Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15857 replies to this topic

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
a maxxis gumikon kívül más gumin is feltüntetik hogy hány durométeres?aszfaltra meg sárba kéne valami jó kemény anyagból való!esetleg katalógusba benne van?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

akkor a sárga csíkos dy-no mite! az nem nagy szám mi?

nekem olyan van.. betonon szürnyûbbnél is szörnyûbb terepen nem rossz de még1szer nem veszek ilyet. maratonra jó lesz .
most egy félterep conti country ride van,ami ediig nagyon bevált. földúton nagyon elemében van, kis sarat is elvisel , betonon meg a kis futófelület miatt alacsony a gördülési ellenállása. jövõ hétvégen kipróbálom hegyen is. (kanyarodására kiváncsi leszek)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
akkor a sárga csíkos dy-no mite! az nem nagy szám mi?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
azok az átlag modellek.
az ST-n (SuperTacky) és újabban az olcsósított (60a) modelleken nincs sárga csík.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
amin nincs az elvileg a super tapadós.. tán 42a a durométer...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
a maxxis külsõknél milyen megkülönböztetést jelent a sárga csík az oldalán?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
resolution? talán.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Specialized Adrenaline 2.0-ás, elég ballonos. Nekem nagyon bejött poros, köves terepen. Bár most már azt hiszem valami más néven forgalmazzák.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

ki volt már beszélve, hogy köves talajra XC-re, maratonra milyen gumi a legkedveltebb?
mert akkor visszakeresek

valami jó ballonos.....nálam hátul racing ralph elõl nobby nic a nyerõ ha száraz az idõ...2,25-ös méretben,.-..../persze nam vagyok cc race face. szal maratonra/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
ki volt már beszélve, hogy köves talajra XC-re, maratonra milyen gumi a legkedveltebb?
mert akkor visszakeresek

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

Ha jól emlékszem a gyári oldal fordítva javasolja :)

Ez igy van, sot meg a forgasiranyt is forditva ajanljak mint ahogy erdemes hasznalni.
Lehet hogy tudnak valamit amit en nem, de nekem igy volt tokeletes :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
:D

értem,akkor marad ez,hátul már eléggé kopik,azért kérdeztem..

háát azért az ust sem fenékik tejfel,haver deemax-2,8 misi gumikkal nem keveset sziv vele,állandóan defekt,lehetetlen erdõben kézzel,vagy azzal a mûanyag cuccal felküzdeni...

ok akkor marad a speci

sajna a szomszéd eldobdta a gumikészletet(hot s,két mobster,mofo,jobbik space)persze sunyiban a közös udvarról amig nem voltunk itthon...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

left

left

vendég

• fórumtag
  • 170 posts

2.2 C24 elõl, 2.2 C16 hátul és bárhol mehetsz vele :)

Ha jól emlékszem a gyári oldal fordítva javasolja :)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Attol hogy ust -s, meg nem kotelezo belso nelkul hasznalni.
2.2 C24 elol, 2.2 C16 hatul es barhol mehetsz vele :)

A 2.1 -es cc Michelin kulsoket is nagyon imadtam. Egyszeruen ha gumi akkor michelin, mindegy hogy bringa, motor, auto vagy koton ;) :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
A belsõs Michelin sem rossz.;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
és fûzzön hozzá kereket is?:D
Nekem UST-s schwalbi van fent az ugrálósbringán, hát mire felimádkoztam belsõstül...:)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ne legyen ust?

Egyszer probalnal ki egy Michelin -t ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Speci Enduro?:)
elég tág határokban mozog, szerintem szükségtelen lecserélned.
esetleg 2.4 ugyanebbõl.
de abba a bringába maradhat a 2.2:)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
kéne nekem egy pár uj gumma

most spaeci enduro van fent 2,2 de mivel váltottam bringát,kéne valami lejtõzõsebb,de azért könnyû külsõ
elõre asszem 18cm mellé felesleges a 2ply hátul meg most épp vastag belsõ van

tippek?
ja és ne legyen aranyárban és ne ust

t-unit

t-unit

vendég

• fórumtag
  • 76 posts

A Fast Fredrõl csak annyit, hogy borzasztóan defekt érzékeny godolom a súly miatt vékony a falvastagság. Egy szezont nyomtunk vele végig /egy haveromnak is ez volt/szinte minden hosszabb túránkon min 1defekt ,a csúcs 120km-en 5defekt kettõnknek! Ezekután lemondtunk errõl a tipusról. Gondold meg nem minden a súly!

Igen,közbe olvastam én is h iszonyúan ki lett könnyítve a gyors Fred,pont a defektvédelem,szal azt nem érdemes megvenni városi használatra.Marad a hurrican,ez a legjobb választás talán erre a célra.Már csak azt nem tom megéri-e a defektvédõsbe fektetni,mert árba 2x annyi,de sztem marad a sport változat max a DH belsõ is védeni fog valamit.