hm, azt nem tudom, hogy a 2,0 mennyire lehet ballonos? :chin: a 2,2 LK-ról mintha azt olvastam volna vmelyik MBA-ben, hogy inkább közelebb van a 2,0 mérethez, mint a 2,2-höz. ...és hát a kényelem miatt csak kéne némi ballonosság. a mostani wtb epicwolf 1,95-ben azért eléggé ráz...
Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Írta 2007. november 28. - 10:04
hm, azt nem tudom, hogy a 2,0 mennyire lehet ballonos? :chin: a 2,2 LK-ról mintha azt olvastam volna vmelyik MBA-ben, hogy inkább közelebb van a 2,0 mérethez, mint a 2,2-höz. ...és hát a kényelem miatt csak kéne némi ballonosság. a mostani wtb epicwolf 1,95-ben azért eléggé ráz...
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2007. november 28. - 09:54
le kellene mérnem õket súlyra
de mindkettõ 2,00" méretben van csak. nálunk legalábbis nagykerben nincs már 2,2" fast trak, elfogytak. persze ez nem zárja ki, hogy kiskerben nem kapható.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. november 28. - 09:09
Én is az vagyok, s ez az egyetlen drótos gumim - de hát egyszerûen nincs. Legalábbis a teljesen slick vonalból. Ellenben a drótos is remekül néz ki, nagyon trendi általa a városi süvöltõ.
nem tudom, van-e vami elõnye a 2,0-ás slicknek? nekem 1,5-ös xenith van, elég gyors és annyira azért nem kényelmetlen... ja, és hajtogatós.
amúgy most a merev cc-s bicajra kéne lassan vmi gumit választani.
eddigi jelölteim:
schwalbe NN/RR 2,25 vagy NN/NN
scpecialized Fast Trak Pro LK 2,2 (asszem ez a méret létezik
WTB Exiwolf Team XC 2,1 (csak sajna ez elég nehéz: 580gr)
:chin:
Írta 2007. november 27. - 23:02
nem nekem kell szerencsére. egy haver nõcijének lesz. a haver meg megszállott, soha nem vesz drótos gumit. de majd rászokik...
Én is az vagyok, s ez az egyetlen drótos gumim - de hát egyszerûen nincs. Legalábbis a teljesen slick vonalból. Ellenben a drótos is remekül néz ki, nagyon trendi általa a városi süvöltõ.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. november 27. - 22:44
fejbõl nem vágom, de szerintem csak az LK ennyire könnyû.rob: a speci fast trak pro 2,2 tényleg 500gr körül van?
olyan mint a koptatott farmer
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. november 27. - 22:26
Hajrá. Nekem nem sikerült.
(hónapokig vadásztam rá) Még amiben reménykedtem (Ritchey Mobybite) is csak drótos (Comp) verzióban van. De most komolyan, ha már 2-es slick kell, akkor mit problámázol 40 grammon?
nem nekem kell szerencsére. egy haver nõcijének lesz. a haver meg megszállott, soha nem vesz drótos gumit. de majd rászokik...
Írta 2007. november 27. - 22:05
köszi.
akkor tovább kell keresgélni 2,0-ás hajtogatós slick gumi után.
Hajrá. Nekem nem sikerült.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. november 27. - 21:04
lesz pár uj specialized gumi február-márciustól, pl a "the captain" szerintem érdemes lesz kipróbálásra.Nincsenek rossz súlyban, de nem is az a gond velük. Hanem hogy Maxxis. Egyik sem túl CC-s gumma, köveken elpörög, nekem Larsen TT volt hátul, de elég retek volt, ha nem száraz földúton mész, kidobja a farát, elöl meg ne is beszéljünk róla. Ignitor, Dy-No-Mite vagy mi megint ratyi mindkettõ, High roller nem tudom, olyanom még nem volt. Maxxlite-ot vagy flyweight-ot gondolom nem akarsz venni ($$$) Medusa meg sárban jó inkább.
Gyakorlatilag highrolleren kivül mindent kilõttem...
Megpróbálhatnád a Ritchey Excavadert 2.1 es méretben, csak kevlárosban az megint drága.
Contiból meg az újak jók, black chili anyaggal, csak az megint 10 ezer fölött van / db.
Michelin-t nem próbáltam, azt mondják van ami nagyon jó, de az is ($$$) meg nem is könnyû
Speckót még bevállalnék az Adrenalint vagy Revolutiont vagy mit.
Black Jack viszont könnyû, nem drága(6-7 ezer) és bár nem mondom hogy életem legjobb gumija, mérföldekkel megelõzi az összes maxxist... (meg jó még a RR meg a NN de az megint ($$$))
hosszú lett bocs
vagy ugye ha nem jönne be, ott az uj schwalbe RR/NN páros. de szeritnem a speci olcsóbb lesz.
7990 az s-works 2bliss és 7390 a control 2bliss
http://img153.images...ecaptainli6.jpg
emellett ugyanugy lesz fast trak lk control 2bliss 6990-ért.
Írta 2007. november 27. - 19:11
ismerõs a probléma...
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2007. november 27. - 18:16
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. november 27. - 18:06
Elõre thx: Csüli
Írta 2007. november 27. - 09:23
a schwalbe kojak 2,0-ás méretben lesz hajtogatós kivitelben is kapható?
valaki?
Csak 1.35-ös méretben létezik hajtogatósban.
Írta 2007. november 25. - 19:49
ezek szerint nema schwalbe kojak 2,0-ás méretben lesz hajtogatós kivitelben is kapható?
valaki?
http://www.schwalbe....ubPoint=On Tour
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. november 25. - 12:39
Írta 2007. november 25. - 12:01
TribleB!Off
Drusza,ha gondolod szkennelt képet tudok feltenni hétfõn ..... bekötve minden MBAH szám itt pihen a polcon
on
Lesz ebbõl a képbeolvasásból valami?
Írta 2007. november 23. - 18:59
Írta 2007. november 23. - 12:55
Az a baj, hogy nektek nem dirt bicajotok van mint nekem (Kona Scrap) ahogy nézegtem a képeket így a külsõ amit ajánlotok nem találok erre való méretben vagy legalábbis jóval drágábban
Space-Puncture Protection

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére