Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

az igaz, nekem fekete volt szürke középsõ csíkkal (ha jól emlékszem akkor sima drótos). Az a széria, amit nagyon akcióztak, azért is vettem belõle anno egy párat. :)

Igen, az a lágyabbak közé tartozott...
közben én is megnéztem hogy elírtam, nem volt kék szélû, hanem a közepe volt színes, mint neked szürke, vagy sárga...
a tiszta fekete volt a legtartósabb belõle.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
az igaz, nekem fekete volt szürke középsõ csíkkal (ha jól emlékszem akkor sima drótos). Az a széria, amit nagyon akcióztak, azért is vettem belõle anno egy párat. :)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

aszfalton párszáz km és kezd felejtõssé válni...
volt 1 pár, jó kis gumi volt, jól kapaszkodott, lefele sem volt rossz, de iszonyatosan gyorsan kopott.

Nem mindegy melyiket használtad...
Kb 4 féle minimum volt belõle, mert nekem annyi féle biztosan megfordult a kezeim közt...
(kevláros fekete ; nem kevláros fekete ; nem k fekete lágyabb ; nem k kék szélû)
én a kék szélût, és a "keményebb" feketét használtam, valamint egyik munkatársam is a feketét, és õ aszfalton járt vele munkába egész nyáron, plusz hétvégi laza tekerések, bõven bírta a nyarat... (otthon bolt között volt neki 8km aszfalt + 110kg a srác, és persze volt azért olyan nap hogy autóval jött nem kell mondani ezeket...)
Szóval igazi mindenes gumis, én tudom ajánlani, a saját tapasztalataim alapján!

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
aha értem. hát valahogy én is ezt gondoltam. ugyhogy felejtös is lesz mivel ahhoz hogy kiérjek erdöbe addig 10 km választ el.. oda vissza20 és akkor hamar megenné az ut...

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
aszfalton párszáz km és kezd felejtõssé válni...
volt 1 pár, jó kis gumi volt, jól kapaszkodott, lefele sem volt rossz, de iszonyatosan gyorsan kopott.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
conti twister-t ismeri vki közelebbröl? :) kevláros elég könnyü de középen tul kicsinek tünnek képröl a bütykök. hogy birja? aszfalt hamar megeszi?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Azok a mintakódok.

A sebesség mindent megold.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
annyira nem vagyok grammfejû, jónekem a drótos is...és ezek a kódszámnak tûnõ számok(v-82, v-97 ilyesmik)ezek nem számítanak?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
www.rubena.co.hu úgy 4-5e között vannak a kevlárosak, a simát nem tudom.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
és hol találok ilyet mert ebike-on nem láttam...:S de olyan 3 papír körül vannak nem?valamelyik bikkmakkba benne volt talán a hárpia a shoping guidében

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Sárban a larsen sem jó, mert összeszedi a sarat, amelyik gumi jó sárban az nagyon gyorsan kopik aszfalton. A sárgumikat onnan ismered fel, hogy ritka, magas bütykei vannak. Amit én ajánlanék az a rubena charybdis vagy harpie, ezek viszonylag jók aszfalton és sárban is.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

Van Kenda slickem, akkor az lesz feláldozva. Tényleg puhábbra kell fújni a gumit, ha görgõzök ?

sztem pont jó keményre kell fújni, legalábbis mintha ilyenre emlékeznék a Tacx használatijából (este megnézem). Én jó keményre fújtam, aztán a szorítócsavarral állítottam be a görgõn, hogy eléggé nekifeszüljön a guminak (ne forogjon el nagyobb terhelésnél sem), de ne is legyen túlságosan nekiszorítva.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás

Nem igazán.

és a larsen mimo az már jobb lenne?aszfalton mennyire kopik?vagy a larsen tt?melyik lenne jobb?az a pár szár fornit differencia az nem számít mert ennyiért boltban ugysem kapok...:)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Van Kenda slickem, akkor az lesz feláldozva. Tényleg puhábbra kell fújni a gumit, ha görgõzök ?

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
görgöhöz slic gumma kell a kopot régit nem ajánlanám mert nagyon ráz,zajos és ha jól tudom tönkre vágja a görgödet is én inkább vennék egy olcso sliket pl irc,continental igaz ezeken is van minimal vízelvezetö mintázat de nekem eddig beváltak

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nem igazán.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás

Aszfalra meg sárba egy kéne, vagy külön-külön a két területre?
Elõbbi nincs, utóbbi van.

inkább sárba nem akarok slick gumival nyomulni:D a blekdzsekk az jó arra a területre?sár+durva füldút

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Görgõhöz speciális külsõ kell, vagy használhatom valamelyik kopottabb régebbit ?
Elõre is kösz.

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás

azok az átlag modellek.
az ST-n (SuperTacky) és újabban az olcsósított (60a) modelleken nincs sárga csík.

Nekem hátul 50a-s 2,35" Minion DHR van és nincs rajta csik, de az elsö mobsteren sincs ami mondjuk super tacky.

High Roller semi slickel találkozott már valaki? elég furinak tünik, de városi bünözésre használhatonak látszik és annyira nem is nehéz...

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

a maxxis gumikon kívül más gumin is feltüntetik hogy hány durométeres?aszfaltra meg sárba kéne valami jó kemény anyagból való!esetleg katalógusba benne van?

Aszfalra meg sárba egy kéne, vagy külön-külön a két területre?
Elõbbi nincs, utóbbi van.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.