Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
HI. Mivel ma jelentõsetszívtam ignitor és dy-no-mite tesóval szeretném ha ajánlanátok:

1. kimondottan betonra ill. minimális földutazásra egy vékonyabb profilú gumit

vagy

2. egy olyat ami picit "terepesebb" mintázatú de kategóriájában viszonylag kisebb a gördülési ellenállása. (nem számít ha kicsi lesz a tapadása)

Maratonokra meg maradnak a maxxis-ok.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a speedking az mondjuk ilyen marathon versenygumi lehet, vagy a fene tudja mi. ahol számít a súly is.
gondolkoztam énis rajta, de egyenlõre marad az irc.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jó is az Explorer - szétkoptatni ócsóért meg fõleg. Nem tudjátok, hogy SZÜRKE-fekete esetleg kapható-e még valahol? Mert azzal a ratyi naraccsal nem tudok megbarátkozni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

2.3-as Continental Speedking gumit mire lehet használni? Könnyû és széles. Mondjuk enduro?

A mostani idõjáráshoz megfelelõ lehet ha van mocsokférõhely. Murván felejtõs és ez tényleg nem szereti a nyálkás aszfaltot. Nem hiszem h. azért pörgött ki aszfalton, ülve, nagytányéron a hátsókerék mert annyira erõs lennék, szóval csak ésszel. A 2,3as egyértelmûen jobb a kanyarokban mint a 2,1es. Laza talajon egész jól teljesít mostanában.
Ha elkopik nem hiszem h. mégegyszer ilyet veszek, az Explorer mindenben veri, ha meg szélesebb kell akkor Vertical.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

2.3-as Continental Speedking gumit mire lehet használni? Könnyû és széles. Mondjuk enduro?

max AM ha skatulyázunk, de sztem elég korlátozottak a terep és idõjárási viszonyok ahol jól használható....annyi mintázattal brutál nagy tapadása nem lehet....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Ignitor----szörnyû betonon, aki ilyet szeretne eszébe se jusson terepen kívül használni, ma eleget szenvedtem vele. Soha többet.

hát nem aszfaltra van az tény....de terepen király..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Ignitor----szörnyû betonon, aki ilyet szeretne eszébe se jusson terepen kívül használni, ma eleget szenvedtem vele. Soha többet.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
2évig használtam weirwolf-ot.(lassan kopott)jó gumi de dh-ra nem jött be nekem. lecseréltem egy Specialized enduro-ra és rájöttem hogy mi az hogy egy gumi tapad.most fél éves. olcsó, könnyû, jól tapad stb. én csak ajánlani tudom. 2.25-ös. ennél nagyobb gumi szvsz csak plusz súly a jánoshegyre. Weirwolf-ot felejtsd el.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
mondjuk egy maxxis mobsterhez (2.3) képest milyen? nekem most az van elöl, az az összehasonlítási alap

nézem az árlistát tényleg 3500 a velo honlapján
akkor várom a véleményeket h szerintetek endurot vagy weirwolfot vegyek? van itt vkinek enduroja? ha igen mik a tapasztalatok?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
meg a vizes köveket, gyökereket se szereti a weirwolf

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A Weirwolf nem szereti a murvát és az egyéb, hasonló lazaságú talajt. Ezen kívül jó. Az Enduro valóban kíváló és olcsó gumi. Ára megtekinthetõ a Velo árlistáján, elérhetõségérõl meg kérdezd thezt, Thommey-t vagy rob-ot.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
wtb weirwolf 2.3-at érdemes dh-fr-ra használni?
vagy inkább mást ajánlotok 3-4 max 5 rongyért?
http://ebike.hu/term...22-tol-mtb/1548

specialized enduroról jókat olvastam itt és írtátok h kapható 3500körül ez igaz? mert akkor az is szóbajönne..

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
vagy esetleg ki is lehet akasztani a féket, és akkor lehet, hogy még egyszerübb...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hát ha fel van fújva a kerék, akkor nem is csoda, hogy nem megy be...a titok az, hogy mielõtt kiveszed, azellõt le kell engedned egy kicsit belõle, és úgy vissza lehet rakni, majd visszafújni bele a luftot. de pl. defektnél, miután belsõt cseréltél/foltoztál, csak annyi levegõt kell fújni a belsõbe, hogy megtartsa a külsõt, majd úgy berakni, és miután bent van, azután felfújni...tehát sosem a felfújt gumis kereket kell betenni, hanem a laposat, és miután bent van, azután fújni bele...és így bele megy a 2.3-as is talán...

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
http://www.pacificcy...ria/mtb/19.html
én most egy ilyet tervezek beszerezni elõre..
nekem fontos az oldalbütyök..mert lefelé fosós vagyok a kanyarokban..:zawstydzo

a Kona Caldera 17"-omba kicsit nehézkes beraknom a felfújt Tioga Extreme XC(2.1) gumis kerekemet..szal 2.3 nekem tuti felejtõs..
kicsit gyömöszkölni kell a V-fékeim között,hogy átmenjen..
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás

a merevfarú XC-gépekbe már széles az a 2.3 szvsz.

Használok a Serpensemben Survival 2.3-at és Z-Max 2.35-öt is. Jó is az :)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
ez egy jó gumma! nekem bevált sziklás terepen is! :D csak kell bele 4 bár.
http://www.pacificcy...ria/mtb/13.html

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

http://weightweenies...p?type=mtbtyres

eszerint 640-660 gramm között van valahol a súlya...szerintem egy fully maraton gépbe, esetleg egy AM gépbe való. a merevfarú XC-gépekbe már széles az a 2.3 szvsz. mintára ~ugyanaz, mint az explorer.

jobbakba :) simán bõven belefér

erdeiember

erdeiember

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Conti gumi
http://www.pacificcy...oria/mtb/5.html