Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás
Az elsõ Magyarországon (Csillebércen) rendezett MTB világkupa futamon a férfi gyõztes biciklijén egy apró és sûrûn barázdált mintázatú gumi volt. Éjszaka a verseny elõtt esett és nagy volt a sár. Õ nem cserélte le a gumit és nyert :-).
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
érdekesszég:)
http://www.e-mtb.com...axxis_lust2.gif

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

folyós sárra jó a legjobb a traktorgumi de kicsit tapadós sárnál nagyon megfogja magát. ott szerintem jobb a kisebb mintázat

Egyébként nagyon furcsa volt tapasztalni, hogy ezek a gumik egy eléggé magas építésû trekking kerón voltak rajta, és terepen nagyon nagyon csúsztak. Most viszont áttettem ugyenezeket a kerekeket egy sokkal alacsonyabb felépítésû hibrid keróba, sportosab kormány beállításokkal. És mintha nem ugyanaz a gumi lenne, mert sokkal de sokkal jobban tapad mindenféle burkolaton, de fõleg murván, laza talajon jön elõ a különbség..

Nem tudom mennyire hasznos, de mindenesetre érdekes tapasztalat.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

Én 2 hete a conti contact majdnem tükörsima gumimmal a hármahatárhegyen pontosan ugyanott akadtam el hegynek felfelé, mint a mögöttem jövõ srác a traktorgumájával. Kicsit meglepõ és egyben vicces is volt :)

folyós sárra jó a legjobb a traktorgumi de kicsit tapadós sárnál nagyon megfogja magát. ott szerintem jobb a kisebb mintázat

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

én a fast freden döbbentem le sárban - sikerült életben maradnom :)

Én 2 hete a conti contact majdnem tükörsima gumimmal a hármahatárhegyen pontosan ugyanott akadtam el hegynek felfelé, mint a mögöttem jövõ srác a traktorgumájával. Kicsit meglepõ és egyben vicces is volt :)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Szerv!

Csak egy vélemény megosztás:
Ma sikerült tesztelnem a schwalbe silento II-t HÓBAN! Igen, hóban, én is féltem de nem kell. OK csúszkálások vannak, de az oldalsó bütykök hihetetlen jól tartanak! Nem gondoltam, h egy aszfalt gumó ennyire jól mûködik szélsõséges idõjárásban is:)
Minden elismerésem!
Amen

én a fast freden döbbentem le sárban - sikerült életben maradnom :)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
egy ismerõsöm tescoban vásárolt külsõje 3 bárnál felrobbant

Amen

Amen

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Szerv!

Csak egy vélemény megosztás:
Ma sikerült tesztelnem a schwalbe silento II-t HÓBAN! Igen, hóban, én is féltem de nem kell. OK csúszkálások vannak, de az oldalsó bütykök hihetetlen jól tartanak! Nem gondoltam, h egy aszfalt gumó ennyire jól mûködik szélsõséges idõjárásban is:)
Minden elismerésem!
Amen

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

Vajon az 1,5-1,75"-ig jó alap Conti belsõ elbírja-e ha 2,1"-es gumiba teszem vagy eldurran?:chin:

van egy másik conti az 1.75-2.35-ig jó, de próba ceresznye:D:D

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

vettem ma egy Panaracer külsõgumit (26x1.8) újj de sokat állt raktáron igy kicsit megrepedt (de igy olcsó volt:D)
nagyon szépen fog (féknél egy állat) piros a belseje. kiváncsi vagyok hogy meddig bírja igy "félhasználtan" de tetszik ez a márka/minta lehet mjad veszek zsír újjat is a jövõben

a jobboldali van nekem (kicsit más a festés, és szines a logo)
Panaracer Fire XC Pro 26x1.8 - 580gr -127 tpi
Feltöltött kép

más:
ma voltam a tescoban és mint mindig most is nézegettem a bringás felhozatalukat...
van tesco gazdaságos belsõgumi 600-ért (nembaj hogy ezért már conti van:D)
amin megleõdtem szintén valués kevlárperemes külsõ humedli 2 mátyásért. a minta a szokásos (oldalak nyilazottak középen macskatápos minta) állagra elég puhékony kiváncsi lennék milyen.....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Mi igaz abból, hogy a sima, nem UST-s Conti Explorer löttyel és UST-s felnivel használva nem ereszti el a levegõt?

ha jól rakod össze, és szerencséd van akkor nem ereszti , ismerek kollégákat akík így használják -hogy konkrétan explorert vagy más nem ust külsõt az most meg nem mondom de a system ugynaz.

de attól az még nem lesz UST.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Mi igaz abból, hogy a sima, nem UST-s Conti Explorer löttyel és UST-s felnivel használva nem ereszti el a levegõt?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Simán bírja.

A sebesség mindent megold.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás

Vajon az 1,5-1,75"-ig jó alap Conti belsõ elbírja-e ha 2,1"-es gumiba teszem vagy eldurran?:chin:

nekem azok vannak... 2.3-ba is. és nincs vele gond. de azért, ha tetheted normálisat vegyél hozzá.
"Minden hülyeség" by Tomidny

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Vegyél egy 2.1es belsõt, ilyen hülyeségen ne kockáztass, bármikor eldurranhat.

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
bontrager felnire a conti UST explorer a masodik leszedes utan kezzel, konnyeden semmifele erolkodes nelkul ment fel. nyulnia kell kicsit
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás

ha ugyuanúgy rakod fel mint az ust-t /belsõbe semmi luftot, és szépen beigazgatni a peremet a középsõ vájatba/, akkor elvileg telejesen jól és könnyen felmegy minden külsõ -bár contim nem volt és nem is lesz az tény-

Egy kis babakrém és a megfelelõ szerelési eljárás után sem megy fel normálisan a Conti Explorer az UST felnire. Nem próbálkozom tovább, inkább elveszem az öcsém Maxxis-át, az tuti felmegy.
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

nemtûnik olyan rossznak, kiváncsi leszek mennyit fog bírni. amugymeg attól hogy olcsó nem biztos, hogy kakszi lesz, nekem is volt olcsóbb gumim, és azokkal se voltak problémáim..

Lesz egy kis idõm akkor felrakom és kipróbálom.
Novemberben lesz pár hét szabim.

"...és az idõjárás elõrejelzés ma estére: sötét lesz."
Ez eddig még mindíg bejött! ..kivéve ha felkapcsolom a lámpát. :)

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás

ósanos külsõ: meg az ilyen külsõ bírja azt produkálni, hogy szarul gördül, nem tapad és kopik is egyszerre, meg üt.

barnabás cc: ugye nem raktál rá véletlenül felniszalagot?

Dehogy raktam :-).
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel