogsz járni. :) Ritchey szerintem is irreálisan drága, noha az Explorer Supersonic meg a csúcs Schwalbe-k is hasonló árban vannak...valamit, valamiért. Én csak versenyre teszem fel, így ugyanaz a Z-max van már 3 éve, s tök jól szerepel.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Még egy szavazat a Z-max-nek. Baromi gyors, jól kanyarodik, felfelé kapaszkodik, jól fékezhetõ. Gyorsan kopik, de hát ez a jó gumik átka. Comp verzióban van csak ésszerû áron, de az meg nagyon nehéz.:(

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
amúgy vajon mért került le villámgyorsan a ricsi honlapról a 2,4-es z-max wcs ? mégsem tudták kihozni 590 grammból..? pedig azt vettem volna....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való