Amúgy hogyhogy max 1,9 maratonra?
Szeretne haladni...
Amúgy hogyhogy max 1,9 maratonra?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Ignitor ?
![]()
érdeklõdöm, mivel valamikor kellene egy pár jó kis gumma max. 1.9-es méretig maraton felhasználásra... Alapból Continental Country Ride van 1,7-esben ez egész jónak bizonyul nálam...( no defekt, jó ge., földutakon, kis sárban egész szépen elboldogul---persze nem emelkedõkön mert ott nagyon elpörög)
Szal nem tudom, hogy pontosan mit is szeretnék mert a Nobby Nic-et drágállom... Csak maraton , túrázásra használnám , viszont szeretném ha nem lenne óriási gördülésije betonon sem, persze lehet, hogy NN lesz de várok más alternatívákat is. ( defektet utálok javítani:) )
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Ignitor ?érdeklõdöm, mivel valamikor kellene egy pár jó kis gumma max. 1.9-es méretig maraton felhasználásra... Alapból Continental Country Ride van 1,7-esben ez egész jónak bizonyul nálam...( no defekt, jó ge., földutakon, kis sárban egész szépen elboldogul---persze nem emelkedõkön mert ott nagyon elpörög)
Szal nem tudom, hogy pontosan mit is szeretnék mert a Nobby Nic-et drágállom... Csak maraton , túrázásra használnám , viszont szeretném ha nem lenne óriási gördülésije betonon sem, persze lehet, hogy NN lesz de várok más alternatívákat is. ( defektet utálok javítani:) )
Dante, panaracer cinder pro-t hol szerzel be? sehol nem találtam még, pedig nagyon szimpatikus gumi...
ennyire ratyi lett a Conti?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Az én versenykombinációm vegyes talajra Z-Max Millenium WCS hátra és Panaracer Cinder Pro elõre. Elõre is jó, de csak száraz pályán, mivel sárban eltömõdik, elég hamar elszállhat az elsõ kerék.
Z-maxot én abszolut ajánlom hátra, elõre meg:
- Enduro Sport 2.2-esben 789 g (drót-nehéz, de ez a legolcsóbb: megéri!),
- Michelin XC/AT 2.0 (kevlár 6400 Ft) 603g,
- NN 2.1-esben 497 g (!), semmi oldalfal, de inkább 2.25-ösben.
A sebesség mindent megold.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ennyire ratyi lett a Conti?
eleve ha +nézed a régi pro-nál akkor a 2,1-esnek 610- et ír, onnan nehezen hihetõ a 2,35-ös 578 g-ja, - a 758 inkább, szal vszinû ilesmi felcserélõs elírás lehet-A classic és az új súlyát kerevnék pár helyen? :chin:
De a gyártó is? :wtf: