"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
A sebesség mindent megold.
elég minimális görd ellenállása van nekiMjani, Noby Nicre gondolsz hogy hártyavékony? Azt néztem ki hoyy ki kéne próbálni mert harapósabb aamostanimnál, és sok XC gépen látom, szal vszínû nem lehet nagyon sok az ellenállása...
Köszi Hörcsög!
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
A sebesség mindent megold.
Ok, köszi!
Van; kevláros szürke közepû, és alacsony mintájú amit láttam/fogtam.
Az 1,9es Explorer menynivel defekesélyesebb a 2,1esnél?
Edge agresszívebbnek tûnik, de meglesem.
A Speed King-bõl 4 fajta létezik: wire, foldable, Duraskin, Supersonic kivitelek. A Duraskin kivitel már lehet, hogy nem lyukad annyira, de drágább is mint a wire vagy a foldable.Most elbizonytalanodtam. Bikemagban elolvastam a tesztjét, ott agyondicsérik, itt meg mindenki szídja. Ignitorral 2 éve nem kaptam defektet, de lehet hogy a gumik miatt, vagy a terep miatt amerre járok. Lehet hogy aztán a végén mégis Explorer lesz.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-129602,0-2,1es olcsó relatív agresszív XC(/AM) gumit nagyon olcsóért (húgomnak építek maraton gépet) Conti Explorert néztem ki (Nagyon olcsónál kicsit drágábban, de sokan szeretik úgyhogy remélem nem ok nélkül
)
Kenda, Rubena, mindenféle gyöngy jöhet. (Rubenából az elõzõ bikemagban volt egy jó; de most a kis gördülési ellenállás elé tettem kicsivel a jó tapadást, ha már fully és lejtõzés, akkor harapjon a gumi is - persze ésszerû öntisztulási határok és 600gr-os határ mellet.)
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)