Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15890 hozzászólás a témában

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
az irc-én már nekem is feltünt hogy nem pontos a méretezés a 2.0 is egy irc metro:( a continak viszont örülök mert valamiért kedvelem ezt a márkát pedig sokan szidják a contikat de hát izlések és pofonok ugye...

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

köszi 1.5 lessz 2.0-ás van de az nem fér a sárvédö alá. pedig tök kényelmes és csemdes de ezzel ki is merültek a jotulajdonságok.esetleg tudvalaki ajálani egy jó 1.5-ös slicket?minnél könyebb annál jobb.a cél gyors legyek mint a szél:D

1,6os conti sportcontact van, de az tényleg 1,6os! -mert az irc meg ilyenekbõl az 1,5ös az van 1,7 minimum... :)

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
köszi 1.5 lessz 2.0-ás van de az nem fér a sárvédö alá. pedig tök kényelmes és csemdes de ezzel ki is merültek a jotulajdonságok.esetleg tudvalaki ajálani egy jó 1.5-ös slicket?minnél könyebb annál jobb.a cél gyors legyek mint a szél:D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

nna megint kérdezek szerintetek egy dual duty felnin(külsö szélesség kb 30mm) elmenne egy 1.3-as slick gumma vagy tul széles a ráf?legyem inkább 1.5 az kényelmesseb is talán

még ha jó is lenne rá, akkor is ugy állna rajta a gumi, hogy még az egyes belsõt sem tudnád bevarázsolni alá kicsípés nélkül...
1,5 az szimpatikusabb sokkal...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Az 1,5 szerintem jobban állna rajta, ha egyáltalán jó rá, az 1,3 33mm széles.

A sebesség mindent megold.

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
nna megint kérdezek szerintetek egy dual duty felnin(külsö szélesség kb 30mm) elmenne egy 1.3-as slick gumma vagy tul széles a ráf?legyem inkább 1.5 az kényelmesseb is talán

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Akkor elnézte a haverom, az 56 tényleg elfogadható.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.277 hozzászólás

A 46mm széles és 46mm magas a tavaly júniusi gumitesztben volt. A haverom most vett egy 2,25öst és azt mondta 51mm széles szóval az sincs 2,1nél szélesebb, de ez a legtöbb gumigyártóra igaz (kivéve specialized), de fõleg a schwalbére.

a 2,25-ös 56mm, (most mértem meg) ami kb elfogadható......amiket én használtam sváblik azok általában korrektek méretben, egyedül a 2,35-ös king jim nincs annyi mint kéne....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A 46mm széles és 46mm magas a tavaly júniusi gumitesztben volt. A haverom most vett egy 2,25öst és azt mondta 51mm széles szóval az sincs 2,1nél szélesebb, de ez a legtöbb gumigyártóra igaz (kivéve specialized), de fõleg a schwalbére.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Hali,

Akinek van 1.8-as Nobby Nic-je (vagy látott már élõben), az mondja meg nekem, hogy VALÓBAN "csak" 1.8-as, vagy van olyan mint egy 1.9-es általában?

MOst azon gondolkodom, hogy elég e nekem az 1.8-as Nobby, vagy kell e a 2.1-es? EBben nem tudok dönteni. Lightos CC-re kell, de azért tapadjon rendesen kavicsos és homokos talajon is, elég erre az 1.8? Mert ha nagyon virsli az 1.8-as a valóságban, akkor inkább 2.1 kellene...

Nekem van 1.8-as, de azt csak vagy kõmentes terepre, vagy enyhény saras terepre érdemes használni...jó a gördülési ellenállása, viszont gyorsan kopik...egyébként 2.1-es méretet használok...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.277 hozzászólás

A 2,1es olyan széles (46, 46), mint egy 1,9es.

nem kevered a r.ralph-al ? amit én láttam 2,1-es n.nicet az 2,1-esnek is látszott....a 2,25-ös meg kifejezetten ballonos

ettöl független VaNick sztem 2,1-est....

de ha nem nagyon sarazol és kevest mész aszfalton, hátra esetleg érdemes racing ralphot tenni, egyre több bringán /persze fõleg fritzeken/ van gyárilag ez a kombó.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

esetleg tudtok vmi oldalt ajánlani , ahol a gumi méreteket lehet összehasonlítani! elsõsorban a milliméteres adatokra vagyok kiváncsi...

sun ditch witch felnim van. table top ét igen , de a fast trak pro méreteit az istenért sem találom..

55 mm van írva a gumira...:) ez maxxisnál 2.35nek felel meg.
érdekes számozási szabványok....

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A 2,1es olyan széles (46, 46), mint egy 1,9es.

VaNick

VaNick

vendég

• fórumtag
  • 124 hozzászólás
Hali,

Akinek van 1.8-as Nobby Nic-je (vagy látott már élõben), az mondja meg nekem, hogy VALÓBAN "csak" 1.8-as, vagy van olyan mint egy 1.9-es általában?

MOst azon gondolkodom, hogy elég e nekem az 1.8-as Nobby, vagy kell e a 2.1-es? EBben nem tudok dönteni. Lightos CC-re kell, de azért tapadjon rendesen kavicsos és homokos talajon is, elég erre az 1.8? Mert ha nagyon virsli az 1.8-as a valóságban, akkor inkább 2.1 kellene...
VaNick
---------
2003 GT Zaskar Race & Full XT

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.277 hozzászólás

3535 2.2 es fast trak pro ra utaltál?

mivel írta hogy 2,0 így nem vszínû.....de speckónál /többieknél sem/ nem sokat mond a 2,0-t beszorzod 25,4-el. példul a 2,0-ás specko adrenalin pro, kb 2,2-es igazából....

efrat

efrat

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
3535 2.2 es fast trak pro ra utaltál?

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
A fast trak pro 2,0 inch széles, azaz 50,8mm. (bár lehet létezik más méretben is)
A table top meg 57,15mm széles.

efrat

efrat

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
esetleg tudtok vmi oldalt ajánlani , ahol a gumi méreteket lehet összehasonlítani! elsõsorban a milliméteres adatokra vagyok kiváncsi...

sun ditch witch felnim van. table top ét igen , de a fast trak pro méreteit az istenért sem találom..

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
table top az inkább dirt/street gumi szvsz. fast trak pro az már egy fokkal jobb...ha fõleg túrázásra kell, akkor még mindig szvsz conti explorer: olcsó, könnyû, és a tömény, agyagos sár kivételével szinte mindenhova jó....vagy talán még a nobby nic is,(vagy smart sam?), ha több pénzed van..

és sajnos az a helyzet, hogy a legtöbb jó terepgumi aszfalton vagy lassú, vagy rohadtul kopik. a conti ebben az esetben talán szerencsésebb választás, nekem 10 km-t kell tekernem, ha terepre el akarok jutni, eddig 2000 km körülit mentem a contival, ebben benne van jópár hosszabb (50+ km) aszfaltos-murvás túra is és most kellett megcserélnem az elsõt meg a hátsót, hogy egyszerre kopjanak el...tehát olyan 3500-4000 km-t biztos kibír szvsz...

efrat

efrat

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
inkább (terep) túrázásra! kicsit meglepett a kérdés. Nem vagyok profi. a mostani tioga 2.1 idegesített, hogy betonon lassú. nem szeretném , hogy az új gumi is ilyen legyen. De viszont a hasonló v nagyobb ballonoságnak örülnék!