elég tág határokban mozog, szerintem szükségtelen lecserélned.
esetleg 2.4 ugyanebbõl.
de abba a bringába maradhat a 2.2:)
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
A Fast Fredrõl csak annyit, hogy borzasztóan defekt érzékeny godolom a súly miatt vékony a falvastagság. Egy szezont nyomtunk vele végig /egy haveromnak is ez volt/szinte minden hosszabb túránkon min 1defekt ,a csúcs 120km-en 5defekt kettõnknek! Ezekután lemondtunk errõl a tipusról. Gondold meg nem minden a súly!
A kanyartulajdonságait kimondottan jónak ítélem. Murvás lejtön 50 felett kanyarodva is stabil. Eddig nem volt szituáció, ahol bizonytalannak éreztem.Hogy viselkedik kanyarban(itt fõleg poros,nyálkás aszfaltra gondolok)?
Egészségedre.Cipõt a cipõboltból...mi lenne ha a sarki fûszeres is elkezdene gummát árulni...
Más:
Megtaláltam az ideális edzõgummát: 1.95 slick negatív mintázattal, 2 azaz kettõ kiló a párHolnap felrakom, kíváncsi vagyok mennyire lesz lomha...
meg kb egy aszfaltos blokkoló fékezés, és 4-5 darab ilyen középsõ élen lévõ nyíl alaku mintának annyi.......nekem 2,35-ösöm van én defektet nem kaptam még vele, de annyira azért nem jó....A Fast Fredrõl csak annyit, hogy borzasztóan defekt érzékeny godolom a súly miatt vékony a falvastagság. Egy szezont nyomtunk vele végig /egy haveromnak is ez volt/szinte minden hosszabb túránkon min 1defekt ,a csúcs 120km-en 5defekt kettõnknek! Ezekután lemondtunk errõl a tipusról. Gondold meg nem minden a súly!
Cipõt a cipõboltból...mi lenne ha a sarki fûszeres is elkezdene gummát árulni...ilyet nem érdemes venni se ugye?
namármost 6e Ft-os áron ott van már a Fast Fred is ami csak 350g-ot nyom,igaz kicsit más mintázatú is.Most megéri a duplaannyiba kerülõ külsõt megvenni,vagy akkor jár jobban az ember ha megveszi az olcsóbbat és tesz bele defektvédõ szalagot?Ha már itt tartok mennyit nyom kerekenként kb a szalag plusszba,mert az is plusz súly.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Kb. egy hete használom a Hurricanet. Olyan 250km-t mentem vele aszfalton, murván, könnyü erdei (sár is) talajon. A kopásáról nem tudok semmit mondani egyébként jónak tartom. Esös úton sem kritikus. Nem hiszem, hogy csalódnál benne.
mennyit tudsz elmenni a wcs-sel?
A sebesség mindent megold.
Másrészt jóval (690) nehezebb, mint a Maxxis Overdrive - eddig nálam az a nyerõ, nem szüttyögök többet, jó lesz az. 590 gramm nem annyira horror egy 1.75-ösért.
Z-max - az enyémet felraktam a mérlegre, s kemény 440/444 gramm (elsõ/hátsó) - vicces, mert elvileg a WCS is valami 490-re van csak kiírva, ezek szerint szerecsés szériám van, node ennyire?