Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

nem nekem kell szerencsére. egy haver nõcijének lesz. a haver meg megszállott, soha nem vesz drótos gumit. de majd rászokik... :D

Én is az vagyok, s ez az egyetlen drótos gumim - de hát egyszerûen nincs. Legalábbis a teljesen slick vonalból. Ellenben a drótos is remekül néz ki, nagyon trendi általa a városi süvöltõ. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

rob: a speci fast trak pro 2,2 tényleg 500gr körül van?

fejbõl nem vágom, de szerintem csak az LK ennyire könnyû.
olyan mint a koptatott farmer :D fele minta már gyárilag nincs rajta :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.092 hozzászólás

Hajrá. Nekem nem sikerült. ;) (hónapokig vadásztam rá) Még amiben reménykedtem (Ritchey Mobybite) is csak drótos (Comp) verzióban van. De most komolyan, ha már 2-es slick kell, akkor mit problámázol 40 grammon? :D

nem nekem kell szerencsére. egy haver nõcijének lesz. a haver meg megszállott, soha nem vesz drótos gumit. de majd rászokik... :D

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

köszi.

akkor tovább kell keresgélni 2,0-ás hajtogatós slick gumi után.

Hajrá. Nekem nem sikerült. ;) (hónapokig vadásztam rá) Még amiben reménykedtem (Ritchey Mobybite) is csak drótos (Comp) verzióban van. De most komolyan, ha már 2-es slick kell, akkor mit problámázol 40 grammon? :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.092 hozzászólás
rob: a speci fast trak pro 2,2 tényleg 500gr körül van?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Nincsenek rossz súlyban, de nem is az a gond velük. Hanem hogy Maxxis. Egyik sem túl CC-s gumma, köveken elpörög, nekem Larsen TT volt hátul, de elég retek volt, ha nem száraz földúton mész, kidobja a farát, elöl meg ne is beszéljünk róla. Ignitor, Dy-No-Mite vagy mi megint ratyi mindkettõ, High roller nem tudom, olyanom még nem volt. Maxxlite-ot vagy flyweight-ot gondolom nem akarsz venni ($$$) Medusa meg sárban jó inkább.
Gyakorlatilag highrolleren kivül mindent kilõttem...
Megpróbálhatnád a Ritchey Excavadert 2.1 es méretben, csak kevlárosban az megint drága.
Contiból meg az újak jók, black chili anyaggal, csak az megint 10 ezer fölött van / db.
Michelin-t nem próbáltam, azt mondják van ami nagyon jó, de az is ($$$) meg nem is könnyû
Speckót még bevállalnék az Adrenalint vagy Revolutiont vagy mit.
Black Jack viszont könnyû, nem drága(6-7 ezer) és bár nem mondom hogy életem legjobb gumija, mérföldekkel megelõzi az összes maxxist... (meg jó még a RR meg a NN de az megint ($$$))
hosszú lett bocs

lesz pár uj specialized gumi február-márciustól, pl a "the captain" szerintem érdemes lesz kipróbálásra.
vagy ugye ha nem jönne be, ott az uj schwalbe RR/NN páros. de szeritnem a speci olcsóbb lesz.
7990 az s-works 2bliss és 7390 a control 2bliss
http://img153.images...ecaptainli6.jpg
emellett ugyanugy lesz fast trak lk control 2bliss 6990-ért.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
és ezáltal kiszúrja mindig az új belsõdet:)
ismerõs a probléma...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
tüske a külsõben, ami lassú defektet okoz..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

pyroboy

pyroboy

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Sziasztok! Az a problémám hogy napközben amikor használom a bringát nem ereszt le eccer sem de éjszaka vhogy mindig kimegy belõle a levegõ... ( Nem belsõ hiba, mert lett az is cserélve... ) Vmi ötlet vki?

Elõre thx: Csüli

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.092 hozzászólás
köszi.

akkor tovább kell keresgélni 2,0-ás hajtogatós slick gumi után.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

a schwalbe kojak 2,0-ás méretben lesz hajtogatós kivitelben is kapható?
valaki?

Csak 1.35-ös méretben létezik hajtogatósban.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

valaki?

ezek szerint nem

http://www.schwalbe....ubPoint=On Tour
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.092 hozzászólás
valaki?

bombás

bombás

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
tud valaki mihelin xcr dry 2 röl es az xcr all terrain gumikról valamit mondani?megéri megfizetni a magas áraikat?

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás

Off
Drusza,ha gondolod szkennelt képet tudok feltenni hétfõn ..... bekötve minden MBAH szám itt pihen a polcon
on

TribleB!

Lesz ebbõl a képbeolvasásból valami? ;)
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
Continental Slash-t - esetleg a Protection valtozatat - hasznalta mar vki?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Az a baj, hogy nektek nem dirt bicajotok van mint nekem (Kona Scrap) ahogy nézegtem a képeket így a külsõ amit ajánlotok nem találok erre való méretben vagy legalábbis jóval drágábban :(

Space-Puncture Protection

eszement

eszement

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Az a baj, hogy nektek nem dirt bicajotok van mint nekem (Kona Scrap) ahogy nézegtem a képeket így a külsõ amit ajánlotok nem találok erre való méretben vagy legalábbis jóval drágábban :(

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

én is contactot használok, tök átlagos belsõvel, és nem volt defektem vele (rubena v50-el kicsit más volt a helyzet...)

nagy mákom volt vele, vmi nem elsõ osztályú szállítmány volt, asszem talán a fényvisszaverõcsík nem volt tökéletes, így 1200-1300 ft-ba fájt, mondjuk az ilyen szállítmányok nem tudom mennyire jellemzõek

Nem tudom, én is 1500-ért vettem akcióban, de itt a bringaboltban, 1750 mindenféle akció nélkül.

én olyan 5000 km-t tettem bele és elöl még alig kopott meg, hátul azért már látszik, de még van benne bõven. Egyedül a reflex csíkok szutykolódtak be annyira vagy koptak le, hogy már kérdéses mûködnek-e még :)

Az erõsnek mondott tufo szingommal 3 hetente kaptam egy defektet, a nagyon jó defektállónak titulált michelin speedium 2 -met az elsõ nap hosszában felhasította valami. Ez meg hosszú hónapok és kilóméterek óta csak megy, és csak megy..... én nagyon elégedett vagyok vele :)

Amen

Amen

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Off:

Delma, a kiírásodban is ez van: te így szállsz le:D Biztos volt ott valami, amit közelebbrõl is meg akartál nézni;)

On: