lehetne kicsit konkrétabban? akkoriban nem követtem az ilyen eseményeket...
Ehh...legközelebb elmesélem.
Corratec....:puke:
lehetne kicsit konkrétabban? akkoriban nem követtem az ilyen eseményeket...
Az elsõ Magyarországon (Csillebércen) rendezett MTB világkupa futamon a férfi gyõztes biciklijén egy apró és sûrûn barázdált mintázatú gumi volt. Éjszaka a verseny elõtt esett és nagy volt a sár. Õ nem cserélte le a gumit és nyert :-).
folyós sárra jó a legjobb a traktorgumi de kicsit tapadós sárnál nagyon megfogja magát. ott szerintem jobb a kisebb mintázat
Én 2 hete a conti contact majdnem tükörsima gumimmal a hármahatárhegyen pontosan ugyanott akadtam el hegynek felfelé, mint a mögöttem jövõ srác a traktorgumájával. Kicsit meglepõ és egyben vicces is volt
én a fast freden döbbentem le sárban - sikerült életben maradnom
én a fast freden döbbentem le sárban - sikerült életben maradnomSzerv!
Csak egy vélemény megosztás:
Ma sikerült tesztelnem a schwalbe silento II-t HÓBAN! Igen, hóban, én is féltem de nem kell. OK csúszkálások vannak, de az oldalsó bütykök hihetetlen jól tartanak! Nem gondoltam, h egy aszfalt gumó ennyire jól mûködik szélsõséges idõjárásban is:)
Minden elismerésem!
Amen
Vajon az 1,5-1,75"-ig jó alap Conti belsõ elbírja-e ha 2,1"-es gumiba teszem vagy eldurran?:chin:
vettem ma egy Panaracer külsõgumit (26x1.8) újj de sokat állt raktáron igy kicsit megrepedt (de igy olcsó volt:D)
nagyon szépen fog (féknél egy állat) piros a belseje. kiváncsi vagyok hogy meddig bírja igy "félhasználtan" de tetszik ez a márka/minta lehet mjad veszek zsír újjat is a jövõben
a jobboldali van nekem (kicsit más a festés, és szines a logo)
Panaracer Fire XC Pro 26x1.8 - 580gr -127 tpi
más:
ma voltam a tescoban és mint mindig most is nézegettem a bringás felhozatalukat...
van tesco gazdaságos belsõgumi 600-ért (nembaj hogy ezért már conti van:D)
amin megleõdtem szintén valués kevlárperemes külsõ humedli 2 mátyásért. a minta a szokásos (oldalak nyilazottak középen macskatápos minta) állagra elég puhékony kiváncsi lennék milyen.....
ha jól rakod össze, és szerencséd van akkor nem ereszti , ismerek kollégákat akík így használják -hogy konkrétan explorert vagy más nem ust külsõt az most meg nem mondom de a system ugynaz.Mi igaz abból, hogy a sima, nem UST-s Conti Explorer löttyel és UST-s felnivel használva nem ereszti el a levegõt?
Vajon az 1,5-1,75"-ig jó alap Conti belsõ elbírja-e ha 2,1"-es gumiba teszem vagy eldurran?:chin:
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
RAUH-Welt
B E G R I F F