Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Nem találom sehol... :S
De haver azt mondja h durván neki a 3.0-ás 1500gr körül van... :D

pl

http://www.gazzatires.com/g.html
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

honlapon próbáltad már ? /annyira sokat nem szoktak hazudni, meg ebben a méretben az 30-40 gramm már kb nem oszt nem szoroz/

Nem találom sehol... :S
De haver azt mondja h durván neki a 3.0-ás 1500gr körül van... :D

semate

semate

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
sziasztok!

tudnátok segiten ebben?:
hallotam erröl a stan notubes féle ,,tejröl" ,ezt lehet belsöbe is tölteni?
azonbelül milyen anyagú belsövel kompatibilis?
és mennyi ideig jó(mármint mennyi ideig lötyög el egy belsöben)?
lehet ilyet itthon kapni ,vagy van valami hasonlóan jó itthon?

elöre is köszi
üdv máté

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

Szerintem baja nem lesz tõle, csak naponta kell majd fújni, nálam a 2,25-2,3as gumiban napi 0,2-0,3 bar-t ereszt.

használtam már 90 grammos sváblit
általában a 130 grammos svábli, illetve mostanában geax ot ez is 130 g körül van,,,asszem 2,4-re méretezettem soha nem volt, mindig ilyen max 2,1-2,25-ig ajánlottakkat használok....

Kösz!
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Vki megtudná mondani h mennyi a súlya a 2.6-os Gazzalodinak? Köszi

honlapon próbáltad már ? /annyira sokat nem szoktak hazudni, meg ebben a méretben az 30-40 gramm már kb nem oszt nem szoroz/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Vki megtudná mondani h mennyi a súlya a 2.6-os Gazzalodinak? Köszi

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Michelin Aircomp Latex elmegy 2,4-es külsõben, vagy az már sok neki?
Akik könnyû, ballonos gumikkal tekernek, azok milyen belsõt használnak?

használtam már 90 grammos sváblit
általában a 130 grammos svábli, illetve mostanában geax ot ez is 130 g körül van,,,asszem 2,4-re méretezettem soha nem volt, mindig ilyen max 2,1-2,25-ig ajánlottakkat használok....

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Szerintem baja nem lesz tõle, csak naponta kell majd fújni, nálam a 2,25-2,3as gumiban napi 0,2-0,3 bar-t ereszt.

A sebesség mindent megold.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Michelin Aircomp Latex elmegy 2,4-es külsõben, vagy az már sok neki?
Akik könnyû, ballonos gumikkal tekernek, azok milyen belsõt használnak?
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
most tervezek elõre gumit venni (hátra meg menne az egyik régi)
mit ajánlotok dh-fr használatra?
fontos h lehetõleg ne leygen több 8-900 grammnál és árban is olyan 3-4 max 5 e legyen.

ilyne súlyban akkor felütésvédelem nélküli lenne, mert olcsóbb és könnyebb is.. vagy fontos a felütéses defekt elleni védelem? itt a jani hegyen ritkán kapok defektet, szal sztem el lennék nélküle is, ezzel pénzt és súlyt spórolva.
az alacsony légnyomást meg amúgy se szeretném, mivel viszonylag sokat kell tekernem ahhoz h tudjak dh-zni vagy ugrálni. bár meggyõzhettek az ellenkezõjérõl ha rosszul gondolom.

és a belsõ miatt kb 2.35 körüli lenne jó, de azért nem ártana egy kis tapadás sem. kopás állóság nem számít annyira, elöl lenne a gumi, szal inkább viszonylag lágy legyen.
fõ kiszemeltem
http://ebike.hu/term...22-tol-mtb/2179
http://ebike.hu/term...22-tol-mtb/2203
viszonylag súlyba is jó, meg a maxxis-okról általában jókat hallottam ill. olvastam. ezek közül inkább highroller v minion?
esetleg ez?
http://ebike.hu/term...22-tol-mtb/1731
más típus is szóba jöhet amúgy

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
jah, és a dinomájtnak a drótpereme nálam kiszakadt nem egy helyen, meg roohatt nehéz levenni, feltenni!

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
FAST TRACK: 745g
HOUFFALIZE: 625g
NOBBY NIC: 710g
SMART SAM: 730g

A sebesség mindent megold.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
UST verzio lesz, szal defekt kilove, aszfalton masik bringaval jarok, erzem en, hogy jo lesz ez nekem... ;)

persze mondhattok mas 700g alatti belso nelkuli jo mintaju gumit, hajlando vagyok elfogadni masok tanacsat :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
nekem volt. 1.95 meretben es betonon tenyleg kopott, de erdei talajon jo volt, sarra meg nem emlekszem.
nem tudom, de szerintem is nagyon hasonlit a mintaja a conti explorerre (az is volt), mindkettovel volt parszor defektem ;)
egyebkent meg, akkor mit veszithetsz :)
Sei, soku Si.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
tobbnyire erdei laza talajon hasznalom, keves szikla, keves aszfalt, neha sar. de nem az a ragados sar, ez inkabb csak folyik. szal az explorerrel is tok jol elvoltam.

Szerintem adok nekik egy lehetoseget, aztan meglatjuk.

termeszetesen szponroracios, igy sokat nem vesztek rajta :matrix: :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

Maxxis Ignitorrol tud valaki valami negativot mondani? 2.1-est neztem UST verzioban.
mintara eleg hasonlo az explorerhez, szoval sejtesem szerint sz.r nem lehet

Az explorer az sz.r, szoval a következtetés rossz alapokról indul. Továbbá a Maxxis márkájú párjával az a különbség, hogy az még sz.rabb.
(Az 1.8-as Specim jobban tart kanyarban mint mindkettõ, 400 gramm mellett, az elsõben már 5000 km-el)
RR-hez köze nincs, bár én azt sem szeretem nagyon, de azért az mégiscsak más kategória.

Ha edzeni veszed és olcsón jutsz hozzá, akkor vegyél, de ne várj tõle sokat, vizesen csuszik, sárban tömõdik, kavicson csuszik mint állat, egyedül erdei talajon használható valamennyire.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
nálam elöl Ignitor, hátul DNM van és ismétlem önmagam de mostanában nem lesz.. Igaz a DNM tényleg kopik hátul és azóta sokat javult a gördülésije,, az ignitor meg tart... más elõny e nincs nagyon( nehéz, nagy ge., ) viszont defektet nem kaptam velük...

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
az ignitornak a párja, az a dynomite vagy mi a fene, az iszonyatmódkopik aszfalton, de a salakba megfogott kanyarba mindig, nagyon jól tapad.gördülési ellenállása kb akkor amint a swampthingnek, meg a hangja is,ha má végsebesség felé közelítettem a dynomite-al, akkor nagyon keveset lehetett mozdítani a kormányon:D vigyázni kellett vele.én nem vennék egyiketse.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
tõlem lehet gyémántminta ide vagy oda én mostanában még1szer nem veszek Ignitort---

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

az explorer meg az ignitor mintája közel ugyanaz a "gyémántminta", mit a racing ralphnak. ignitor nem rossz, egyik kedve ismerõsömnek az van, õ már a 3. szettet koptatja, szereti. saját bevallása (és tapasztalata:() szerint vizes aszfalton piszkosul csúszik.

nem azért de a racing ralph mégcsak nem is hasonlít...

állítólag a conti jobb ugyanabban a mintában mint az ignitor de mivél én zsigerbõl utálom a contit igy ilyet nem mondok :)