Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
:D:D
ez egyszer biztos.meg az is hogy nagyon felcsap.igazából döntögetni nem mertem még vele, mert amióta sport contact-al nyomulok, az érezhetõen csúszik ki alólam kanyarban vizes úton.(de mit várjak el tõle ha szegény tök sima?)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Köszi, sárba nem akarok menni, de mi van ha asztalfon elered az esõ :chin:

vizes lesz.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Köszi, sárba nem akarok menni, de mi van ha asztalfon elered az esõ :chin:

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
silento II fõleg az újabb az virslibb, nekem nagyon bevált, döngölt földútra is jó, sárba már annyira nem jött be.az ára is nagyon jó, viszont nem egy pillekönnyû gumi.defektvédelem is van benne, szúrásos ellen, és lehet ér is valamit, mert nekem a futófelületbe belevájódott egykettõ kiskavics.vagy a hurricane vagy black jack.én ezek közül választanék.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Kérdésem van a nagy gumi szakikhoz:
Jelenleg a TREK 3900-asomhoz van egy BONTRAGER 26x2.0" terepgumi.
Szerintem elég sokat levesz a teljesítményembõl mivel 90% aszfalton tekerek, a maradék 10% olyan kisebb terep, fõleg murvás út.

Mire cseréljek ezek közül erre a célra?

SCHWALBE LAND CRUISER
SCHWALBE SILENTO I + II.
SCHWALBE Big Apple
SCHWALBE Black Jack
SCHWALBE Hurricane
SCHWALBE Marathon
SCHWALBE ROAD CRUISE
CONTINENTAL TOUR RIDE
CONTINENTAL CityContact Reflex
CONTINENTAL CityRide
CONTINENTAL Contact
CONTINENTAL ContactSecurity
CONTINENTAL CountryRide
CONTINENTAL Doube Fighter
Maxxis OverDrive
Maxxis OverDrive MaxxProtect

A 47-622 az milyen kerék méret?

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Speed King jó. De csak akkor vedd meg, ha nem használnád aszfalton.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás

leader?

nekem mcgywer mondta, hogy csak a fékezhetõsége jó.amúgy nem jó.

kela:neked van már terepgumid?

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

ha lemérnéd, az tényleg jó volna. :)

hm, azt nem tudom, hogy a 2,0 mennyire lehet ballonos? :chin: a 2,2 LK-ról mintha azt olvastam volna vmelyik MBA-ben, hogy inkább közelebb van a 2,0 mérethez, mint a 2,2-höz. ...és hát a kényelem miatt csak kéne némi ballonosság. a mostani wtb epicwolf 1,95-ben azért eléggé ráz... :D

Én használok a speckó FT-ból 2.0 és 2.2-t és elég ballonos a kisebb is-ez a saját tapasztalatom/mindkettõ kevláros/

http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3179
a nagyobbnál már elég kevés a sárférõhely a giant-nál-te is XTC-vel tekersz!
a 2.2-es 590 gr volt újkorában a 2.0-t nem mértem le

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
leader?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
milyen gumit ajánlotok xc-re, 60 kg alá, és beleférjen 2500-ba?
exploreren gondolkozom.tioga factory dh van a boltba, xc nincsen...a dh meg 950 g:(
smoke-dart kombót már hallottam.
speed king?ebájkon akciós.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

víz alatt a szelepet is látnod kéne, ha ereszt...

Nem feltétlenül... Nekem volt olyan h. kb. 2 bar felett kezdett el ereszteni. Sztem addig nem fújja fel az üres belsõt :D
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Ezt én értem, de ha felfujom ugyanazt a belsõt ami le eresztett be a vizzel teli kádba nem ereszt meg semmi... tehát nincs kilukadva, ezért gyanakszom most a szelepre...
Köszi mindenkitõl

víz alatt a szelepet is látnod kéne, ha ereszt...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás

Ezt én értem, de ha felfujom ugyanazt a belsõt ami le eresztett be a vizzel teli kádba nem ereszt meg semmi... tehát nincs kilukadva, ezért gyanakszom most a szelepre...
Köszi mindenkitõl

Én már találkoztam hibás autószelepes Continentállal. Az elsõ gumishoz bementem és ingyen kicserélte a szelepet benne.
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

pyroboy

pyroboy

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás

tüske a külsõben, ami lassú defektet okoz..

Köszi mindenkitõl

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Az enyém 590g volt új korában, most 550 és 580 a súlyuk.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

hm, azt nem tudom, hogy a 2,0 mennyire lehet ballonos? :chin: a 2,2 LK-ról mintha azt olvastam volna vmelyik MBA-ben, hogy inkább közelebb van a 2,0 mérethez, mint a 2,2-höz. ...és hát a kényelem miatt csak kéne némi ballonosság. a mostani wtb epicwolf 1,95-ben azért eléggé ráz... :D

a 2,0-ás adranalin/resolution volt baromi ballonos meg széles simán elment 2,2-nek.....mondjuk én a q.nagy gördülési ellenállása miatt nem szerettem....meg asszem ütötte a 600 grammot a hajtógatós, de végülis meg volt hozzá a mérete is.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

nem tudom, van-e vami elõnye a 2,0-ás slicknek? nekem 1,5-ös xenith van, elég gyors és annyira azért nem kényelmetlen... ja, és hajtogatós. :D

Van hát, nekem is van 1.5-ös Xenithem, de városban elég szar, fõleg, hogy a sok útfelújítás során keletkezõ "padkákban", gödrökben, állandóan felütöttem. Kojakot meg 2 bar-ra oszt lehet küldeni. Fáradt késõ esti hazaporoszkálásra ideális.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.092 hozzászólás

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
fast trak-ból most van egy valag sport (drótos) 3990 huf meg pro lk hajtogatós 7190 huf
le kellene mérnem õket súlyra :)
de mindkettõ 2,00" méretben van csak. nálunk legalábbis nagykerben nincs már 2,2" fast trak, elfogytak. persze ez nem zárja ki, hogy kiskerben nem kapható.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.092 hozzászólás

Én is az vagyok, s ez az egyetlen drótos gumim - de hát egyszerûen nincs. Legalábbis a teljesen slick vonalból. Ellenben a drótos is remekül néz ki, nagyon trendi általa a városi süvöltõ. :)

nem tudom, van-e vami elõnye a 2,0-ás slicknek? nekem 1,5-ös xenith van, elég gyors és annyira azért nem kényelmetlen... ja, és hajtogatós. :D

amúgy most a merev cc-s bicajra kéne lassan vmi gumit választani.
eddigi jelölteim:

schwalbe NN/RR 2,25 vagy NN/NN
scpecialized Fast Trak Pro LK 2,2 (asszem ez a méret létezik :) )
WTB Exiwolf Team XC 2,1 (csak sajna ez elég nehéz: 580gr)

:chin:

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"