2. a szelepet miért nehéz a gumi felöl nyomni amíg felpumpálod a belsõt annyira, hogy tartson?
3. a presta szelepes belsõ elég hülyén fog állni az autószelepes felnidben

megpróbálnám nem lefarolni:chin: de ezek hány durométeres gumik általában?Tiogát csak terepre, nem érdemes elkenni az aszfalton.
OFFmindkettõt reflexbõl húzom...:icon_smil ON olcsó kategóriába jók a tioga gumik?marathonba láttam 2000ft-ért
OFFmindkettõt reflexbõl húzom...:icon_smil ON olcsó kategóriába jók a tioga gumik?marathonba láttam 2000ft-ért1: akkor kösd át az elsõ féket a jobb fékkarra, ha azt húzod reflexbõl;)
2: akkor miért is blokkol a hátsó kerék és kopik le a minta?:chin:
helo a continental leader-röl kérnék tapasztalatot,véleményt ha lehet:)
lapozz vissza mondjuk 1-ethelo a continental leader-röl kérnék tapasztalatot,véleményt ha lehet:)
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
A sebesség mindent megold.
ha gyorsan meg kell állnom és blokkol a hátsó kerék akkor kopik le róla a minta izomból...
ha gyorsan meg kell állnom és blokkol a hátsó kerék akkor kopik le róla a minta izomból...
hát nagy tapasztalatom nincs vele....ritkán tudom magam megerõszakolni, hogy a szlik gumival menjek...Nagyon jó gumi, ez tényleg slick...
nekem csak annyi bajom van vele, hogy nagyon könnyen össze lehet vele szedni nem is kicsit lyukakat, meg hasított sérüléseket a gumi futófelületén...
nekem van rajta akkora, hogy nem is nagyon merem használni, és nincs tudomásom róla hogy üvegszilánk, vagy valami hasonló tárgy okozta volna...
de lehet kuriózum a dolog...
(nameg kicsit drágább is ugye a lentebb említetteknél.)