Vidéken jellemzõ ez a hozzáállás.... majd jóóhogynem az 1 pár xaros gumimért fog nem tudom hova elmenni... ui a többi 'extra' alkatrésszel...
OFFantás:
nálunk van ilyen is-olyan is... kérdeztem nyeregcsövet, 28,6-os, elvileg elég gyakori... azt mondták 2-3 hét (!!!!).
a másik boltban azonnal felajánlották, hogy jövõ héten mennek áruért, igaz, itt meg annyiért kapom meg, mint amennyi ebike-ról szállítással együtt (egy kb 2500 ft-os tétel...)
jó, ebben nincs is semmi furcsa, abbafejezem az offantást.
ON:
a Rubena külsõk alapvetõ megítélése milyen? olyanok véleményét kérdezem, akik használtak már valóban jó külsõket is, és össze tudják hasonlítani.
tegnap felraktam a (majdnemkész) tandemre két régi
Rubena Uni gummát, és rá kellett jönnöm, hogy nem véletlen szedtem le annó õket a szimpla bike-ról..
egyenesen lehet velük menni aszfalton, mert kicsi a gördülési ellenállásuk, de dönteni, meg enyhe terepen már halál. és a keverék sem lehet valami über, sikerült az elsõ kereket megcsúsztatnom aszfalton úgy, hogy egyedül ültem fent, egyenesben.
más Rubena külsõtõl se várjak sokat, vag hogy van ez?
a Cobrával még szemezgettem, meg úgy nézem, a terepgumijaik között is van elég sok, ami koppintásnak tûnik nagy gyártókról, de a leírás szerint a gumikeverék (majdnem minden esetben) ugyanaz.