Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

GuruZo

GuruZo

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Hi ....:)

Ez egy £280 kerek szett . De szerintem nem szamit mert en Skociaban elek.
Ha cserelnek is akkor 2 par Mavic Crossride-ra csak C. Lock.

GuruZo

GuruZo

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Elso ilyen cajgam . Egy Kinesis XC PRO2-es vaz XT cuccal , REBA SL. Amikor vettem a szettet kaptam hozza egy par MAVIC Crossmax Enduro kereket parban ajandekba.
Szoval fogalmam sincs mi ez az UST dolog de abba biztos vagyok hogy fel van tuntetve a felnin , hogy csak UST-s gumival ..... szoval ezert gondoltam az eladasra .

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Koszonom ..... Az eleg baj mert tudom kihasznalni ezt a kereket . Szivfajdalommal el kell adnom.

Koszonom a valaszt .

1.7-es Speci gumi van nedves gyökerekre, kövekre és ott van még az 1.8-as Noby Nic, mint UST verzió.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Guruzo cserélem MAvic Crossride-ra meg némi kp-ra, most!

Tigger ne rontsd a bótot'!!!:D:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Koszonom ..... Az eleg baj mert tudom kihasznalni ezt a kereket . Szivfajdalommal el kell adnom.

Koszonom a valaszt .

mért kéne ?
tudod használni belsõvel.....nekem mind a 2 bringámon UST - s mavic kerék van /xl és st/ és egy pár hónapot kivéve alapból belsõvel használtam mind 2-t.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

GuruZo

GuruZo

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás

Koszonom a valaszt .

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
guruzo, nem kell türelmetlenkedni, láttuk az elõzõ hszed is...nem azért nem válaszolunk, mert mi olyan genyók vagyunk, hanem mert nem tudunk segíteni.

de van egy olyan sejtésem, hogy USTs gummát 1.9-2.0 alatti méretben nem fogsz kapni, mert egyszerûen értelmetlen - hiszen az USTs kerekek általában nem ilyen aszfaltbringákra vannak kifejlesztve, és egy rendes CCs is legalább 1.9es, de manapság inkább 2.0-2.2es gumival nyomja (kivéve a vékony sárgumikat), nem is beszélve a all mountainosokról vagy a hardcore maratonistákról...

meg különben is, az USTnek pont az a lényege, hogy használhatod kis nyomáson is a gumit, és így jobban fog tapadni - de a kis nyomásnak mi értelme van egy aszfaltguminál, ahol a nagyon nagy tapadás csak felesleges lassító tényezõ? én az 1.6os sportcontactomat 3.5-3.8 baron használom és még így is van annyira puha, hogy nem csap oda egy kátyúnál.

szóval szerintem vegyél egy könnyû belsõt, meg egy normális slickgumit...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

UST-s Mavic kerekhez Gumit keresek .... 26x1.6
Sehol nem talalok , egyaltalan letezik ilyen meretben ???
Ha valakinek lenne otlete megkoszonnem . Mindegy milyen gyarto , csak on road-os kellene , sart dagasztani van masik kerekem.

elore is koszonom

ust-s szvsz ki van zárva hogy lenne ilyen méret
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

GuruZo

GuruZo

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
UST-s Mavic kerekhez Gumit keresek .... 26x1.6
Sehol nem talalok , egyaltalan letezik ilyen meretben ???
Ha valakinek lenne otlete megkoszonnem . Mindegy milyen gyarto , csak on road-os kellene , sart dagasztani van masik kerekem.

elore is koszonom

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

van nekem egy 1.6os sportcontactom, amit görgõzésre szeretnék befogni. van hozzá kerék is (egy olcsó shimano agyas alexrims felnis), ellenben felniszalag nincs - de kell ez görgõre, vagy csak terepen ér valamit a becsípõdéses deefkt ellen?

tegyél, mert a felnin a küllõanyák kidörzsölik a belsõt ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
amíg van ragasztható felület, addig lehet csinálni :)
illetve amíg van nagyobb foltod, mint a keletkezett lyuk, szakadás.

ha hosszú. akkor illik lekerekíteni a szakadás végét, de ezzel nem sok ember foglalkozik...

láttam már vicces belsõket is.. az tuti, hogy a súlya az eredeti duplája volt :) a sok folttól.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
és ez a foltozásos dolog meddig mehet? azt tudtam h ha csak sima szúrásos defekt kissebb lyuknál az ok, de ez nagyobb lyuk volt.
mikortól lesz már szarabb a helyzet, amikor már nem igazán érdemes használni?
egyszer vittem felütés miatt szervizbe a gumit (mivel nem volt nálam semmi defektjavító, jó szokásomhoz híven:S) de ott kidobták azonnal a defektes belsõt.. de lehet csak a profitnövelés miatt:D

jah és még 1 kb hány barra toljam fel a gumi nyomást h biztos ne legyen felütéses defektem? külsõ gumi most factory dh tehát nem felütésvédelmes

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
van nekem egy 1.6os sportcontactom, amit görgõzésre szeretnék befogni. van hozzá kerék is (egy olcsó shimano agyas alexrims felnis), ellenben felniszalag nincs - de kell ez görgõre, vagy csak terepen ér valamit a becsípõdéses deefkt ellen?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Hát hogy lehetne? 3 m-nél hosszabb és/vagy 1 m szinkülönbségû ugrásoknál elengedi a folt a belsõt és már lapos gumival érsz földet...

Amúgy persze, olyan mintha uj lenne, nem lesz semmi baja.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
lenne egy kérdésem
felütéses defektet kaptam tegnap ( alacsony guminyomással lépcsõbeugráltam:D:D)
lett rajta 2 kisebb lyuk amit foltoztam ma, elvileg felfújtam és minden ok vele
lehet ugyanúgy zúzni ilyne állapotban, vagy most még kevésbé bírja a zúzást?
most 3 baron van h még véletlenül se üssem fel ah legközelebb ilyen baromságokat csinálnék..

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
1,5 ös guminál érdemes belsõ nélkül használni?
csak a vastagabbaknál jön ki az elõny, mivel kisebb nyomáson tudod használni terepen.
én sima belsõ-külsõvel használnám.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

GuruZo

GuruZo

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Sziasztok

Olyan problemam lenne , hogy van egy Mavic CrossMax Enduro kerekszettem ami UST-s .
Ehez keresnek Gumit ...... 26x1.5 v. 26x1.6
Sehol nem talalok.
Ha valakinem lenne otlete megkoszonnem . Mindegy milyen gyarto , csak on road-os kellene , sart dagasztani van masik kerekem.

elore is koszonom

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Sziasztok!

Városban eddig 21 mm-es tufo szingoval nyomultam, kb. 9-10 baron. Annyira nem szerette a sok rohadt üveget, ezért lecseréltem a kerekeket peremesre és tettem fel két michelin speedium 2-õt, 23 mm-est, kevlárosat. 2500-ért vettem drabját, 290 gr körül van, szerintem rohadt jól tapad és a michelin is a túra kategóriába sorolja. Városba szerintem rohadt jó és nem is tûnik lassabnak a szingonál, bár ezt csak 8 baron használom.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Speci - Minion nem egy kategória. Miért csodálkozol, hogy jobb?

az egyik 2,2 a másik 2,35ös oldalfalvédelem nélküli enduro külsõ mindkettõ
súlyuk sem nagyon különbözik,legalábbis nekem nem tûnt fel

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A ritchey a bikefunhoz tartozik.

A sebesség mindent megold.