Nagyon hálás lennék!Off
Drusza,ha gondolod szkennelt képet tudok feltenni hétfõn ..... bekötve minden MBAH szám itt pihen a polcon
on
Elõre is köszönöm szépen!
Nagyon hálás lennék!Off
Drusza,ha gondolod szkennelt képet tudok feltenni hétfõn ..... bekötve minden MBAH szám itt pihen a polcon
on
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Nem tudsz (tudtok) az eseményrõl képeket a neten? Nekem ez gyerek koromban nagyon nagy élmény volt és nosztalgiáznék egy kicsit.A fickó dán volt, Jan Eric Ostergard, a gépe Corratec és a gumik is olyan semi-slick Corratec külsõk voltak. Ja, a gép 13 kiló volt !!
Ezeke a csávók NEM a technika miatt mennek jól. Ezek nagyon dúrván érzik a gépet. Ezt nehéz szavakba önteni. Én is ismerek 1 ilyen csókát. Ha csak a gépét nézed, elkezdesz röhögni. De ha meglátod, hogy megy a terepen, elgondolkozol, vajon mi lehet a titok.
Sajnos az emlékeim elég homályosak már, mert ez olyan 1995 környékén volt. A lényeg, hogy a gyõztes által használt gumi olyasmi volt, mint a Ritchey SpeedMax InnoVader. Néztünk is nagy szemekkel, hogy hogy tudott az igen merdek emelkedõkön abban a sárban feltekerni. Ja, és hajlított felsõcsövû géppel nyomta.lehetne kicsit konkrétabban? akkoriban nem követtem az ilyen eseményeket...
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960huztam már ki belõle drótot azóta sincsen baja.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Nekem ez a terepgumim
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
nem irigyellek....
nem irigyellek....Nekem a legvastagabb gumim egy 37 mm-es conti contact, gyakorlatilag majdnem slcik. Nekem ez a terepgumim
Elég hülye kérdésem lenne: Mért van a telógumiharmonikavédõn két pici luk? :
![]()
lehetne kicsit konkrétabban? akkoriban nem követtem az ilyen eseményeket...