Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15880 hozzászólás a témában

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
bocs az 5115-nél hülyeséget írtam
pana FIRE XC pro-t akartam írni és nem cinder-t
cinder-t a ridebike-ban láttam kevlárosat 7 pénz/récsei/

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
defektgátló szallag helyett kényelmesebb és gyorsabb megoldás a schwalbe doc blue.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
tegyél fel valami erõs sárgumit és hajts át rajtuk:) én a panaracert ajánlom most vettem elõre-hátra fire xc pro-t nagyon jó oldalsó mintája van és olcsó (2e ft/db)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

mondjatok nekem gumikat CC-re, értelmes árban. eddig explorer volt, most a maxxisokkal szemezek...sarat nem szeretem, arra van külön gumi, de mondjuk a nedves földön még fogjon. természetesen minél könnyebb.

Szerintem meg nem érdemes drótosokkal foglalkozni, ha versenyzel, max Maxis Larsen, az még nincs betonsúlyban.
Ha lenne kicsit több pénz, akkor Schwalbe Black Jack DD kevlar
Sokkal olcsóbb mint a RR/NN, de még elég jó és mellesleg könnyû is.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Balu mi ennek a szalagnak a tipusa és hol lehet kapni?ilyet kerestem eddig de ahol körbenéztem mindenhol csak egy vékony szalagot láttam defektszalag címen..

Vagy akár próbálj ki valami defektgátló szmötyit,az olcsóbb. egy ilyen szalag 3 ropi kürül van, és a királydinnye hajlamos oldalról is belemenni a gumába és ott ez a szalag nem véd

eszement

eszement

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Balu mi ennek a szalagnak a tipusa és hol lehet kapni?ilyet kerestem eddig de ahol körbenéztem mindenhol csak egy vékony szalagot láttam defektszalag címen..

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

high roller xc az jócska?

ez a maxxis crossmark szimpi, lehet tavasszal bepróbálok majd egyet. panaracerbõl cinder pro-t szeretnék venni, azt hiszem, annak is valami hasonló négyszöges a mintája, mint a crossmarknak - csak még nem találkoztam vele sok helyen...

pana.cindert is használom és a Bringabutikban láttam fekete-piros színben kb.3 napja /2500 pénz/
690 gr,2500 km tekertem vele és nekem bejött
http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3174

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

mondjatok nekem gumikat CC-re, értelmes árban. eddig explorer volt, most a maxxisokkal szemezek...sarat nem szeretem, arra van külön gumi, de mondjuk a nedves földön még fogjon. természetesen minél könnyebb.

(tudom, RR és NN páros, de az sajna $$$$)

Rubenák
IRC-k
stb

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
high roller xc az jócska?

ez a maxxis crossmark szimpi, lehet tavasszal bepróbálok majd egyet. panaracerbõl cinder pro-t szeretnék venni, azt hiszem, annak is valami hasonló négyszöges a mintája, mint a crossmarknak - csak még nem találkoztam vele sok helyen...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
VV, hogy gurul a high roller xc aszfalton?

A sebesség mindent megold.

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

szvsz a kiralydinnyet nincs gumi, ami birna... megoldas lehet a defektvedo szalag a kulsobe, hogy mennyire birja nem tudom, mert csak par hete van bent, es ebben a tragya idoben en keveset vagyok kint.
pl naluk van: http://ebike.hu/termekek/defektgatlo

Ilyen szalagot használok én is. Inkább évek alatt kikopik a belsõ mint defektet kapna.
Így néz ki közelrõl:
Posted Image

Posted Image

Miután néhány év után végülis kilyukadt a belsõ, addigra ilyenre kopott:
(ott látszik a lyuk is az egyik "gödör" mélyén, a hintõpor rég bele égett a felületbe)
Posted Image

A köpeny belsejében jó sok morzsalék keletkezett az évek folyamán:
Posted Image

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
ha marxis akkor ingitor-dyno mite,vagy ez http://ebike.hu/term...-22-ig-mtb/5471
vagy van eksönbe íbájkon 1900-ért 2.3as speed king.
micseline:http://ebike.hu/term...-22-ig-mtb/3483
vagy õ bár egy kicsit súlyos:http://ebike.hu/term...6-22-ig-mtb/318
ha én vennék gumikat, ezeket nézném.de adnék még egy esélyt az explorernek, vagy kipróbálnám a speed king-et.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
High Roller XC, kevláros, 3000 környékén ebike, illetve Exception változata. Kissé gyorsan kopik, fõleg az utóbbi.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

(tudom, RR és NN páros, de az sajna $$$$)

eszement

eszement

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Köszönöm a rengeteg hasznos tanácsot, valószínüleg akkor várok februárig.Azért kérdezhetek egy kb árat az adott gumikra Thommey?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Sziasztok.Kis segítség kéne.Van egy kona scarp bicóm és olyan helyre járok melózni ahol sajnos sok a királydinnye.Milyen gumikat tudok ajánlani, amik a legtartósabbak?Illetve egyszer láttam egy defektszalagszerûséget aminek a felszíne elég kemény mûanyag volt..nem tudjátok hol lehet ilyet kapni?Már nem gyõzõm belsõvel meg ragasztóval..köszi

Schwalbe Maraton XR HD Guard. Ez 26x2.0-s méretben kapható lesz.790g, kb februártól...
ha nem akarsz várni, akkor Schwalbe Maraton XR TravelGuard súlyra méretre ennyi, és a királydinnye nem fogja átszúrni a vectran szálas defektvédõ csíkot. Nekem ez a védelem van a városi 622-esemben, és 1 éve nem volt defektem vele.
Üdv:Thy

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
tömörgumi rulez :)

ha defektvédõ szalag nem jön be. akkor próbáld meg, hogy egy elkopott v. slick külsõt (persze kicsit levágva belõle) raksz be a rendes alá. de nem lesz könnyû így tekeregni azzal számolj :)

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
szvsz a kiralydinnyet nincs gumi, ami birna... megoldas lehet a defektvedo szalag a kulsobe, hogy mennyire birja nem tudom, mert csak par hete van bent, es ebben a tragya idoben en keveset vagyok kint.
pl naluk van: http://ebike.hu/termekek/defektgatlo

eszement

eszement

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Sziasztok.Kis segítség kéne.Van egy kona scarp bicóm és olyan helyre járok melózni ahol sajnos sok a királydinnye.Milyen gumikat tudok ajánlani, amik a legtartósabbak?Illetve egyszer láttam egy defektszalagszerûséget aminek a felszíne elég kemény mûanyag volt..nem tudjátok hol lehet ilyet kapni?Már nem gyõzõm belsõvel meg ragasztóval..köszi

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

egy ismerõsöm tescoban vásárolt külsõje 3 bárnál felrobbant

Biztosan nem a megfelelõ Tesco belsõvel használta! Tessék jobban odafigyelni kérem!:lol1: