Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
találkozott már valaki az új Ritchey Z-max evolution külsõkkel? Igen jó súlyban van még a comp verzió is.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

megfelelö kicsi csavart nem tudom h lehet e kapni, még ennek járok utána...

Mindenféle elbaszott csavart lehet kapni... Csavarbolt. Asszem a Fabory a legnagyobb, ott minden szemét van. Cím:google.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
én a helyedben az ár és a méret alapján választanék, számomra úgy tûnik, h nagyjából hasonló gumikeveréket használ a Maxxis, Conti és Pana is, szal nincsenek nagy különbségek a tapadásban - ergo a felniméret és az útminõség alapján válaszz vmi szimpatikus méretet (1.5 alatt, felett, körül? ) vagy az ár alapján, ami elérhetõ.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

hi

Valakinek van tapasztalata Maxxis Xenith 1.5-tel? Ilyet v hasonlót keresek montira aszfaltra.

Köszi Balázs

összehasonlítási alapom nincs, mert ez az elsõ kopasz gumi amivel meggyaláztam a montit, de egyelõre teljesen jónak tûnik.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás
hi

Valakinek van tapasztalata Maxxis Xenith 1.5-tel? Ilyet v hasonlót keresek montira aszfaltra.

Köszi Balázs

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
igy gondoltam pontosan én is h a külsö belsejébe betennék szépen egy régi belsöt szétvágva h a müködö belsö ne a csavarok fejével érintkezzen mert akkor nem lenne hosszu az élete...
a másik amin gondolkozok h ha beteszek egy csavart a gumiba akkor nem e fog a gumi picit megszakadni? de remélem nem :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
jó az sima csavaral is, csak egy belsõt bele kell ragasztani belülre, vagy két-három felniszalagot, vagy ilyesmit, hogy ne közvetlen a belsõvel érintkezzen.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

pepe16

pepe16

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
helló
lehet venni direkt gumiba való csavarokat , mással nem éri meg megcsinálni , mert a csavar feje kiszúrja a belsõt
a gumiba való csavar kicsit drágább , de az megteszi a hatását

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
persze ezt tudom. a schwalbe ice spiker be is picit több mint 300 csavar van:)
csavarbehajto meg van havernak, mondta h segitene csak megfelelö kicsi csavart nem tudom h lehet e kapni, még ennek járok utána...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem egyszerû mûvelet, több száz csavar kell.
akkus cavarbehajtó nélkül nem éri meg nekiállni :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
sziasztok
visszaolvastam kicsit de nem láttam h lett volna e már szo szöges gumi házi készitéséröl:) (lehet h volt....)
azt szeretném kérdezni h aki csinált már ilyet az kb mekkora csavart rakot a gumiba és kb mennyit? ja és hogy müködött? lenne régi kopottab 1.95 ös gumim azt gondoltam h megtuningolom aztán jo lesz az majd ha leesett a ho....

üdv

Dr Drake Ramorey

Dr Drake Ramorey

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás
keresek olcso (max 2000Ft/db) kulsoket, elore ill. hatra. nagyreszt aszfalton hasznalom, de gyakran foldutra tevedek. lenyeg hogy ne kopjon hamar. max 1.9-eset szeretnek, de az se baj ha vekonyabb. mit tudnatok ajanlani?

Feltöltött kép

valami ilyesmi mintazatra gondoltam. de sajnos nincs tapasztalatom, hogy melyik gumi milyen kemeny.

pepe16

pepe16

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
én is , csak nekem elõre nem jön be ezért írtam a maxist , h ki kéne próbálnom

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Én a tiógáról beszéltem:D. ha te is akk nem értem:D na mind1

pepe16

pepe16

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
nekem elöl hátul az van , hátul jó nekem , mert elöl a kp-tõl hamar elkopik , de hátul nekem tökéletesen tart . A kp-tõl meg azért kopik , mert eggyik nap elborult az agyam , és talajon nekiálltam pörgetni ( betonon ) és eszi az aszfalt , pedig jól néz ki talajon a kp :-)
van egy maxis high rollerem , lehet , azt feldobom elõre , csak nem szerelõbarát a double track-al , nagyon nehéz szerelni :-S
és nem puha oldalfalu a maxis , és kicsit nehéz is

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Elõre v hátra? Elõre ajánlom de hátra semmiképpen. Ismerõsömnek elõl van és egész jó sõt... Hátra szentem vegyél valami street gumit mert azok nem kopnak annyira és még tapadnak is ( holy roller, Kenda k-rad)

pepe16

pepe16

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
sziasztok
a véleményeteket szeretném kérni a tioga factori dh kölsõrõl , mert megfogott az ára , és állítólag jó is , csak hamar kopik betonon , de nekem dirtre kell , most maxix high rollerem van , csak az nem jön be nekem , és le akarom cserélni
elõre is köszi a véleméényeteket
sziasztok

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Szerintem sincs. a belsõ fixen áll ha fel van fujva. max akk van jelentõsége ha kõkeményen zúzod az 540 et aszfaltonXD de akk se sokat ér:D

regent

regent

vendég

• fórumtag
  • 233 hozzászólás
Hát emberek, most hogy így belegondolok lehet, hogy igazatok van. Merthogy tart az a szelep felfújva mint a parancsolat, anyacsavar nélkül is. Csak eddig az összes belsöömön volt, és azt gondoltam, hogy ha mindegyiken van, és mindegyiken szoros, akkor annak oka kell hogy legyen. Erre most a sváblin meg bugos. :)
Azért megoldottam a problémát, a régi belsööimrööl áttettem a csavarokat, azok paszentosak. Bár mint mondjátok nincs jelentöösége.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Sztem annak az anyának az egyetlen szerepe, hogy könnyebben rá tudd tolni a szelepre a pumpa fejét, ill ne mozduljon el a belsõ + a szelep, mikor még lapos a kerék. Utána a nyomás sokkal-sokkal sziárdabban rögzíti a szelepet úgyis. Szal kuka.

ez pontosan így van.
kerékfújásnál a segítségével nem kell ellentartanod a szelepet.
Én elhagytam sajnos, de tényleg egyedül fújásnál kerül elõ ez a probléma.
(ha úgy gondolod, hogy nem tudsz nélküle élni, akkor szerintem a kedvenc kerékpárboltdobna tudnak adni egyet, egy köszönömért cserébe szvsz.)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda