foltozni kell néha, na
amúgy gumi; Panaracer Smoke és Dart
naggyon olcsós,és jó
bár nem könnyû, de legalább hozzáedzõdik az ember
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
mondjatok nekem gumikat CC-re, értelmes árban. eddig explorer volt, most a maxxisokkal szemezek...sarat nem szeretem, arra van külön gumi, de mondjuk a nedves földön még fogjon. természetesen minél könnyebb.
Balu mi ennek a szalagnak a tipusa és hol lehet kapni?ilyet kerestem eddig de ahol körbenéztem mindenhol csak egy vékony szalagot láttam defektszalag címen..
pana.cindert is használom és a Bringabutikban láttam fekete-piros színben kb.3 napja /2500 pénz/high roller xc az jócska?
ez a maxxis crossmark szimpi, lehet tavasszal bepróbálok majd egyet. panaracerbõl cinder pro-t szeretnék venni, azt hiszem, annak is valami hasonló négyszöges a mintája, mint a crossmarknak - csak még nem találkoztam vele sok helyen...
mondjatok nekem gumikat CC-re, értelmes árban. eddig explorer volt, most a maxxisokkal szemezek...sarat nem szeretem, arra van külön gumi, de mondjuk a nedves földön még fogjon. természetesen minél könnyebb.
(tudom, RR és NN páros, de az sajna $$$$)
Ilyen szalagot használok én is. Inkább évek alatt kikopik a belsõ mint defektet kapna.szvsz a kiralydinnyet nincs gumi, ami birna... megoldas lehet a defektvedo szalag a kulsobe, hogy mennyire birja nem tudom, mert csak par hete van bent, es ebben a tragya idoben en keveset vagyok kint.
pl naluk van: http://ebike.hu/termekek/defektgatlo

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Sziasztok.Kis segítség kéne.Van egy kona scarp bicóm és olyan helyre járok melózni ahol sajnos sok a királydinnye.Milyen gumikat tudok ajánlani, amik a legtartósabbak?Illetve egyszer láttam egy defektszalagszerûséget aminek a felszíne elég kemény mûanyag volt..nem tudjátok hol lehet ilyet kapni?Már nem gyõzõm belsõvel meg ragasztóval..köszi