anyag ?
Az érzésre tök ugyanaz. Tapperoltam ezerrel, mindkettõ baromi puha (WCS verzió), szinte zselészerû.
anyag ?
anyag ?Én sem értem, hogy a "brutál nagy gördülési ellenállás" és a "kimondottan jó zmax classic" hogyan függhet ilyen kicsi különbségen. :chin:
A sebesség mindent megold.
A sebesség mindent megold.
aha sztem is 578g igazából.578gr-al?
(Z-Max Classic Pro 2,35) Ezzel én is szemeztem, de elég lesz a 2,1es belõle ha rápróbálok sztem...
Ezt a gördülési ellenállás dolgot vkinél kipróbálnám... :think:
ha lenne wcs-bõl 2,35- ös ki is próbálnám, de az csak régi pro van az meg kõnehéz....
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
1.7-esetben iszonyat jó. 2.1-esben nyilván k.nagy a gördülési ellenállása, mint a sima 2.1-es z-nek, de hát ki a franc hsznál 2.1-es gumit.
Arany középút az 1.95. Nekem majdnem lett ilyenem.
a pontos adatokra nem emlékszem, de a cinder valószínûleg könnyebb
Ritchey Z-Max Evolution-ról tapasztalatok?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
az esõs idõszak beálltával kérdezném (szóljatok, ha ez már felmerült korábban): létezik olyan gumi ami kifejezetten nedves köveken/sziklákon érzi jól magát?