Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Gumitopik
Started by
Darton
, 2002. January 18. 20:07
Posted 2007. January 21. - 14:52

Ignitor----szörnyû betonon, aki ilyet szeretne eszébe se jusson terepen kívül használni, ma eleget szenvedtem vele. Soha többet.
Posted 2007. January 21. - 00:06

2évig használtam weirwolf-ot.(lassan kopott)jó gumi de dh-ra nem jött be nekem. lecseréltem egy Specialized enduro-ra és rájöttem hogy mi az hogy egy gumi tapad.most fél éves. olcsó, könnyû, jól tapad stb. én csak ajánlani tudom. 2.25-ös. ennél nagyobb gumi szvsz csak plusz súly a jánoshegyre. Weirwolf-ot felejtsd el.
Posted 2007. January 20. - 23:51

mondjuk egy maxxis mobsterhez (2.3) képest milyen? nekem most az van elöl, az az összehasonlítási alap
nézem az árlistát tényleg 3500 a velo honlapján
akkor várom a véleményeket h szerintetek endurot vagy weirwolfot vegyek? van itt vkinek enduroja? ha igen mik a tapasztalatok?
nézem az árlistát tényleg 3500 a velo honlapján
akkor várom a véleményeket h szerintetek endurot vagy weirwolfot vegyek? van itt vkinek enduroja? ha igen mik a tapasztalatok?
Posted 2007. January 20. - 18:08

meg a vizes köveket, gyökereket se szereti a weirwolf
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. January 20. - 10:02

A Weirwolf nem szereti a murvát és az egyéb, hasonló lazaságú talajt. Ezen kívül jó. Az Enduro valóban kíváló és olcsó gumi. Ára megtekinthetõ a Velo árlistáján, elérhetõségérõl meg kérdezd thezt, Thommey-t vagy rob-ot.
Posted 2007. January 20. - 00:23

wtb weirwolf 2.3-at érdemes dh-fr-ra használni?
vagy inkább mást ajánlotok 3-4 max 5 rongyért?
http://ebike.hu/term...22-tol-mtb/1548
specialized enduroról jókat olvastam itt és írtátok h kapható 3500körül ez igaz? mert akkor az is szóbajönne..
vagy inkább mást ajánlotok 3-4 max 5 rongyért?
http://ebike.hu/term...22-tol-mtb/1548
specialized enduroról jókat olvastam itt és írtátok h kapható 3500körül ez igaz? mert akkor az is szóbajönne..
Posted 2007. January 12. - 00:30

vagy esetleg ki is lehet akasztani a féket, és akkor lehet, hogy még egyszerübb...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. January 11. - 23:59

hát ha fel van fújva a kerék, akkor nem is csoda, hogy nem megy be...a titok az, hogy mielõtt kiveszed, azellõt le kell engedned egy kicsit belõle, és úgy vissza lehet rakni, majd visszafújni bele a luftot. de pl. defektnél, miután belsõt cseréltél/foltoztál, csak annyi levegõt kell fújni a belsõbe, hogy megtartsa a külsõt, majd úgy berakni, és miután bent van, azután felfújni...tehát sosem a felfújt gumis kereket kell betenni, hanem a laposat, és miután bent van, azután fújni bele...és így bele megy a 2.3-as is talán...
Posted 2007. January 11. - 23:24

http://www.pacificcy...ria/mtb/19.html
én most egy ilyet tervezek beszerezni elõre..
nekem fontos az oldalbütyök..mert lefelé fosós vagyok a kanyarokban..:zawstydzo
a Kona Caldera 17"-omba kicsit nehézkes beraknom a felfújt Tioga Extreme XC(2.1) gumis kerekemet..szal 2.3 nekem tuti felejtõs..
kicsit gyömöszkölni kell a V-fékeim között,hogy átmenjen..
én most egy ilyet tervezek beszerezni elõre..
nekem fontos az oldalbütyök..mert lefelé fosós vagyok a kanyarokban..:zawstydzo
a Kona Caldera 17"-omba kicsit nehézkes beraknom a felfújt Tioga Extreme XC(2.1) gumis kerekemet..szal 2.3 nekem tuti felejtõs..
kicsit gyömöszkölni kell a V-fékeim között,hogy átmenjen..
SOHA TÖBBET magyar országon!
Flickr
Posted 2007. January 11. - 10:00

a merevfarú XC-gépekbe már széles az a 2.3 szvsz.
Használok a Serpensemben Survival 2.3-at és Z-Max 2.35-öt is. Jó is az

Posted 2007. January 11. - 09:14

ez egy jó gumma! nekem bevált sziklás terepen is!
csak kell bele 4 bár.
http://www.pacificcy...ria/mtb/13.html

http://www.pacificcy...ria/mtb/13.html
Posted 2007. January 10. - 21:50

jobbakbahttp://weightweenies...p?type=mtbtyres
eszerint 640-660 gramm között van valahol a súlya...szerintem egy fully maraton gépbe, esetleg egy AM gépbe való. a merevfarú XC-gépekbe már széles az a 2.3 szvsz. mintára ~ugyanaz, mint az explorer.

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Posted 2007. January 10. - 21:31

Posted 2007. January 10. - 21:23

A conti vertical 2,3 protection-re van valakinek súly adata, meg mire való?
A bringabutikban most elég olcsó.
vízes betonra még véletlenül se tévedj vele.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. January 10. - 19:50

http://weightweenies...p?type=mtbtyres
eszerint 640-660 gramm között van valahol a súlya...szerintem egy fully maraton gépbe, esetleg egy AM gépbe való. a merevfarú XC-gépekbe már széles az a 2.3 szvsz. mintára ~ugyanaz, mint az explorer.
Posted 2007. January 10. - 19:48

Ha jól emléxem 680g, lemérettem, még karácsony elõtt szemeztem vele, de hátul nem fér el a nagy gumi (3-4mm mocsokférõhely nem okés...).
Arra való amire használod, én túrázásra gondoltam h. megveszem, ott nem zavar hogy 500g-nál nehezebb. Mérete alapján módjával durvulni is lehet vele, lényegében egy széles Explorer, ugyanaz a mintázat.
Posted 2007. January 10. - 19:40

A sebesség mindent megold.
Posted 2007. January 10. - 19:34

Nekem explorer pro 2.1 van, tavaly ment bele ~2500 km, és ahhoz, hogy terepre érjek meg vissza, 10 km-t kell megtennem aszfalton. meg volt nyáron 90-es aszfalttúra balatonnál, ilyenek...nem mondanám, hogy koptatja az aszfalt, most fogom felcserélem az elsõt és a hátsót, a hátsó mintái kb. 50 %-ra koptak, az elsõ olyan 85-90%, majdnem hibátlan. (amúgy ez az elsõ-hátsó gumicserélgetés az egyenletes elkopásért ez így elfogadott dolog?) jó gumi, csak nem kell vele farolgatni.
wish: nekem a conti sportcontact-ja vált be városba meg aszfaltra montin, van 1.6-ban és 1.3-ban is, és olcsó is. (nekem 1.6 van) városba szerintem mindenképp vékony és sima futófelületû (slick, esetleg semi slick) gumit vegyél...esetleg ha van keret rá, akkor a fényvisszaverõs oldalfal sem árhat.
wish: nekem a conti sportcontact-ja vált be városba meg aszfaltra montin, van 1.6-ban és 1.3-ban is, és olcsó is. (nekem 1.6 van) városba szerintem mindenképp vékony és sima futófelületû (slick, esetleg semi slick) gumit vegyél...esetleg ha van keret rá, akkor a fényvisszaverõs oldalfal sem árhat.
Posted 2007. January 10. - 17:58

Posted 2007. January 10. - 12:44

a miniont mindenki dicseri, nekem is van egy alighasznalt par (ha esetleg...) jo kis gumák.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F