az a vilagoskek schwalbe az pl kituno
Köszi, akkor Schwalbe Marathon plus + Schwalbe AV17 + Scwalbe felniszalag lesz a gyõztes trió. :beer:
az a vilagoskek schwalbe az pl kituno
Felniszalagnak meg jó ha 2X áttekered szigetelõszalaggal. Nekem 1 évig volt, probléma nélkül. Ráadásul könnyû is
Ha meg veszel, akkor schwalbe, azzal még nem volt gond.
Ez így van.de ettol az UST-s gondolatom meg helytallo, hisz ha belsovel mesz 2bar-on, attol meg nem akarnal 1.5-on menni belso nelkul ugye?
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960No ezaz, hogy milyet kérjek? Párszáz forint nem oszt, nem szoroz, de van Michelin, Schwalbe, Maxxis, B+ (na ilyen van most, kék, valami álnéven, de eléggé nemjó).
RAUH-Welt
B E G R I F F
bemesz a legkozelebbi bringaboltba, es kersz.
Én cc-n az 1.8 as gumiban elöl 2 bart használtam, hátul az 1.9-esben 2.5-öt.
És elõny. lefelé jobban tapad, felfelé pedig sokkal jobban kapaszkodik. Gördülési ellenállás azért alacsonyabb terepen, mert nem akad fel mindenhol. Ez olyan mint egy összteós-fullmerev összehasonlítás.
RAUH-Welt
B E G R I F F
OK, köszi a kiigazítást. AV17-es lesz, autószelep kényelmesebb nekem. Elmegyek a kútra, és nyomogatom a gombot.
Már csak felniszalagra kérek tanácsot, és hogy hol vegyem meg õket. A köpenyt ebikeon tervezem (5100.-), tömlõ itt nincs, ezért kavarodtam meg a méretet illetõen, pedig már megnéztem a Schwable honlapján.
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
Maraton plus. Azt egyszer kell megvenned. De tényleg. Olyan 10-20 ezer biztos van az élettartama, mert csapattársnak 2000 km után még semi kopás nincs hátul. Elöl meg pláne... Defektvédelemben is király. Hátránya az ára és a súly, dehát Téged ez nem zavar
Arra lennék még kíváncsi hogy ebbe Schwalbe AV17-es kell? Mert olyat nem látok ebiken. Vagy mivel tudom még megetetni?
RAUH-Welt
B E G R I F F
conti sport contact 26' vélemények tapasztalatok?és ez asszem 1,9es.
conti sport contact 26' vélemények tapasztalatok?és ez asszem 1,9es.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960