Akkor aszfaltra valaki ajánlana valamit minimális földutazással???? Fél órán belül rendelném.
City Contact 1.75. Minimális földutazáshoz tök felesleges Explorer és társaiban gondolkodni...
Akkor aszfaltra valaki ajánlana valamit minimális földutazással???? Fél órán belül rendelném.
Én az XC/AT-t szídtam, és nem hiszem, hogy a tudásommal van a gond. Ha egy gumi száraz terepen mind fel, mind pedig lefelé instabil, akkor az nem jó. Mikor elkezdtem használni, azt hittem, hogy az elõzõ sérülés miatti félelembõl bénázok, de érdekes módon egy gumicsere megváltoztatta a dolgokat.
-Déja vu-m van!
-Mekkora? Megveszem!
Mintha egyszer már írtam volna:
Biker! Ami kicsit is vékonyabb mint a rába steiger gumija, az neked már nem játszik.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Te Szilárd én is túrázgatok , jó esetben nem is keveset mégsincs 2,2-esnél keskenyebb külsõm,,,,szal nyugodtan neki a 2,35-öt....
Te Szilárd én is túrázgatok , jó esetben nem is keveset mégsincs 2,2-esnél keskenyebb külsõm,,,,szal nyugodtan neki a 2,35-öt....tehát túrázgatsz??
akkor felejtsd el a 2,35öt, 2,1, vagy 1,9 lesz a nyerõ...
ha visszaolvasol, akkro sokan dícsérik a conti explorert, bár az aszfalton kopik, de én most egy olyant fogok boltolni...
Vagy csak nem tudtál vele menni. Talán okkal használta nagyon sok XC élversenyzõ. Sokan szidják (Atis is...), de szerintem meg csak tudás kell hozzá. Ami - megjegyzem - nálam biztosan nincs meg.
Szóval hol lehet kapni? Van 1.9 vagy 2.1-es valahol?
2,1-es létezik, hogy épp kapható -e itthon az kérdés......Látom eddig a Nobby Nic mellett szóltok, tényleg jó a súlya is, a mintája sem néz ki rosszul, de:
ebike-on csak 1.8-ast látok... elég az a szélesség (nem keskeny)?
Ezen kivül csak UST-seket látok, ami nekem nem jó, meg 2,235 széles vagy mi, ami szintén nem jól.
Szóval hol lehet kapni? Van 1.9 vagy 2.1-es valahol?
teljesen jó, csak a ralphnak még kisebb a gördülési ellenállása, meg egy hangyatöknyit könnyebb is.....Hátra miért nem jó a nobby nic?