Megjöttek a conti sport contactok amikrööl néhány oldallal elööbb kérdeztem, göörgööre való gumi kapcsán. Beváltak. Jól tapadnak (naná, zsír újan görgööre melyik nem tapadna jól?). 480-500 grammosak, 1.6-os méretben, szabadban még nem próbáltam ööket.
De rendeltem hozzájuk való keskenyebb schwalbe belsööket is, ezek már nem tetszenek annyira. Persze a gyári 190 grammnál jó 20-al többek (bár ez nem zavar, nem ez volt a föö szempont), de mintha túl nagyok lennének a felnire. ùgy értem ha ráhelyezem ööket a felnire, külsöö nélkül egy kicsit felfújva, vagy 0.5-1 cm-rel nagyobbak, mint a felni. Azaz ekkora a rés köztük. Egy kicsit sokallom, bár a használatban edig nem okozott gondot.
A másik dolog viszont jobban zavar. A szelepen van egy ilyen anyacsavar szerüü csavar (szépen magyarul:)) aminek ugye az lenne a funkciója, hogy nem engedi a felfújt guminál a szelepet befelé a belsöö gumi felé mozogni használat közben, meg úgy általában rögzíti a szelepet. Na ez mintha egy számmal nagyobb lenne a kelleténél. Lötyög a meneteken, nem lehet meghúzni, ha éppen lefelé néz a szelep fél centire is lecsúszik a felnitööl.
Nyugtassatok meg, hogy ez nem normális.
Azért a schwalbe-tööl ennél többet vártam.