Akkor már csak a gumi lehet gyártási hibás.
Oda vissza kellene vinni ahol vetted, hogy régóta kínlódsz vele de mivel a felni magában jól fut, már csak a gumival lehet a baj.
Vidd el nekik, hogy tegyék fel ha tudják, vagy adjanak helyette olyant ami használható, ha már ott vetted és olyant kaptál amit a boltosok se tudnak (esetleg) feltenni.
Más ötlet nincs és szerintem ez lesz a járható.
Vagy felteszik, vagy vissza adják a pénzt esetleg kicserélik. Aztán ők majd vissza küldik a nagykernek és onnan meg megy a gyártóhoz és mindenki kártalanítva lesz, gondolom ez az útja.
Na ilyen nincs.
Visszavittem a gumikat, az első kereket néztük, nem ment a helyére a gumi. Ráadásul másik felnin se volt jó, egyértelmű, hogy csere.
Hátsót már otthon próbáltam, Schwalbe Easy Fit cuccal kentem körbe a gumit, felfújtam 5 barra, simán a helyére a pattant a külső. Beszerelve azonban legalább fél cm kilengése volt, ez is csere.
Visszavittem a boltba, kaptam vadi újat, ugyanazt a Schwalbe Black Jack 2.25-öset.
Itthon felszereltem, síkosítóval körbekentem, az elsőt felfújtam 5 barra, egyből helyén volt, majd visszaengedtem 2.5 barra, tökéletesen a helyén.
Hátsót is körbekentem, de csak 2.5 barra fújtam, egyből a helyén volt.
Beszereltem mindkét kereket a bicajba és itt a szívás!
Az első keréken lévő is kileng, éppen elmegy, de a hátsó külső ahogy eddig, kb. fél centis kilengésekkel mozog.
Mi a csoda lehet itt? 4-ből 4 gumi hibás? Vagy a felnivel, aggyal van gond? Azok is újak, centrírozva a kerekek.
Vagy a bicaj rossz? Ha igen, hol, melyik része?