Tippeket kérnéxépen 2,1es(esteleg 1,9) Excavader Comp beszerzési helyekrõl, fõleg nagyker. :prosze:
rob: Te, évente mennyit rax a ringákba, 500/gép megvan?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Houffalize.van a Spec-nek 700gr alatti UST gumija?
a fast trak, az LK azaz alacsony profil, gondolom segít a súly kordában tartásában. persze ugyanaz a gumiösszetétel, mint a houffalize, szóval ha az elmegy 6 ezret, akkor ez is elfog.
a 2,1 resolution amugy van drótosban is, 720 gramm.
és a 2,2 fast trak keskenyebb
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Jópár évvel ezelõtt, amikor még nem volt defektvédõ szalag a köpenyben,..foltot és pillanatragasztóval ragasztom .., eddig nekem bevállt, de csak saját felelõségre ajánlom a kipróbálását.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Én nemrég ragasztottam egy kõ által kiszakított falu gumimat. A kõ kb 2-3 mmes vágatot csinált és bement a belsõig, tehát mindent szakított ami az útjába került, csak a belsõt nem. Menet közben nem is vettem észre, csak itthon. Egyszerûen egy belsõre való foltot ragasztottam a dörzspapírral megcsiszolt külsõ belsõ falára. Azóta semmi bajaLenne egy kérdésem. Gumi oldalfalat, vágás (kisebb) esetén hogyan érdemes javítani? Nem, nem szeretnék egy újabb 7ezer forintos külsõt kikukázni. Amikor a futófelületem hasad szét, az még okés, hogy kukás, merthát az azért kapja a direkt terhelést. De az oldalfalba legutóbb is beleállt egy fémdarab, kb fél centis lemezke, ami értelemszerûen át is vágta. (mellesleg hatalmas durrdefektet okozott. Én azt csinálnám, hogy rányomnék belülrõl egy külsõre való foltot (pl kék Tip-top, ami nem tudom, hol kapható), s még emellett rá is varrnék pár öltést, csak mibõl (damil?) és hogyan?
A sebesség mindent megold.