Jelentkezz be Regisztrálj

Gumitopik
Írta 2007. október 10. - 09:34

Írta 2007. október 09. - 15:58

Houffalize.van a Spec-nek 700gr alatti UST gumija?
Írta 2007. október 09. - 14:01

a fast trak, az LK azaz alacsony profil, gondolom segít a súly kordában tartásában. persze ugyanaz a gumiösszetétel, mint a houffalize, szóval ha az elmegy 6 ezret, akkor ez is elfog.
a 2,1 resolution amugy van drótosban is, 720 gramm.
és a 2,2 fast trak keskenyebb
akkor a honlapon gondolom fel van cserélve a 2 kép, mert ott a sport mintázata tûnik alacsonyabbnak.(Fast Trak)
Írta 2007. október 09. - 12:02

Írta 2007. október 09. - 10:31

a 2,1 resolution amugy van drótosban is, 720 gramm.
és a 2,2 fast trak keskenyebb

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. október 09. - 10:19

Írta 2007. október 08. - 22:05

Houffalize XC 1,8 kevlar

Resolution 2,1 kevlar

Resolution 2,3 kevlar UST

Fast Trak 2,2 kevlar

lehet kezdeni dobálózni a számokkal

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. október 08. - 21:57

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. október 08. - 21:46

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2007. október 08. - 19:26

Írta 2007. október 08. - 15:43

faszántos a specihez képest jobb
felütést ritkán kapok,van egy fullmerev edzõgépem,terepre,szal menni tudok okosan is...
végül kenda nagybelsõ lett benne,így a felütés nem érint

egyelõre tök jó,tart ,tapad rendesen,könnyû is,3e volt a bótban
jóeddig
de kéne egy rendes gumileszedõ,ezek vicces amik vannak most...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. október 08. - 14:25

Velem is volt olyan eset (Balatonról jöttem hazafelé a 70-esen, ott Lepsény elõtt valami emelkedõrõl jöttem lefelé) a gumi minden fordulatnál valami furcsa súrlódó hangot adott. Mire rájöttem, hogy az akkori bringámnak a hátsó sárvédõ csavarja ér hozzá a gumihoz, addigra már sziszegett is, aztán koppant és farolt a lapos gumin a kerék. Ott a faluban voilt egy pad, oda mentem megoldást keresni és a helyi bringás gyerekek azonnal nézték mit tudnak segíteni. A futófelületen néhány centi hosszan fel volt hasadva a köpeny és a belsõ is kitüremkedett. (még haza kellett jönnöm Bpestre). Azonnal elindultak körülnézni, hogy hol van az út szélén valamilyen szétszakadt autó belsõ vagy egyéb gumi darab amit jobb híján bele tudok tenni a szakadás mögé, hogy legalább eljussak valameddig.
Végül hoztak valamit és foltokkal és a darab gumival pótoltam a szakadást, már pontosan nem is tudom, egy a lényeg, minden kerékfordulatnál egy kisebb hupnival de haza értem Lepsénytõl Bpestig. Sokkal tovább nem is bírta volna mert egyre inkább igyekezett kijönni a belsõ az elé helyezett anyag mögül. Vagyis gyors megoldás létezik de ha meghasadt a köpeny azzal már nem indulnék el, fõleg hosszabb útra ha nem feltétlenül szükséges.
Errõl egy vicc jutott eszembe.
Miért füstöl a skót kéménye? Shallerozza a gumióvszerét. Elnézést a viccért.
Tudom, egy jobb külsõnek van ára és ezzel nem is akartam senkit megbántani véletlenül sem, viszont szakadt külsõre jó javítási megoldást nem ismerek. Bele nyomsz néhány bart és kinyílik. Ott az anyagnak folyamatosnak kell lenni.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2007. október 08. - 10:02

Írta 2007. október 08. - 09:50

Jópár évvel ezelõtt, amikor még nem volt defektvédõ szalag a köpenyben,..foltot és pillanatragasztóval ragasztom .., eddig nekem bevállt, de csak saját felelõségre ajánlom a kipróbálását.
akkor nekem is mindennapos volt a defekt.
Volt amikor már be volt dögölve a gumiragasztó és jobb megoldás hiányában a belsõt is
pillanatragasztóval tettem használhatóvá, akármennyire is tiltakozott ellene a tudatos gondolkodásom.
Mivel a pill. ragasztó merev és törékeny ezért nem sok jóra számítottam de
ha más használható nincs, az is jobb a semminél.
Végül a defekt elkerülése volt a megoldás ennek a ruglmas szalagnak a külsõbe helyezésével.
Mondják, azért nem használja valaki mert nehéz, viszont évekig !! megóv a defekttõl.
A végén elöregszik a gumi és kidörzsölõdik, a felületébe ragadt síkpor ellenére.
..évek múlva...
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2007. október 08. - 09:10

MJani01 - azt a belsõs módszert nem tartom túl jónak, mert nyúlik a folt anyaga, tehát a vágás tágulását nem tudja megakadályozni.

Írta 2007. október 07. - 22:41

Írta 2007. október 07. - 22:10

Én nemrég ragasztottam egy kõ által kiszakított falu gumimat. A kõ kb 2-3 mmes vágatot csinált és bement a belsõig, tehát mindent szakított ami az útjába került, csak a belsõt nem. Menet közben nem is vettem észre, csak itthon. Egyszerûen egy belsõre való foltot ragasztottam a dörzspapírral megcsiszolt külsõ belsõ falára. Azóta semmi bajaLenne egy kérdésem. Gumi oldalfalat, vágás (kisebb) esetén hogyan érdemes javítani? Nem, nem szeretnék egy újabb 7ezer forintos külsõt kikukázni. Amikor a futófelületem hasad szét, az még okés, hogy kukás, merthát az azért kapja a direkt terhelést. De az oldalfalba legutóbb is beleállt egy fémdarab, kb fél centis lemezke, ami értelemszerûen át is vágta. (mellesleg hatalmas durrdefektet okozott. Én azt csinálnám, hogy rányomnék belülrõl egy külsõre való foltot (pl kék Tip-top, ami nem tudom, hol kapható), s még emellett rá is varrnék pár öltést, csak mibõl (damil?) és hogyan?

Írta 2007. október 07. - 21:11

A sebesség mindent megold.
Írta 2007. október 07. - 18:54

Ha lekopik asszem 25 ft-ért rakok rá újat.

Írta 2007. október 07. - 18:52