Vki tud biztosat arról, hogy a z-max 2.35 comp és pro verziója között hány gramm a különbözet?
Én lemértem két éve. A Comp 74x volt, a Pro-ra már nem emlékszem. Mindenesetre elhanyagolható volt a különbség (bár nem vagyok egy gramhuszár).
Vki tud biztosat arról, hogy a z-max 2.35 comp és pro verziója között hány gramm a különbözet?
Akciós most az ebike-on a Conti Leader Pro. 2.1 méretben 510g. Ez jól hangzik, de milyen a gyakorlatban? Használt már valaki ilyet? Azt sejtem, hogy csak szárazon ér valamit, de akkor milyen?
köszi
a NN egy nagyon jó gumi, de nem sárgumi.....1,8-ast mondjuk nem próbáltam, és nem is fogom soha, de kifejezetten vizes sáros laza talajon, /ha ez a fõ profil/ egy jimmy, vagy egy maxxis ignitor szerintem jobbSziasztok
Schawalbe Nobby Nic-kel kapcsolatban van valakinek tapasztalata milyen???
Most készülök venni egy pár 1,8-as gumit. Vizes, sáros, laza talajon használnám.
Köszi VDoki
mentem a sportcontactal
.
Nem tudom itt anglikanban takonybol van a para vagy mi, de marhan csuszik......
scwalbe ice spiker
Na ja, ma reggel szitallo kod London ... a hajam egnek allt!
Mindenhogy mentem a sportcontactal csak egyenessen nem.. 2,5 ora tomeny csuszkallasbol es keresztbeallasbol allt a reggeli tekeresem...
Nem tudom itt anglikanban takonybol van a para vagy mi, de marhan csuszik......
Most agyalok mit tegyek fel.... ragogumit?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Én sztem most lecserélem a hátsó sz*r duromat is egy high roller-re mint ami elõl van!
conti sportcontact jócska, bár azért a nedves aszfalton csúsztam már meg vele mostanság (3 napja).)
fritzek 804 grammnak mérték a dizel protectiont, ami a honlap szerint 800, tehát lehet igaz amit +adnak....Az lehetséges lenne, hogy a sima Diesel 1200 gramm? Legalábbis a Conti honlapja szerint.