Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

A conti vertical 2,3 protection-re van valakinek súly adata, meg mire való?
A bringabutikban most elég olcsó.

vízes betonra még véletlenül se tévedj vele.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
http://weightweenies...p?type=mtbtyres

eszerint 640-660 gramm között van valahol a súlya...szerintem egy fully maraton gépbe, esetleg egy AM gépbe való. a merevfarú XC-gépekbe már széles az a 2.3 szvsz. mintára ~ugyanaz, mint az explorer.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Ha jól emléxem 680g, lemérettem, még karácsony elõtt szemeztem vele, de hátul nem fér el a nagy gumi (3-4mm mocsokférõhely nem okés...).
Arra való amire használod, én túrázásra gondoltam h. megveszem, ott nem zavar hogy 500g-nál nehezebb. Mérete alapján módjával durvulni is lehet vele, lényegében egy széles Explorer, ugyanaz a mintázat.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A sebesség mindent megold.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Nekem explorer pro 2.1 van, tavaly ment bele ~2500 km, és ahhoz, hogy terepre érjek meg vissza, 10 km-t kell megtennem aszfalton. meg volt nyáron 90-es aszfalttúra balatonnál, ilyenek...nem mondanám, hogy koptatja az aszfalt, most fogom felcserélem az elsõt és a hátsót, a hátsó mintái kb. 50 %-ra koptak, az elsõ olyan 85-90%, majdnem hibátlan. (amúgy ez az elsõ-hátsó gumicserélgetés az egyenletes elkopásért ez így elfogadott dolog?) jó gumi, csak nem kell vele farolgatni.

wish: nekem a conti sportcontact-ja vált be városba meg aszfaltra montin, van 1.6-ban és 1.3-ban is, és olcsó is. (nekem 1.6 van) városba szerintem mindenképp vékony és sima futófelületû (slick, esetleg semi slick) gumit vegyél...esetleg ha van keret rá, akkor a fényvisszaverõs oldalfal sem árhat.

wishmaster

wishmaster

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
nekem valami ócsón külsõ kellene Debrecen city utcáira. Mit ajánlanátok?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a miniont mindenki dicseri, nekem is van egy alighasznalt par (ha esetleg...) jo kis gumák.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Nekem gravity-m van (2,3as nemtudom létezik e más méretben) És DH nem igazán szerette, a hátso guminon a bütykök volt hogy simán leszakadtak...és eléggé kopik..

Most készülök venni Hátra Minion DH-t (hátsot) elöre meg Mobstert, mi a véleményetek erröl a felálásrol?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a twister azert nem mondanam, hogy hasonlit az explorerhez... a singlespeedemen ilyen twister Pro volt, es annak ilyen nagyon kis apro mintaja van, semmi perc alatt elkopott, es most ilyen semi-slick allapotban van. konnyu, vekony, gyors versenygumi.

az fsr-en meg 2.1es explorer pro van, rendes nagy butykokkel, es nem mondhatnam hogy tulzottan kopik az aszfalton.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Sztem az összes contira jellemzõ a gyors kopás, nekem jelenleg leader pro van, nem rossz, explorer jobb volt,de az aszfalt ezt nagyon nyírja.

hát nemtom..
én a 2.35 Vertical-t ~2évig nyúztam, javarészt aszfalton..
és még mindig van rajt kis minta.

nem köll farolgatni :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
Sztem az összes contira jellemzõ a gyors kopás, nekem jelenleg leader pro van, nem rossz, explorer jobb volt,de az aszfalt ezt nagyon nyírja.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
jo ok értem. néztem még ezt a twistert az is hasonlo az explorerhez. na majd meglátom mi lesz..

Tuki:)

Tuki:)

vendég

• fórumtag
  • 125 hozzászólás

Conti Speed King-et ismeritek? cc re kéne. mit tud? az aszfalt nem eszi el nagyon hamar? már csak azért mert mire kiérek erdöbe addig is kb 10km aszfalt elkerülhetetlen...

a Speed King eléggé kopós fajta, fõleg aszfalton!
sztem vegyél drótos Svábli Balck Jack-et, elég nehéz, de edzeni bõven jó...
:P

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Conti Speed King-et ismeritek? cc re kéne. mit tud? az aszfalt nem eszi el nagyon hamar? már csak azért mert mire kiérek erdöbe addig is kb 10km aszfalt elkerülhetetlen...

Már 2 alkalommal rákérdezett valaki, harmadszorra nem írok kisregényt, KERESS RÁ! Explorerhez viszonyítva kopósabb a mintázat miatt.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.672 hozzászólás
A Michelin latexet tök normálisan lehet ragasztani. Azt hiszem, a Contit is. A Pana lehet, hogy más 1 kicsit.
Régen nem lehetett a latexeket ragasztani. Szóval, Michit nyugodtan vehettek, simán ragad.
Marci

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
A latex belsõ ragasztását gyakorlati tapasztalat alapján írjátok? Nálam ugyanis nem mûködik a dolog! Tegnap kaptam egy defektet latexxel és nem sikerült megragasztani. Olyan a felülete mintha olajos lenne és a folt simán leesik róla. Most próbáltam alkohollal lezsírtalanítani, de így sem ragad rá a folt. Holnap még megpróbálok venni egy másik tubus ragasztót, mert remélem csak ez a Decathlonos szar, de ha azzal sem jön össze feladom. Amúgy Panaracer a belsõ.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.672 hozzászólás
Michelin Latexet lehet kapni a Decathlonnál. Kb. 2200 FT az ára. Én a nyáron a csömöri Decathlonban 1500-ért kaptam, a kód rosszul volt benn a gépben.
Van autos szeleppel is.
Normál ragasztóval lehet javítani. A kisebb tüskékre nem érzékeny, talán így lehetne összefoglalni az elõnyeit. Mióta megvan, kevesebbet kell defektet szerelnem. Bazi nagy tüskékkel, üvegdarabokkal már õ sem bír mit kezdeni, az természetesen kiszúrja ezt is.
Marci

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Latexesbõl autoszelepest még nem láttam. De minek is lenne?

Pedig van ilyen, pl. a Michelinnek.

Veszi

Veszi

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
van vkinek barmi tapasztalata wtb nano raptorral kapcs. (2.1)??? mire jo? mire nem?
koszi