Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
-Déja vu-m van!
-Mekkora? Megveszem!

Mintha egyszer már írtam volna:
Biker! Ami kicsit is vékonyabb mint a rába steiger gumija, az neked már nem játszik.
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
mellesleg meg mint feljebb írtam volt, egyre több csúcs cc-gépet /ghost lector karbon pl/ szerelnek gyárilag 2,25-ös könnyû cc külsõvel....

egyébként meg az a jó benne hogy alacsonyabb nyomáson lehet használni, komfortosabb, jobban tapad, nem pattog el köveken, gyökereken stb....és mernék rá fogadást kötni hogy egy 2,25-ös vagy akár a 2,4-es racing ralph, de még a 2,25-ös nobby nic is kevésbé fog vissza, és könyebb jónéhány 2.0ás-2,1 -es alap cc külsõnél, .

de mindenki azt használ amit akar, :) csak nekem pl a fent leírtak -mivel nem versenytempóban tépek általában - elönyõsebbenk tünnek mint pár gramm súly+takarítás......
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
inkább kivettem...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Te Szilárd én is túrázgatok , jó esetben nem is keveset mégsincs 2,2-esnél keskenyebb külsõm,,,,szal nyugodtan neki a 2,35-öt....

Te külön állatfaj vagy.:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
jó jó, de megnézünk 20 bicajt ((cécós gépet persze!)), hasraütésre kinyitunk katalógusokat és nem 2,35ös gummákkal szerelik??
mi a jó benne, nem fog vissza, meg ilyenek???

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

tehát túrázgatsz??
akkor felejtsd el a 2,35öt, 2,1, vagy 1,9 lesz a nyerõ...
ha visszaolvasol, akkro sokan dícsérik a conti explorert, bár az aszfalton kopik, de én most egy olyant fogok boltolni...

Te Szilárd én is túrázgatok , jó esetben nem is keveset mégsincs 2,2-esnél keskenyebb külsõm,,,,szal nyugodtan neki a 2,35-öt....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.354 hozzászólás
Z-max.
Vertical terepen tetszik. Betonon nagy az ellenállása.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Szerintem nyugodtan bevállalhatja a 2.35öt..

amit ne: conti vertical

ami eddig bevált: Maxxis Highroller.

(aztán itt kimerül a személyes tapasztalatom)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
tehát túrázgatsz??
akkor felejtsd el a 2,35öt, 2,1, vagy 1,9 lesz a nyerõ...
ha visszaolvasol, akkro sokan dícsérik a conti explorert, bár az aszfalton kopik, de én most egy olyant fogok boltolni...

ToGe

ToGe

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Úgy értettem hogy csak kis távolságot szoktam megtenni, de legtöbbet földúton, hegyekben megyek. De valahogy a földútig is el kell jutni nem?;) Nem DH-zni szoktam

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nem nagyon értek a dolgokhoz, de 2.35"ös gumival városban gurulgatni?? sztem ez baromság :o
de lehet rosszul értettem azt, amit írtál...
ha túrázgatsz, akkro 2,1es is elég, ha déházol, akkor nem tudom.

ToGe

ToGe

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Hello! Szeretném a segítségeteket kérni, egy új külsõt szeretnék vásárolni 2,35" körüli méretben.Fontos hogy jó legyen a defekttûrõképessége, és sokféle talajon megállja a helyét. És, ha lehet ne legyen nagy a gördülési ellenállása. Városban is szoktam hajtani, tehát nem feltétlenül egy sárgumirõl lenne szó. Nekem a Maxxis Larsen TT kevl. 26x2,35 tûnt jónak (az Ebike-on 4312 Ft).Szerintetek ez jó választás lenne? Ha nem, mit ajánlotok?
Ja, és nem tudjátok hogy a kevlár borítás a gumiköpeny melyik részére utal?

Segítségeteket elõre is köszönöm

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Vagy csak nem tudtál vele menni. Talán okkal használta nagyon sok XC élversenyzõ. Sokan szidják (Atis is...), de szerintem meg csak tudás kell hozzá. Ami - megjegyzem - nálam biztosan nincs meg. :)

Én az XC/AT-t szídtam, és nem hiszem, hogy a tudásommal van a gond. Ha egy gumi száraz terepen mind fel, mind pedig lefelé instabil, akkor az nem jó. Mikor elkezdtem használni, azt hittem, hogy az elõzõ sérülés miatti félelembõl bénázok, de érdekes módon egy gumicsere megváltoztatta a dolgokat.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Szóval hol lehet kapni? Van 1.9 vagy 2.1-es valahol?

Ha hazai céget nem találsz innen meg tudod rendelni. M.o.-ra is szállítanak.

http://www.bike24.de...fbe2a1f2031cdec

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Látom eddig a Nobby Nic mellett szóltok, tényleg jó a súlya is, a mintája sem néz ki rosszul, de:

ebike-on csak 1.8-ast látok... elég az a szélesség (nem keskeny)?

Ezen kivül csak UST-seket látok, ami nekem nem jó, meg 2,235 széles vagy mi, ami szintén nem jól.

2,1-es létezik, hogy épp kapható -e itthon az kérdés......

1,8-ast nem tudom milyen, olyan virslit én max aszfaltra használok :)

VaNick

VaNick

vendég

• fórumtag
  • 124 hozzászólás
Látom eddig a Nobby Nic mellett szóltok, tényleg jó a súlya is, a mintája sem néz ki rosszul, de:

ebike-on csak 1.8-ast látok... elég az a szélesség (nem keskeny)?

Ezen kivül csak UST-seket látok, ami nekem nem jó, meg 2,235 széles vagy mi, ami szintén nem jól.

VaNick
---------
2003 GT Zaskar Race & Full XT

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Hátra miért nem jó a nobby nic?

teljesen jó, csak a ralphnak még kisebb a gördülési ellenállása, meg egy hangyatöknyit könnyebb is.....

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Hátra miért nem jó a nobby nic?

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

a Michelin XCR A/T-vel az a baj, hogy egy köves maraton, és leszakad a bütykök fele a gumiról (szerintem nagyon puha a keverék)... Valószínûleg ez Absalont nem zavarta, de aki szeretne egy évet legalább végigmenni egy gumival, annak gázos lehet :(

nálam konkrétan 800 km alatt kopott 0-ra /hátsó természetesen/ úgy hogy valóban a bütykök fele már rég leszakadt, sárban roszabb mint a racing ralph, vizes köves gyökereken katasztróka, valamint kevés oldalbütyke van amitõl a kanyarstabilitása sem az igazi, ....más baj nincs vele, és tény a gördülési ellenállása csekély, ja és eddigi pályafutásom 4 defektjébõl 2 ezzel a gumival volt, tényleg annyira puha és vékony hogy egy vastagabb pin@szõr átszúrja.......én nem ismertem olyan embert aki saját pénzbõl vette és szerette volna :) kinti teszteken sem szokott éppen jól szerepelni....és még nem is olcsó

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

De ha valaki tud jobbat, ossza meg velem. Segítsetek dönteni, plíz...

IRC Mythos XC 1.95

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]