Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hülye kérdés, de miért is jó a Kenda? Edzeni meg akármivel lehet, de a helyedben valami ócsó-de-jó gumit választanék. A defektvédõ meg miért természetes?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

AS_Pauly

AS_Pauly

vendég

• fórumtag
  • 110 hozzászólás
Hello!

Ebike-on megsokasodtak az olcsó Kenda gumik!

Érdemes velük foglalkozni, ha a köv. 1,5hónapot azzal akarom tölteni, hogy edzek a hegyen? Nyugis tempóban mászás, meg lejtõzés...mondjuk ez már nem nyugis tempó lenne :)

Term. defektvédõvel együtt tenném fel õket.

THX!

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
jaja ezt elfelejtettem bocsi egyébként jó lenne ha a gyártók végre tartanák magukat az adott mérethez régen volt egy maxxisom ami papiron 2.3 vagy mi volt de a valórág 2.1 szóval igy elég para gummát venni fóleg ha kevés a hely a vázba vagy túl széles a felni

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Másrészt jóval (690) nehezebb, mint a Maxxis Overdrive - eddig nálam az a nyerõ, nem szüttyögök többet, jó lesz az. 590 gramm nem annyira horror egy 1.75-ösért.

Z-max - az enyémet felraktam a mérlegre, s kemény 440/444 gramm (elsõ/hátsó) - vicces, mert elvileg a WCS is valami 490-re van csak kiírva, ezek szerint szerecsés szériám van, node ennyire?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

A Sportcontacttal csak 1 gond van, nincs 1,6" széles (41mm), csak 35mm.

ez continál annyira nem meglepõ
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
A Sportcontacttal csak 1 gond van, nincs 1,6" széles (41mm), csak 35mm.

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
a city contact meg 1.75 2.1 be van én 1.75 tel mentem esös idöben a sport contacthoz képes szerintem sokkal nem nehezebb (de majd megkérdem a havert hátha megmérte) ja és kanyarban végig jól viselkedett fékezésnél sem nyugtalankodik amugy a continak egész sok jó aszfaltos gummája van egész türhetö árakon

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

városba conti sportcontakt esöben is türhetö 1.6 de a citycontact még tutibb sajna suj méret most nem ugrik be bocsi

Sportcontact defektvédõvel: 1,6-os 469 gramm (saját mérés)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
városba conti sportcontakt esöben is türhetö 1.6 de a citycontact még tutibb sajna suj méret most nem ugrik be bocsi

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

A slickes hozzászólásokhoz: Maxxis Xenith ??? sztem egész jó gumma...

Xenithem van, meg is vagyok vele elégedve, bár hátrányai is vannak. Pl vizes macskakövön vicces vele kanyarodni. Másrészt 1.5, s legalább 1.75 kellene, hogy ne rázza szét a vesémet a csodás budapesti út.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
A slickes hozzászólásokhoz: Maxxis Xenith ??? sztem egész jó gumma...

Terepes gumihoz: Sztem próbálj ki Richey vagy Speci gumikat... Richey-bõl az excavader és a z-max is jó (elavadert ne vegyél :) ), specibõl még csak a houffalize-t próbáltam, de ez iszonyat jóóó ;) zmaxnak az a baja h. nehéz /mondjuk nekem a drótos volt/
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
meg pl a svábli nem egy tipusának a drótós verziói szarabb anyagból is vannak.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Az, hogy hajtogathatók.

A sebesség mindent megold.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
a kevlárperemes gumiknál a súly mellet mi még a jó?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

MICHELIN ALL MOUNTAIN mennyire kanyarodik jól, tapasztalatok?

a legszarabb gumi amivel dolgom volt...az egyetlen pozitiv tulajdonsága hogy aránylag kicsi a gördülési ellenállása......kopik minjt a szar, nincs benne anyag /szürke ami nem nehéz/ szarul tapad, esõben sárban abszolut használhatatlan....és a riyka oldalbütykök miatt szasrul is kanyarodik

ha befér a vázba tegyél hátra 2,4-es nobby nic-et, elõre 2,35-ös ignitor, vagy king jim....

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
MICHELIN ALL MOUNTAIN mennyire kanyarodik jól, tapasztalatok?

A sebesség mindent megold.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
köszi, ez nagyon jó hír:)
én a kevlároson gondolkodtam, városban nem árt a reflex csír;), de ezek után meg is veszem

sajtosp

sajtosp

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás

u.i.: én egy maxxis overdrive-on gondolkodom még arról esetleg vki?

Én a drótost használom belõle (710g), és vizes úton is jó. Teljesen elégedett vagyok vele, és eddig csak egy 60-as szög szúrta át. Két helyen. Bár nem egy slick, de legközelebb is ezt fogom venni.

Döngölt úton pedig egyenesen imádom.

Sp

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

A SCH-Hurricane nehéz, ráadásul nagyon oldalbütykös. Ezzel necces meredek szögben aszfalton kanyarodni - bár ismétlem, a fõ elrettentõ adat az a 770 gramm.

560gr a súlya de az oldalbütykösség az igaz.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Kicsit gáz, hogy erre nem gondolnak - ha már slick és könyû, akkor az mind 1.3, maximum 1.5 - nem a magyar utakra lettek optimalizálva. :(