Smart Sam-en nem gondolkoztál még? Nekem az lesz a következõ gumim, pont a vegyes felhasználás miatt.
nekem is..
Smart Sam-en nem gondolkoztál még? Nekem az lesz a következõ gumim, pont a vegyes felhasználás miatt.
amugy meg aszfalton a conti explorer is kopik rendesen, en pont azert keresek vmi kisebb gordulesi ellenallasu, kevesbbe kopos gummat, mert sokat megyek aszfalton, es az explorer "elfogyott" julius ota.
Ha elkopik, elkopik. Legalább olcsó.amugy meg aszfalton a conti explorer is kopik rendesen, en pont azert keresek vmi kisebb gordulesi ellenallasu, kevesbbe kopos gummat, mert sokat megyek aszfalton, es az explorer "elfogyott" julius ota.
csak ha az ember nem az erdõszélen lakik és kell a terepig 15-20 km-t tekernie aszfalton, viszont szereti azt a mintázatot,akkor tudomásul veszi hogy hátsó kereékre 2 havonta vesz egy új RR-t.A RR terepre való versenygumi. Betonon tök felesleges elkoptatni....
A Racing Ralph 2.1-es elöl nem kopós. Többet használom aszfalton, mint terepen, kb. 6000km van már benne. Nálam úgy tûnik a kopást megelõzi a gumi öregedése (több, mint 2 éves), mert már repedezni látszik a gumi felülete.
Hátul biztosan nem bírna feleennyit sem, ott jelenleg egy Conti Explorer 2.1 van, de a Ritchey Z-Max 1,9-es is jól bírja. Utóbbit akkor kedvelem, amikor már alig van mintája, még ekkor is jól kapaszkodik felfelé, ráadásul aszfalton igen alacsonnyá válik a gördülési ellenállása.
A Racing Ralph 2.1-es elöl nem kopós. Többet használom aszfalton, mint terepen, kb. 6000km van már benne. Nálam úgy tûnik a kopást megelõzi a gumi öregedése (több, mint 2 éves), mert már repedezni látszik a gumi felülete.Tehát ebbõl adódóan olyan terepgumit keresek aminek relativ alacsony a gördülési ellenállása,és nem kopik el 500-1000 km alatt aszfalton.
Igazából 3 tipussal szemeztem,ezek:racing ralph 2.1 2008-as,michelin xcr dry2,ill a fent emlitett fast track pro 2.0.
A schwalbe-ról többen mondták hogy nagyon kopik,de a másik kettõrõl erdekelne a véleményetek,tapasztalatotok.Vagy esetleg másik tipus ezeken kívül,az ár másodlagos.
köszi.
A sebesség mindent megold.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
explorer
leader
speed king
melyiket vegyem?közeleg a karácsony:)
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
várjuk a tapasztalatokatnagy nehezen sikerült eldöntenem a gumi kérdést.
a gyõztes a specialized fast trak pro LK 2.0 lett. gratulálunk.
486/499 gr-ot mutatott a mérleg. kíváncsi vagyok milyen lesz, csak ki kéne várni a jóidõt. az még hány hónap is???
a többek által emlegetett aszfalton hátráltató nagy gördülési ellenállás biztos nem lesz szempont, kb öt perc a hegyig.![]()
![]()
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.