ha ajánlhatok egy XC/maraton köpenyt, akkor az a Specialized Houffalise Pro /1.8", kevlár, 420 g, tubeless és nem tubelesses is van, középen és a szélén eltérõ keménység/...
Egész szezonban ilyennel mentem, hiszen a sáros versenyek okot adtak a keskenyebb külsõk használatára, viszont év elején ezt még nem tudtam hogy egész évben trágya idõ lesz, ezért nem vettem egy Black Shark
1.5-ös gumit, helyette 2 ilyen mellett döntöttem, a száraz versenyek miatt... Viszont amire rájöttem, hogy minden körülmények között használható, jó gumi marad a speci lásd:
Híg sár: Ebben a közegben a legjobb, hiszen nagyjából erre tervezték, sûrû bütykei közül kifolyik a sár, kapaszkodó- és fékezõképessége tökély és az oldaltartással sincsenek gondok /Pl:Szilvás maraton/ Mászás: 5/5 Fék:4.5/5 Oldaltartás:4.5/5
Sûrû sár:Itt már nem annyira remekel, hiszen sûrû mintáiba beleragad a sár. Eltemetni mégsem szabad, hiszen a szélessége miatt nem 'áll be' a kerék, ha valakinek van ereje (lásd Én :-) akkor simán túl lehet élni ezeket a részeket... Mászás: 3/5 Fék:3/5 Oldaltartás:3.5/5
Száraz: Itt meglepetést okozott a gumi hiszen elég késõn volt az elsõ nagyjából sármentes verseny, ez volt Sopron és eddig nem igazán tapasztaltam ki a gumi száraz anyaföldön való képességeit. Annyit mondhatok hogy a 2 db nagyjából száraz versenyen /sopron, mátra maraton/ kiválóan teljesített, a szélessége ellenére. Sokkal többet tud szárazon, mint azt ahogy elsõ látásra gondolnánk. Kapaszkodása átlagon feletti, a Bükk Maraton hillclimben egyszer sem csúszott meg, talán ennek is köszönhetem az elõkelõ 2. helyezést Specziár Viktor mögött. Oldaltartása köves részeken is fenomenal. Ilyen gyorsan eddig egy gumival sem tudtam kanyart bevenni..Pontok: Mászás: 5/5 Fék:4/5 Oldaltartás:4.5/5
Aszfalt: Kicsit nehezen gördül, de a terepképességei kárpótolnak ezért. Az oldaltartása itt is jó, vizes aszfalton sem halálos mint például a Ritchey Z-max. Itt nem irok mászást hiszen aszfalton nem csuszik

Tartósságáról annyit, hogy 2006-ban körülbelül 15-20 ezer km-t mentem ebbõl körülbelül 8 ezret ezzel a gumival, 4 ezernél cseréltem az elsõ/hátsót és annyit mondhatok hogy még legalább 5 ezer km-t bele lehet gyûrni, ami azért egy 420 g-os külsõnél fantasztikus teljesítmény
Uff... rövidke kis irásom végére értem, bármien kérdést szivesen fogadok

Ja, az oldalfalára vigyázni mert a másik gépen a túl hosszúra hagyott és persze kupak nélküli elsõ begyûrt fékbowden elszabta az oldalát, át lehet rajta látni... Pápá