Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15890 hozzászólás a témában

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás

Akkor mi a gondd? Nem hiszem, hogy kõszegen egy bikebolt van..

az az igazság h Kõszegen tényleg 1 bikebolt van :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Mi a véleményetek a Maxis Medusa gumiról?
Sárguminak kéne 1.5-ösben. Olyan céllal, hogy a néhány sáros maratonon, amikre esetleg elöre nevezek ne keljen szivnom.
Szóval 1.5-ösben jó lesz nekem sárguminak? LINK

Más:
Ritchey Excavader WCS-t használ valaki? Mik a tapasztalatok? 1.9-ben lenne. Eddig 2.2-es gumit használtam, de az túl széles volt nekem. LINK

Szerintem az 1,5 kevés maratonra , inkább az 1,8-at ajánlom, jól bírja a sarat.

A sebesség mindent megold.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Akkor mi a gondd? Nem hiszem, hogy kõszegen egy bikebolt van..
Ha ez a medusa hasonlít a swampthingra (külsõre igen) akkor jó lesz sárguminak. Swampthing volt nekem, és csak az agyogos sár nem esett ki belõle (sehonnan nem tette volna).

Ride everywhere.

.

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás

Furcsa, legtöbbször 2.35-ösben láttam, van 24 colosban is stb.
/ja, a kuJÓ :D ;)

pedig 2,35-ös kéne

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Mi a véleményetek a Maxis Medusa gumiról?
Sárguminak kéne 1.5-ösben. Olyan céllal, hogy a néhány sáros maratonon, amikre esetleg elöre nevezek ne keljen szivnom.
Szóval 1.5-ösben jó lesz nekem sárguminak? LINK

Más:
Ritchey Excavader WCS-t használ valaki? Mik a tapasztalatok? 1.9-ben lenne. Eddig 2.2-es gumit használtam, de az túl széles volt nekem. LINK

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Furcsa, legtöbbször 2.35-ösben láttam, van 24 colosban is stb.
/ja, a kuJÓ :D ;)

Ride everywhere.

.

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
de az a hejzet hogy itt ahol lakok csak 2,5-be láttam még kisebbe nem is sajnos de ha találok ezt veszek, vagy nekem most IRC Kujo DH 2,35-ös van de az kicsit drága de jó

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Van mindenféle méretben, és nem törnek le a bütykök:
http://bringaut.hu/?q=node/362

Ride everywhere.

.

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
a space-röl hamar letörnek a bütykök és amúgy sem akarok nagy gumit hátulra

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Keress rá a keresés a témában füllel odafent. Van aki isteníti, van aki nem. szerintem nem a legjobb, nem is a legrosszabb. Nekem latyakban sem csúszott, igaz az 2.7-es volt. Inkább space, olcsóbb és jobb.

Ride everywhere.

.

sajtosp

sajtosp

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás

Tom megköveztek de ezt választottam:

http://ebike.hu/term...6-felterep/2526

az ár is szerepett játszott.

Én ilyet használok:

Link

És meg kell hogy mondjam, jobban megy döngölt, poros úton, mint a 2colos Mislen. Nekem mindíg lesz egy hasonló kategóriás gumiszettem otthon. Csak mély homokra kell jobban vigyázni.

Szerintem nem fogod megbánni a döntésed.

Sp

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hö? Ezt a kérdést nem értem.

Hol akarod használni? Attól függ - szerintem.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Szerintetek egy ss-fixi hez 1.5 ös gumi nagyon vékony már ?

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
Valaki valamit a Maxxis Holly roller-röl?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Én is túrázgatok, nem is keveset, néha indulok cécó versenyeken is, és nekem sincs 2.3-nál kisebb külsõm. Buta dolog a skatulyák foglya lenni, ha egyszer más jön be. A tárcsáfék miatt is forgatták a fejüket jópár évvel ezelõtt a cécós ismerõsök, manapság már szinte mindenkinek az van. Ugyanez volt/van a vastagabb külsõkkel is, de úgy látom kezdenek azok is terjedni ezekben a körökben...

Irónia barátom, irónia!!!:D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

mennyi a súlya? nekem Schwalbe Silento 2 van, 1,95. városi gumi, aszfalton jó, sima földúton ami nem túl kavicsos poros simán csapatok vele, de a murván elég vicces. sajnos 860g körül van. 1500km alatt alig kopott, de nedves aszfalton elég érdekesen viselkedik, 1 defektem volt még csak vele

asszem 730-750.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
mennyi a súlya? nekem Schwalbe Silento 2 van, 1,95. városi gumi, aszfalton jó, sima földúton ami nem túl kavicsos poros simán csapatok vele, de a murván elég vicces. sajnos 860g körül van. 1500km alatt alig kopott, de nedves aszfalton elég érdekesen viselkedik, 1 defektem volt még csak vele

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Tom megköveztek de ezt választottam:

http://ebike.hu/term...6-felterep/2526

az ár is szerepett játszott.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

És mit csinálsz, ha sááááár van? Buta dolog a skatulyák fogja lenni, s szívni a sárban tolással, mint egy magyar maraton mezõny 80%-a...

:

ekkora sárban ami mostanság van pl, simán elmegyek a 2,25-ös nobby niccel. vagy a king jimmel. ha ennél nagyobb sár van akkor meg aszfalton járok, vagy azon a pár sotter útón, /dömös királykuti nyereg, tahi pap rét, stb/ amik nagyrészt soha nem sárosak......ha meg egy maratonon akkora dágvány van mint a legútóbbi buda pl, akkor szépen otthon maradok, nem tragédia ha egy maraton kimarad az életembõl

de ha nagyon nagyon ott kell lenni akkr veszek egy pár fekete cápát....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
1.5-1.75-össel meg vígan csapatnád...:) De, ezen segít. ;)

(a Conti Survival 2.3-as sártûrés bizonyítására meg majd idõpontot egyeztetünk, s majd megmutatod, ugyanis nem hiszem ;) (zárójeles megjegyzés - a pocsolyában gázolás NEM sár) )

kela14 - Én csak azt a tévhitet szeretném eloszlatni, hogy minimális terepre terepgumi kellene, merthát montönbájk. Sajnos (ezer okból kifolyólag), a haza montik jelentõs része csak nagyon ritkán lát terepet. Ez nem baj, mindenkinek a saját döntése, csak nem értem, hogy akkor meg minek a monti? Ezerszer jobb akkor már egy cross vagy oúti bicaj...vagy ha monti,akkor keskeny és kopasz gummával.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)