Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15880 hozzászólás a témában

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
de én még felsetudom tenni rendesen a gumit! :( :(

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Hello Nem tudtok valamit a schwalbe table top gumi ról? dirt re kellene hátra a lényeg h mennyire kopik és meggyire sok mindent bir.XD ne szakadjon ki az oldalfala egy 360 bólXD

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

hi!
ilyen gumit vettem:
http://www.hutchinso...?id_modele=486#

2,1-es méretben, 505g.

valaki ismeri?
elég korrektnek tûnt, és ilyesmi mintázatot kerestem, ebben a méretben. elég puhának tûnik az anyaga.
ha elb*sztam, akkor tapintatosan közöljétek, ha meg mondjuk óvakodnom kell a tüskéktõl az átlagnál is jobban, vagy ilyesmi, akkor azt jó tudnom.
a komolyabb dekatlonyos bringák némelyikén ilyen volt.
remélem beválik.
és élõben sokkal meggyõzõbb :)

A gumi könyü igen.
A Bike aszthiszem mult honapi kiadasaban (nemetorszagban) teszteltek 10? "All-Mountain" cajglit es a Giant Trance2 levonast kapott a Hutshi gumi es a Hayes HFX 9 veget.
A "Tunig TIP" jük az volt "A gumit a vasarlasnal csereljek le..." most ez lehet jelent valamit, nemtudom. En egy Nobby N.-el (nemvok megelegedve) es egy Magura FR el oldottam meg az alig volt problemamat. Most lehet a 10max pontbol a 9 re lephetne a Trancem ugyanezen a teszten, de ez relativ mint a "rosz" gumi is. Tekerj vele es majd kiderül.
A Trance-nel az elsö "felszerelö" a Hatshi. a Buldog Light-el.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

nemtévedek?

Nem.

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Def Jam Én is igy vok:D Valami hihetetlen gyorsan kopik de monyuk tapad isXD
JA meg nekem a wildlife annyira nem tetszett mert irtózatosan nehéz:) de a felnivégõ bigyula az tetszett benne

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
most egy nehéz aero felnim van, aminek a magassága kb 4cm, egy conti gumi, ami szintén nem a legkönnyebb fajtából van- ehhez képest egy kevesebb mint egy sm magasságú szingós felni, könnyebb aggyal, és gumival. szerintem a két keréken lessz fél kg minimum. ráadásul a kritikus helyen.

voti: köszi szépen, kecskeméti vagyok, amint lehet, elmegyek oda. matuzmaster, ha nemtévedek?

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Pfffff....Már ezt is tudom hogy többet nem vezsek Duro WildLife 2.6-ot!
Elkopott sz..rá kb fél hónap alatt!:chin:

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.703 hozzászólás
hi!
ilyen gumit vettem:
http://www.hutchinso...?id_modele=486#

2,1-es méretben, 505g.

valaki ismeri?
elég korrektnek tûnt, és ilyesmi mintázatot kerestem, ebben a méretben. elég puhának tûnik az anyaga.
ha elb*sztam, akkor tapintatosan közöljétek, ha meg mondjuk óvakodnom kell a tüskéktõl az átlagnál is jobban, vagy ilyesmi, akkor azt jó tudnom.
a komolyabb dekatlonyos bringák némelyikén ilyen volt.
remélem beválik.
és élõben sokkal meggyõzõbb :)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Kiskubai Dunakeszin vannak használt szingók, de árat nem tudok (alkudj erõsen :))

országutti

országutti

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
nem vagyok egy guru, de ha engem kérdezel, ezen nem érdemes tökölni. úgy tudom, max 200 grammot tudsz egy keréken spórolni a szingóval, cserébe: ahogy írtad, 4000 forint a legolcsóbb, míg belsõt veszel 5-700 forintért, ráadásul a szingó sérülékenyebb.

mod.: gondolom, nem versenyzésre használod...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
hát nem éppen új...régi bianchi váz.
a hátsó kerék most: koliken felni (szerintem ez lessz a nehéz..) 105-ös agy(régi), conti sport 1000, noname ezüst küllõk.

az "újabb" (ez a régebbi szingós): dura ace agy (ez is régebbi), nisi szingós felni, noname küllõk, és semmilyen gumi. jah, a hátsó sor is dura ace, szintén régebbi, de alig használt

régebben 10kg volt a bringám, elölhátul nisi felnikkel, noname szingókkal, és a mostani 105-ös agyakkal. vmelyik nap megmértem, és 11kg. és csak a kerekek változtak. meg bandázs, de az nemhinném, h számít. és szeretnék könnyíteni, és ha már ittvan ez a hátsó kerék mellettem...meg van egy u.i. felállású elsõ kerekem is. megtaláltam itthon egy régebbi defektesz szingómat, sikerült megfoltozni (ezúton is megköszönném annak a biondobikeos embernek, aki fölvette a mobilt, mondott árakat, utánanézett, visszahívott, és többek között azt is elmondta, hogy hogy kell szingót foltozni), így egy próbagumim már van. ha észrevehetõ a könnyítés a gyakorlatban is, akkor lehet, hogy veszek 2db tufo szingót ezekre a kerekekre.

országutti

országutti

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
milyen bringa, ha szabad kérdezni? meg milyen felni?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

És mihez kell? Csúzlinak? :)

nem:D ahhoz kell, h kipróbáljam, érezhetõen könnyebb-e a bringám a szingós hátsókerékkel...

brumbie

brumbie

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás

MONDOM OLCSÓN :)

4000 a legolcsóbb szingó...de nekem most elég lenne egy 1000ft-os, agyonhasznált akármi is...

És mihez kell? Csúzlinak? :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Ha csak egy helyet kérsz :) akkor hívd fel a biondo-t. Tuti van Nekik.

MONDOM OLCSÓN :)

4000 a legolcsóbb szingó...de nekem most elég lenne egy 1000ft-os, agyonhasznált akármi is...

brumbie

brumbie

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás

sziasztok! tudnátok nekem mondani egy helyet, ahol lehet olcsón szingót kapni? nem peremest, hanem simát...használt is jöhet, lényeg, h szingó legyen

Ha csak egy helyet kérsz :) akkor hívd fel a biondo-t. Tuti van Nekik.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
sziasztok! tudnátok nekem mondani egy helyet, ahol lehet olcsón szingót kapni? nem peremest, hanem simát...használt is jöhet, lényeg, h szingó legyen

brumbie

brumbie

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás

Tengermély tiszteletem!

Nos, engem is izgatna ez a téligumi dolog. Óútival járok, de kissebb havazásokban is szeretnék kétkeréken közlekedni, ehhez pedig egy jó gumi kéne. Ha valakinek van tapasztalata, az írjon. Köszi. :)

Continental GP 4-Season http://www.conti-onl..._season_en.html
kb 10.000 Ft/darab

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
jutchinson gumikrol mi a velemeny?
erdemes beporbalni?

sziklas talajra mit ajanlotok?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
mohikán;
Ponthogy a hóleves-sars-posvány amortizál le mindent 2 hét alatt. Szerintem ebben nem érdemes menni. Vga ymeg kell várni, hogy hó legyen, vagy aszfalt a tutkó.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)