Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
na akkor én is kérdezek!
Használ valaki conti leadert innen rajtam kívül? Nekem eddig elég jónak tûnt szárazon is meg sárban is, bár fõleg a sarazás érdekelne vele, mert én még csak saras dózerúton mentem vele, azt se nagy tempóban, ott elég jó volt. A mintában elég sok hely van a sárnak, de alacsonyak a bütykök meglátásom szerint, kíváncsi lennék egy saras maratonon elboldugulnék-e vele vagy a tervezett medusával menjek majd.

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

sajtosp

sajtosp

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
Valakinek van tapasztalata a Smart Sam-rõl? Esetleg megosztaná?

Sp

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
Sárban hátul csak a Ritchey AlfaBite 1.9-et(nem a trail mix-et!!az enyémben középen van hézag a bütykök között) használom,mert nekem bevált..bár már szerintem nem lehet kapni,de amíg bírja,biztos hogy nem cserélek
amúgy meg marad a Tioga ExtremeXC 2.1(eddig egyszersem ütöttem fel,még Kõszegen, Írottkõ-rõl lefelé sem!!!)
jah..
Sun-Rhino Lite felnim van hátul
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Sziasztok!

Bocs, hogy beleszólok!
Én 1,9-es Ritchey Excavadert használtam a 2006-os saras maratonokon és a 24óráson is.
Egyszersem ragadtam be, nem estem, tökéletesen bevált (top maraton összetettben u15-ben második helyet sikerült összehoznom ezzel a gumival).
Jövõre is ezt rakom fel, akármilyen lesz az idõ, nekem nem kell sárgumi. :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

nekem az edge most elöl van,de még nem volt alkalmam kipróbálni sárban,mert mire kimentem volna, befagyott minden..7végén meg felmelegedés,és gondolom felszárad..
vagy szerintetek elõre nem jó?

elvileg elore es hatra egyarant jo
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
nekem az edge most elöl van,de még nem volt alkalmam kipróbálni sárban,mert mire kimentem volna, befagyott minden..7végén meg felmelegedés,és gondolom felszárad..
vagy szerintetek elõre nem jó?
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
conti explorer van nekem is, de kicsit széles a sárban és nincs elég sárférõhely...ilyen bontragert lehet itthon is kapni? pana-t azt találtam.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

most, hogy így visszaemlékezem, elismerem, hogy igazad van:)...nade milyet akkor, ami: olcsó, sárgumi és mondjuk úgy, hogy szerintetek vékony?

bontrager mud x 1.8. Pana TrailRakert is szeretik

a conti explorerem nem kimondott sargumi, de azert eleg jol turi. kiprobalnam az edge-t is, de nincs belole ust :P
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Albertet használt már valaki?

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

egy gyors választ kérnék az okosoktól:
Schwalbe Racing Ralph, Nobby Nic vagy IRC Mythos XC2? (2.1-es méretben, és UST kivitelben)

a szivem a kisebb súly miatt a Racing Ralph-hoz húz... :) Maratonra, esetleg 1-2 XC versenyre, plusz kizárólag terepre kellene.

racing ralphnak két hátránya van
1, rohadtul kopik
2, kis sár, és felejtsd el
3,:) elõre én nem szeretem annyira

nekem eddig a hátul ralph /de 1500-2000 km a vége-igaz vegyes használatban/ elõl noby nic párosítás a legjobb az eddig próbáltakból.......viszaont ahogy jön egy kis sár ugrik fel hátra is a nic.....az egyébként nem is kopik annyira, cserébe kicsit nagyobb a görd. ellenállása....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A Nokian UST sem nehéz, de az IRC bevált és nem kopik.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
egy gyors választ kérnék az okosoktól:
Schwalbe Racing Ralph, Nobby Nic vagy IRC Mythos XC2? (2.1-es méretben, és UST kivitelben)

a szivem a kisebb súly miatt a Racing Ralph-hoz húz... :) Maratonra, esetleg 1-2 XC versenyre, plusz kizárólag terepre kellene.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A panaracer az biker.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
OFF Húúúú, a karbonkékcsíkosGIANT mindig odaveri a karbonpiroscsíkosMERIDA-t :D (szerinted fel lehetett ismerni a bicikliket / színeket? :D) (persze ahhoz, hogy ez idén is így legyen, majd biciklit kell cserélnünk, ha magamból indulok ki...)

ON Passzolok, azt hiszem a BikeTrade forgalmazza, de majd utánajárok. Az tudom, hogy horroráron (8ezer) van kiírva, de szerintem itthon annyiért még senki sem vette meg. :) Egyébként jó, mert magas de keskeny. Amit írtam. S ez ritka azért. Száraz-kövesen megszívod vele, s a vizes gyökereken is imádkozni kell (mint minden sárgumival). Én azért ezt vettem, mert talán a legolcsóbb sárgumi.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
oszt' olyat hol lehet kapni ,hogy pana mud pro? és az jó is amúgy?:D:D

hát ilyen karbon piroscsikos meridája volt, meg fehér cipõje:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Szilváson alig kellett a sárgumi annyira folyt a sár.

Ehhez képest az elsõ 20 sárgumival ment. :)

DaveRider;
A Pana Mud Pro 4000 körül van, s ha a haverod azzal ment volna, akár lehetett volna 16. is. ;) (már ha tényleg õ lett 17. és a katonasíroknál elõztem meg :D )
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
most, hogy így visszaemlékezem, elismerem, hogy igazad van:)...nade milyet akkor, ami: olcsó, sárgumi és mondjuk úgy, hogy szerintetek vékony?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Szilváson alig kellett a sárgumi annyira folyt a sár.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
én abból indulok ki, hogy 90 kg/190 cm (volt?) versenyzõ haverom tavaly szilvás 77-en felnõtt ffi 17. lett egy 1.5-ös black shark mud+latex belsõ kombóval..és nekem nem tûnt olyan vékonykának az, amikor mehettem egy kört vele már itthon, sárban. csak sajnos nekem nincs 6000 ft/db om egy sárgumira, amit egy évben ha 10x használok...de ha valaki tud max. 3-4 e ft/darab áron jó sárgumit, akkor az javasolhat egyet!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Szerintem az ox versenyzõk itthon az elit és sokkal technikásabbak, mint egy átlagos maraton versenyzõ ezért elég nekik az 1,5, míg nekünk elég durva. Egyébként én 2,1es jimmy sportot használok sárban.