az az igazság h Kõszegen tényleg 1 bikebolt vanAkkor mi a gondd? Nem hiszem, hogy kõszegen egy bikebolt van..

az az igazság h Kõszegen tényleg 1 bikebolt vanAkkor mi a gondd? Nem hiszem, hogy kõszegen egy bikebolt van..
Szerintem az 1,5 kevés maratonra , inkább az 1,8-at ajánlom, jól bírja a sarat.Mi a véleményetek a Maxis Medusa gumiról?
Sárguminak kéne 1.5-ösben. Olyan céllal, hogy a néhány sáros maratonon, amikre esetleg elöre nevezek ne keljen szivnom.
Szóval 1.5-ösben jó lesz nekem sárguminak? LINK
Más:
Ritchey Excavader WCS-t használ valaki? Mik a tapasztalatok? 1.9-ben lenne. Eddig 2.2-es gumit használtam, de az túl széles volt nekem. LINK
A sebesség mindent megold.
Ride everywhere.
.
pedig 2,35-ös kéneFurcsa, legtöbbször 2.35-ösben láttam, van 24 colosban is stb.
/ja, a kuJÓ![]()
Ride everywhere.
.
Ride everywhere.
.
Ride everywhere.
.
Tom megköveztek de ezt választottam:
http://ebike.hu/term...6-felterep/2526
az ár is szerepett játszott.
Irónia barátom, irónia!!!Én is túrázgatok, nem is keveset, néha indulok cécó versenyeken is, és nekem sincs 2.3-nál kisebb külsõm. Buta dolog a skatulyák foglya lenni, ha egyszer más jön be. A tárcsáfék miatt is forgatták a fejüket jópár évvel ezelõtt a cécós ismerõsök, manapság már szinte mindenkinek az van. Ugyanez volt/van a vastagabb külsõkkel is, de úgy látom kezdenek azok is terjedni ezekben a körökben...
mennyi a súlya? nekem Schwalbe Silento 2 van, 1,95. városi gumi, aszfalton jó, sima földúton ami nem túl kavicsos poros simán csapatok vele, de a murván elég vicces. sajnos 860g körül van. 1500km alatt alig kopott, de nedves aszfalton elég érdekesen viselkedik, 1 defektem volt még csak vele
És mit csinálsz, ha sááááár van? Buta dolog a skatulyák fogja lenni, s szívni a sárban tolással, mint egy magyar maraton mezõny 80%-a...
: