adrenalinról van saját
a fritzek meg szokták mérni a gumitesztnél, és úgy emléxem a fast track-é is mintájához képest meglepõen magas volt.
Értem,tudsz esetleg linket adni hol találok ilyen részletes gumiteszteket,lehet német vagy angol is.
Kösz
adrenalinról van saját
a fritzek meg szokták mérni a gumitesztnél, és úgy emléxem a fast track-é is mintájához képest meglepõen magas volt.
adrenalinról van sajátA specirõl ez saját tapasztalat?
Jah nézem a smart sam jónak tûnik,2.1light verzioban 520g,nem vészes.
köszi.
Esetleg jöhet még egyéb ötlet,vélemény.
a RR nagyon jó de 1000 km és kuka, legalábbis a régi, de az újnak sincsenek eszement nagy mintái szal......
nézd meg a smart sam-et bár az nehezebb, de elég jó mindenes
ha a mislenbõl a jobbikra gondoltál az is kopik mint a kaki
speciknek meg kicsit nagy a gördülési ellenállása
a RR nagyon jó de 1000 km és kuka, legalábbis a régi, de az újnak sincsenek eszement nagy mintái szal......Jogos,igazad van igy visszaolvasva valoban elég idétlen volt a kérdésem.
Akkor nekifutnék bõvebben.
Alapvetõen könnyû,500g alatti terepgumi vásárlását tervezem,de sajnos nincs módom arra hogy csak terepen használjam,mert itthonról kb. 25 km a hegy ahová szeretek tekerni,ezt a távot kénytelen vagyok aszfalton megtenni oda vissza.
Tehát ebbõl adódóan olyan terepgumit keresek aminek relativ alacsony a gördülési ellenállása,és nem kopik el 500-1000 km alatt aszfalton.
Igazából 3 tipussal szemeztem,ezek:racing ralph 2.1 2008-as,michelin xcr dry2,ill a fent emlitett fast track pro 2.0.
A schwalbe-ról többen mondták hogy nagyon kopik,de a másik kettõrõl erdekelne a véleményetek,tapasztalatotok.Vagy esetleg másik tipus ezeken kívül,az ár másodlagos.
köszi.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Ismétlem önmagam, létezik aszfaltgumi, s létezik terepgumi. A FT terepgumi. Minden használható aszfalton, én pl már felnin is mentem 20 kilómétert. Mennyire gurul? Szarul, de jobban, mint mondjuk egy 2.1-es Zmax Evo. Mennyire kopik? Nagyon, de kevésbé, mint egy Fire Mud Pro. Ne haragudj, hogy nem vagyok túl konstruktív, de a kérdésednek ("mennyire") nincs nagyon értelme.
van akinek nem egyértelmûtényleg? döbbenetes
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Az ebike és a bikemarket is tud szerezni (fel kell hívni õket vagy írni kell nekik egy emailt, hogy mit szeretnél venni), ha van a nagykerben.
Az ebike és a bikemarket is tud szerezni (fel kell hívni õket vagy írni kell nekik egy emailt, hogy mit szeretnél venni), ha van a nagykerben.Specialized gumikat itthon online hol tudnék venni?
Mert összesen csak 2 gumit találtam a b.discount-on.
fast track pro érdekelne.
Kösz
A sebesség mindent megold.
a 2Bliss az tubeless.ja nem az egyik 2bliss, a másik papírfalú volt
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
kettõt választhatsz.
amúgy legyen mondjuk continantal explorer 2,1 vagy ugyanez 2,3-ban vertical.
30%-kal alacsonyabb a mintája mint a sima (LK = Low Knob)azmiaz?