hát nem éppen új...régi bianchi váz.
a hátsó kerék most: koliken felni (szerintem ez lessz a nehéz..) 105-ös agy(régi), conti sport 1000, noname ezüst küllõk.
az "újabb" (ez a régebbi szingós): dura ace agy (ez is régebbi), nisi szingós felni, noname küllõk, és semmilyen gumi. jah, a hátsó sor is dura ace, szintén régebbi, de alig használt
régebben 10kg volt a bringám, elölhátul nisi felnikkel, noname szingókkal, és a mostani 105-ös agyakkal. vmelyik nap megmértem, és 11kg. és csak a kerekek változtak. meg bandázs, de az nemhinném, h számít. és szeretnék könnyíteni, és ha már ittvan ez a hátsó kerék mellettem...meg van egy u.i. felállású elsõ kerekem is. megtaláltam itthon egy régebbi defektesz szingómat, sikerült megfoltozni (ezúton is megköszönném annak a biondobikeos embernek, aki fölvette a mobilt, mondott árakat, utánanézett, visszahívott, és többek között azt is elmondta, hogy hogy kell szingót foltozni), így egy próbagumim már van. ha észrevehetõ a könnyítés a gyakorlatban is, akkor lehet, hogy veszek 2db tufo szingót ezekre a kerekekre.