Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Indította
Darton
, 2002. január 18. 20:07
Írta 2007. február 12. - 11:19
Hali,
Akinek van 1.8-as Nobby Nic-je (vagy látott már élõben), az mondja meg nekem, hogy VALÓBAN "csak" 1.8-as, vagy van olyan mint egy 1.9-es általában?
MOst azon gondolkodom, hogy elég e nekem az 1.8-as Nobby, vagy kell e a 2.1-es? EBben nem tudok dönteni. Lightos CC-re kell, de azért tapadjon rendesen kavicsos és homokos talajon is, elég erre az 1.8? Mert ha nagyon virsli az 1.8-as a valóságban, akkor inkább 2.1 kellene...
Akinek van 1.8-as Nobby Nic-je (vagy látott már élõben), az mondja meg nekem, hogy VALÓBAN "csak" 1.8-as, vagy van olyan mint egy 1.9-es általában?
MOst azon gondolkodom, hogy elég e nekem az 1.8-as Nobby, vagy kell e a 2.1-es? EBben nem tudok dönteni. Lightos CC-re kell, de azért tapadjon rendesen kavicsos és homokos talajon is, elég erre az 1.8? Mert ha nagyon virsli az 1.8-as a valóságban, akkor inkább 2.1 kellene...
VaNick
---------
2003 GT Zaskar Race & Full XT
---------
2003 GT Zaskar Race & Full XT
Írta 2007. február 11. - 22:43
mivel írta hogy 2,0 így nem vszínû.....de speckónál /többieknél sem/ nem sokat mond a 2,0-t beszorzod 25,4-el. példul a 2,0-ás specko adrenalin pro, kb 2,2-es igazából....3535 2.2 es fast trak pro ra utaltál?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. február 11. - 16:58
Írta 2007. február 11. - 15:57
A fast trak pro 2,0 inch széles, azaz 50,8mm. (bár lehet létezik más méretben is)
A table top meg 57,15mm széles.
A table top meg 57,15mm széles.
Írta 2007. február 11. - 14:47
esetleg tudtok vmi oldalt ajánlani , ahol a gumi méreteket lehet összehasonlítani! elsõsorban a milliméteres adatokra vagyok kiváncsi...
sun ditch witch felnim van. table top ét igen , de a fast trak pro méreteit az istenért sem találom..
sun ditch witch felnim van. table top ét igen , de a fast trak pro méreteit az istenért sem találom..
Írta 2007. február 11. - 14:36
table top az inkább dirt/street gumi szvsz. fast trak pro az már egy fokkal jobb...ha fõleg túrázásra kell, akkor még mindig szvsz conti explorer: olcsó, könnyû, és a tömény, agyagos sár kivételével szinte mindenhova jó....vagy talán még a nobby nic is,(vagy smart sam?), ha több pénzed van..
és sajnos az a helyzet, hogy a legtöbb jó terepgumi aszfalton vagy lassú, vagy rohadtul kopik. a conti ebben az esetben talán szerencsésebb választás, nekem 10 km-t kell tekernem, ha terepre el akarok jutni, eddig 2000 km körülit mentem a contival, ebben benne van jópár hosszabb (50+ km) aszfaltos-murvás túra is és most kellett megcserélnem az elsõt meg a hátsót, hogy egyszerre kopjanak el...tehát olyan 3500-4000 km-t biztos kibír szvsz...
és sajnos az a helyzet, hogy a legtöbb jó terepgumi aszfalton vagy lassú, vagy rohadtul kopik. a conti ebben az esetben talán szerencsésebb választás, nekem 10 km-t kell tekernem, ha terepre el akarok jutni, eddig 2000 km körülit mentem a contival, ebben benne van jópár hosszabb (50+ km) aszfaltos-murvás túra is és most kellett megcserélnem az elsõt meg a hátsót, hogy egyszerre kopjanak el...tehát olyan 3500-4000 km-t biztos kibír szvsz...
Írta 2007. február 11. - 14:20
inkább (terep) túrázásra! kicsit meglepett a kérdés. Nem vagyok profi. a mostani tioga 2.1 idegesített, hogy betonon lassú. nem szeretném , hogy az új gumi is ilyen legyen. De viszont a hasonló v nagyobb ballonoságnak örülnék!
Írta 2007. február 11. - 13:38
Milyen felhasználásra kell? A 2 gumi nagyon különbözõ.
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. február 11. - 12:34
hali!
szakik véleményényét kérném.
kona scrap 2004 es bicóm van. Tioga factory dh 2.1 es gumival. cserére érett. Hasonló v nagyobb ballonosságú, de gyorsabb gumit szeretnék. (sun felnin ditc witch felni) LÉgyszi, ajánljatok vmit.
schwalbe table top, specialized fast trak pro ezek mienek ???
köszi! horak Tibor
szakik véleményényét kérném.
kona scrap 2004 es bicóm van. Tioga factory dh 2.1 es gumival. cserére érett. Hasonló v nagyobb ballonosságú, de gyorsabb gumit szeretnék. (sun felnin ditc witch felni) LÉgyszi, ajánljatok vmit.
schwalbe table top, specialized fast trak pro ezek mienek ???
köszi! horak Tibor
Írta 2007. február 05. - 22:53
aha okés kösz voti de ezt 1200-ért vettem szerintem jó ár mert nem akar kopni még farolásnál sem de viszont piszkosul vékony...rémhörcsög ezek nem idióta kérdések...de ha zavar nem kell válaszolni andrás meg 1-2 ember szivesen segít...ha meg nem titeket fárasztalak a kiváncsiskodó (!) kérdéseimmel akkor zolit szoktam...ezt ne vedd baszogatásnak!!!
Írta 2007. február 05. - 21:36
Írta 2007. február 05. - 21:20
Kemping: Elõfizetsz a Bájkmagra és akkor nem kell minket fárasztanod az idióta kérdéseiddel.
Mióta veszem az újságot (3-4év) azóta volt benne vagy 5 gummateszt, ha nem több (persze itt a nagy lélegzetvételû cikkekre gondolok)
Mióta veszem az újságot (3-4év) azóta volt benne vagy 5 gummateszt, ha nem több (persze itt a nagy lélegzetvételû cikkekre gondolok)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Írta 2007. február 05. - 18:54
valaki me tudná mondani h 350g-os országúti külsõ az jó e?úgyértem hogy súlyban, ennél nehezebb gondolom van nem?mert defektem volt és kiváncsiságból lemértem...jah acélperemes és CST márkájú
köszi pápá
köszi pápá
Írta 2007. február 05. - 18:05
Nem pocsolya volt kis szívem, hanem egy pár évvel ezelõtti, erõsen saras Szilvásvárad maraton. Nem tudom már melyik, mindenesetre napokig esett a rajt elõtt, ha neked beugrik így. A Survival szépen fogta a talajt, azonnal dobálta le magáról a sarat, sokkal jobban mûködött mint a csirke Explorer elõl. Nekem tetszett na
(a Conti Survival 2.3-as sártûrés bizonyítására meg majd idõpontot egyeztetünk, s majd megmutatod, ugyanis nem hiszem (zárójeles megjegyzés - a pocsolyában gázolás NEM sár) )
Írta 2007. február 02. - 01:36
Ja, de versenyre egész jó. Kábé kizárod vele a tüskedefektet. Bár helyfüggõ is - ha Rémhörcsög felém csapatnád, az akácosba, nem hiszem, hogy 3 defekted lett volna 2006-ban. Láttam itt használt szétslime-ozott gumikat, kábé 20 tüske meredezett mindben...
Jaja, volt olyan 2004-ben hogy egy akácos felé vezetett az utam, elöl-hátul zsiruj flyweight belsõkkel, hirtelen úgy éreztem mintha leeresztett volna a gumi... Megáll--> elöl-hátul leengedett kerék tudomásulvétele---> tüskék kiszedése.... 40-nél abbahagytam a számolást:mad: .... Azóta messzirõl elkerülöm az ilyen helyeket...
Amúgy egy montis latex belsõ mien súlyban van? Mert engem is felizgattatok vele, persze én csak versenyre használnám....
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Írta 2007. február 02. - 00:35
nehezebben lukad, viszont jobban ereszti levegõt. tehát nem néha kell bringázás közben pumpálnod, hanem minden héten otthon
Ja, de versenyre egész jó. Kábé kizárod vele a tüskedefektet. Bár helyfüggõ is - ha Rémhörcsög felém csapatnád, az akácosba, nem hiszem, hogy 3 defekted lett volna 2006-ban. Láttam itt használt szétslime-ozott gumikat, kábé 20 tüske meredezett mindben...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. február 02. - 00:21
a 42es puhább mint az 50-es..
ha túl sok pénzed van, vagy versenyzés vcéljából veszed, vedd azt.
de hétköznapibb használatra inkább az 50est.
ha túl sok pénzed van, vagy versenyzés vcéljából veszed, vedd azt.
de hétköznapibb használatra inkább az 50est.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. február 02. - 00:13
Sziasztok!
Szimpatizálok a Maxis Minion DH külsõvel csak éppen azt nem tudom hogy melyik keverék milyen!Tudna vki ebben nekem segíteni?
Van ugyebár a:
42a Super Tacky és a 50a MaxxPro keverék.
Melyik milyen, mire jó?
Elõre is örök hála!
Szimpatizálok a Maxis Minion DH külsõvel csak éppen azt nem tudom hogy melyik keverék milyen!Tudna vki ebben nekem segíteni?
Van ugyebár a:
42a Super Tacky és a 50a MaxxPro keverék.
Melyik milyen, mire jó?
Elõre is örök hála!
Írta 2007. február 01. - 18:35
Hát 8 barnál még nem sikerült felütnöm, de asszem azt már a felni sem bírná
szerk: nem tudom a 0,45-ös mennyi, de ez 49g
szerk: nem tudom a 0,45-ös mennyi, de ez 49g
Írta 2007. február 01. - 18:34
És a felütéses defektet, hogy bírja a latex? Mennyivel könnyebb, mint egy 0,45ös butyl?
A sebesség mindent megold.