Nos, engem is izgatna ez a téligumi dolog. Óútival járok, de kissebb havazásokban is szeretnék kétkeréken közlekedni, ehhez pedig egy jó gumi kéne. Ha valakinek van tapasztalata, az írjon. Köszi.

Hö? Téligumi NEMEGYENLÕ sárgumi. Csak ha sár van télen, jóember.
Üdv!
Nekem téli gumi kéne,de a szöges gumik drágák. Milyen sárgumit javasoltok? Én miért jó a keskenyebb, a szélessel(2.1 pl.) szemben??
a befecskendezhetõ trutyi miatt ne aggódj, nekem olyanhoz volt szerencsém, ami habként indította az életét, aztán ragasztóvá cseperedett, majd elfolyt kb. 2 hét múlva. Akkor kaptam egy újabb defektet, és akkor már folyt ki az új lyukon. Egyébként a szelepet egyáltalán nem tömítette el. Amúgy ezt a cuccot autóhoz és motorhoz gyártották...a defektrõl jut eszembe, a belsõbe fecskendezhetõ lötyik után le lehet ereszteni még a belsõt?
vagy a szelepet is összeragasztja?
Elfelejtetted beszorozni a szélességével, pedig minnél keskenyebb annál kevesebb szemétbe mész beleVan egy "elméletem": a defektek száma fordítottan arányos a külsõgumik tömegével osztva a gumi menetidejének arányszámával, hozzáadva a sötétedési tényezõt.
lehet.....nekem eddigi pályafutásom alatt össz vissz 4 defektem volt, gyakorlatilag mindegyik aszfalton.....elsõ szúrt 1,95 zöld mislen külsõ....2. padkázós felütés 2,2-es mislen all mountain, 3. ugyanez a gumi csak szúrt, és most a 4. ami ugyan az erdõben engedett le de rajzszög volt,,,sza gyakorlatilag az is aszfaltosnak tekinthetõ.....Õrizkedj a Detonátortól! :-) Monti gumival is lehet defektet kapni aszfalton??
.