Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

pett1

pett1

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
ezek szerint 24-622ig barmilyen kulso felmegy erre a felnire? Continental Sport Contact-ra gondoltam, aztan ha sokat esek vele, valtok valami jobban tapado kopenyre...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
és akkor most jön az a kérdésem, hogy a felninél keskenyebb gumi meg-e marad a felnin? tehát mondjuk az 1.3as conti sportcontact keskeny lenne-e, esetleg le akarna-e esni az xc717rõl?

(most, hogy az 1.6os sportconttact rákerült a városira, kéne még egy pár belõle, hogy legyen mivel nyomni a Balatonnál...aztán gondoltam akkor lehetne ez a második pár egy 1.3as, ha..)

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás

sziasztok

keresgeltem a neten a Kelly's Double Combat felni specifikacioit, de nem talaltam rola semmit. igazabol az erdekelne, hogy milyen kulsoket lehet ratenni. jelenleg a gyari 28"-os Rubena Flipper van rajta, de azok allapota mar eleg siralmas. meretuk 37-622 ( 700-35C ). ha mar itt tartunk, ha tudtok jo tippeket adni, hogy milyen gumit erdemes venni ra, azokat is szivesen fogadom. jo lenne keskenyebb kulsoket feltenni, ha lehet, felnit egyelore nem akarok cserelni, meg ha nagyon szarok is a mostaniak. segitsegeteket elore is koszonom.

nincs azoknak a felniknek baja, azon kívül hogy nem egy versenysúly.. lefele szerintem a felni szélességénél (uszkve 24 mm) keskenyebbet nemigen, felfele mehet ami a vázba befér.
a gumi típusa meg attól függ, mire kell. Kelly's-en, Continentalon kívül másom még nem volt rajt.. ezekkel kb. elégedett is vagyok.

pett1

pett1

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
sziasztok

keresgeltem a neten a Kelly's Double Combat felni specifikacioit, de nem talaltam rola semmit. igazabol az erdekelne, hogy milyen kulsoket lehet ratenni. jelenleg a gyari 28"-os Rubena Flipper van rajta, de azok allapota mar eleg siralmas. meretuk 37-622 ( 700-35C ). ha mar itt tartunk, ha tudtok jo tippeket adni, hogy milyen gumit erdemes venni ra, azokat is szivesen fogadom. jo lenne keskenyebb kulsoket feltenni, ha lehet, felnit egyelore nem akarok cserelni, meg ha nagyon szarok is a mostaniak. segitsegeteket elore is koszonom.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Én is így vagyok..::)
elõl Svábli Smart Sam hátul Conti Leader, eleje tapad mint a desznyó a kabnyarban, a hátulja meg vicceskedik :) voszont a leader nagyon jól mászik, és jól lehet fékezni, de mondjuk a conti nagyon gyorsan kopik, sztem hátra is smart sam megyen majd

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Visszatérek a topic címéhez egy kis mesével, tapasztalattal. A merevgépemen elõl spec. adrenalint (kb. 60%os, a másik bringán volt hátul), hátul 2,1es z-max-ot (új volt amikor felraktam) használok, kanyarban a bringa hátulja nagyon könnyen megcsúszik az elejéhez képest (közben nem fékezek), sokszor élvezem, mert könnyebben befordulok, néha kicsit vicces, de a homokos, sóderes keskeny kicsit kifele dõlõ kanyarban nagy sebességnél már egyáltalán nem élvezem (néha csak mm-eken múlik, hogy ne zuhanjon le a hátulja egy mély vízmosásba. A lényeg, a z-max közepes, gyenge kanyarban, jól gurul, jól mászik, jól fékezhetõ.

A sebesség mindent megold.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Rémhöri pédájára visszatérve, Mavic-al én is voltam hasonló szituba, egy kisboltos eladó aszongya hoz nekem Bikepositive-ot olcsóbban, és sokkal jobb mint a mavic, ne vegyek olyat mert az nem jó és hogy horpad meg nehéz....
mondon köszihello

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

olyanokat halottam hogy az gyenge.könnyen csavarodik...ebbõl mi igaz ?
85 kg vagyok és...idióta álllat...nme sajnálom szegényt.:)

Akkor vegyél MTX-et vagy Double Trakit! :D

323K13L

323K13L

vendég

• fórumtag
  • 174 hozzászólás
olyanokat halottam hogy az gyenge.könnyen csavarodik...ebbõl mi igaz ?
85 kg vagyok és...idióta álllat...nme sajnálom szegényt.:)

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Mindenképpen vegyél egy Single Track-et hátra is, ezt meg add el! És máskor ha meg bemész egy boltba és lebeszélnek vmirõl ne foglalkozz vele, a te vásárlásod nem az övéké! Mondjuk meg ha bemész egy bringaboltba és akarsz venni pl. egy BB5-öt vagy egy Saint hidrás féket, és ha lebeszélne a Saint-rõl mert drága akkor erre no Comment lenne... :D :D

323K13L

323K13L

vendég

• fórumtag
  • 174 hozzászólás
de ott volt mind a kettõ a boltban...kezemmel fogtam...nem hiszem el hogy 5500öt kib@ßtam az ablakon....mekkora szívás..
ilyen fostaliga felnit...ááá idióta franciák.. :D

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Ilyen nekem is volt. Mondom: - Szeretnék mavic felnit rendelni, mert ahogy látom itt a boltban nincs. Erre az eladó: -Dehát a Mavic felni drága. Mondom -És:? Nem rendelte meg, többet nem mentem oda...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

323K13L

323K13L

vendég

• fórumtag
  • 174 hozzászólás
lebeszélt a szervízes....én is sinlge tracket szerettem vona újítani,venni, még drágább is volt..

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Hát nem nagyon, azt fogják mondani hogy gyárilag ilyen, szûkebb gumit tegyél rá...
Szerintem ha már az ember cserél valamit a bringáján, akkor az normális legyen.. a Singletrackkal sokkal jobban jártál volna...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

323K13L

323K13L

vendég

• fórumtag
  • 174 hozzászólás
nos..kicseréltem...hosszas szenvedés után...elöl egy tabe top van.
vért izzadok mire a single trackre elöl felrakom vagy leszedem a gumit....nahmost erre a mach1 felnire...felcsusszant....
szerintetek reklamálhatok a bicóboltban? mekkora sikerrel járhatok ? :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nem valami széles akkor az a felni, lehet nagy neki a gumi...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
itt van az utca végén egy shell kút, mindig ott szoktam keményebbre fújni-nyomást beállítani, ezt már megszokták. de amikor a minap elindultam csontszáraz lánccal, és nem volt kedvem visszafordulni csak az olajért, inkább túrtam a kuka tetejérõl egy kidobott motorolajos flakont és abból az alján lévõ maradékot rácsöpögtettem a láncra, na akkor nagyot néztek :D

323K13L

323K13L

vendég

• fórumtag
  • 174 hozzászólás
hali csuporka

ezen az oldaon megláthatod products és vtt vagy mi.. :)
http://mach1.fr/uk_c...ants/index.html
29 külsö, 21 belõ szélesség..

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Milyen széles ez a mach 1 freeride felni? rákerestem neten, és kb semmit nem találtam rola...mert lehet hogy egyszerüen tul széles a gumi, és nem lehet értelmesen feltenni...bár ki tudja

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Akkor elmész egy Shell kútra vagy Mol és ott van sztem elég jó pumpa! És neki állsz ott szerelni... ;)