Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
szerintem ez olyan végtelen véleménycsere lenne amibe nem érdemes belekezdeni :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
teleszkop ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Kényelem.

A sebesség mindent megold.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
csak tudnam, hogy hol nem lehet lejonni 2.1-el ahol 2.35-tel igen... :rolleyes:

ellenben konnyebb. virsligumi az a 23x700C. meg az 1" slick montira. de a 2.1" mitol lenne az, na ezt sose ertettem. :wtf: regen en is mindig 2.5 es ilyen meretu gumikat hasznaltam, aztan rajottem, hogy acsak folosleges suly.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

te Tigger , mikor lesz nn-el vagy smart s.-el milkacsoki akció??:D:D

2,1-ig jöhet max:)

nem tûnt fel hogy nem használok országútra való virsligumit ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
újkorában elég edzetlenül elindultam vele ( jan. 3) Kõris-hegy beton..

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Kela, jajj miért :) ?
Tigger, pont csak hátra kellene, most látom, hogy 60a-s gumi, elég gyorsan kophat aszfalton. Kösz az ajánlatot, de olcsóbban megkapom, mint elmegyek érte.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
te Tigger , mikor lesz nn-el vagy smart s.-el milkacsoki akció??:D:D

2,1-ig jöhet max:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Úgy néz ki enduro sport-om nem lesz (nem kapható), maradt a harpie és még bejött a képbe a 2,35ös ignitor és a conti slash pro.
más: a 2,1es high roller xc milyen xc-re? Ránézésre jól kanyarodik, mászik, fékezhetõ.

a 2,35 ös ignitort ha felrakod hátra olyan lábizmod lesz :)

amúgy terepen q. jó gumi csak egy kicsit jelentõs a gördülési ellenállása

el jössz érte tudok adni próbálni egy párt...

vagyis a hátsó a dy-nomite

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
jajj csak Ignitort ne!!!:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Úgy néz ki enduro sport-om nem lesz (nem kapható), maradt a harpie és még bejött a képbe a 2,35ös ignitor és a conti slash pro.
más: a 2,1es high roller xc milyen xc-re? Ránézésre jól kanyarodik, mászik, fékezhetõ.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Jah Rob tényleg van új speci gumma, ide is küldött valaki Houffalize-t :) Mondjuk ez nekem csak akkor jó ha jövõre sáros versenyek lesznek. Mert ha nem akkor beugrik a BlackJack/MountainKing2.2 Protection kombó :)
Amúgy specinél nem lesznek olyan ellátási gondok mint tavaly/vagyis idén/?
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

2,2es enduro sport van?
Más, melyiknek kisebb a gördülési ellenállása rubena harpie vagy enduro sport?

szerintem csak pro d2 van... sorry nem tudom fejbõl.
jövõre megszûnik az enduro, lesz helyette eskar.
lesz még "the captain" maga ned overend segédletével tervezve, és lesz még pár uj külsõ.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ja, képen nekem is tetezsik a Smart Sam, de vmiért mégis kiesett, nem emléxem már miért...
Ha úgyis keméynre fújva használod akkor haladáskor kevesebbet fogna vissz amint amit lefele hoz szerintem; de hát ez egyénfüggõ is lehet. Pláne hogy pl Excavader nagyon jól gördül, explorer nem olyan finom; azért is keresek húgomnak Excavadert (2,1 comp) jöhõ hétig bezárólag! (Ha 1,9 Comp van másnem az is jó, de 2,5-3 baron lefele több biztonságérzetet ad neki, és az a lényeg most, amúgy is jól gördül, sokat már 1,9el nem enyerne felfele)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Bükk, Márta absz. 5 helyezett: Gumiméret: 2.2 (azzal is lehet haladni ;))

Szerintem is Excavader. Annakidején elvileg én ajánlottam Pitének, nála bevált.Súly és pénztárca függvényében comp-wcs. Persze utóbbi jobban is kopik.
Vagy jó még a S.BlackJack 2.1 Light Folding. ~5-6 ezer. Ideális maratongumma. Vagy SmartSam, bár ezzel !nincs! tapasztalatom, de jónak látszik.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Szeretne haladni...;)

pontosan, nem vagyok nagy híve a 2"- nál nagyobb gumiknak..
balonosság - felesleges így is 3,5-4 barra fújom.. Arra van a teló, hogy mozogjon, hátul meg hadd rázzon- nem lesz vesekövem:D:D
Viccet félretéve nemigen szeretem alacsony nyomáson használni.de ez az én perverzióm.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Szerintem ez kétélû :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Amúgy hogyhogy max 1,9 maratonra?

Szeretne haladni...;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Gyõrújbarát, Kõszeg is szereti (bár utóbbin nem voltam, csak hallottam/képet néztem). Szemeznék helyedben az Excavaderrel. Jól gyorsul, még tûrhetõen fékezhetõ, kis ge, kanyarban jó, kapaszkodása jó/nagyon jó, strapabíróság jó(oldalfal, defektvédelem), kopás/súly pedig Comp/Pro/WCS függvénye.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Ignitor ? :) :)

bántottalak én?:D

Pite: jövõre még csak a Pm-ek ill. Buda, Balaton, (esetleg 2 Tm. van tervben, inkább rövid-középtávon)